Далеч от безредиците в Москва: Путин на военноморски парад

Президентът на Русия присъства на парада във Финския залив
Обновена: 30 юли 2019 13:52 | 28 юли 2019 16:03,
122

Снимка: Reuters

Руският президент Владимир Путин поведе голям военноморски парад ден след полицейското насилие по време на антиправителствени протести в Москва, където бяха задържани над 1000 души, съобщиха Асошиейтед прес и БТА.

Държавният глава на Русия се качи на борда на един от плавателните съдове, участващи в парада във Финския залив край Санкт Петербург.

Още по темата

Това е най-голямата подобна проява от години. В нея участват 43 кораба и подводници и 4000 военнослужещи.

Путин прекарва уикенда далеч от Москва, където близо 1400 души бяха задържани вчера от полицията, употребила сила срещу продемократични демонстранти.

"Нашият военноморски флот уверено обезпечава сигурността на страната, нейните национални интереси и е способен да даде достоен отпор на всеки агресор", каза Путин на парада в честна Деня на военноморския флот, предаде ТАСС.

"Родината винаги е помнила и ще помни подвизите на руските моряци", заяви той.

"Не само ще запазим тази висота, но и ще стигнем по-далеч - ще изградим . . . уникален по своите възможности флот, флот на силна, суверенна държава", добави Путин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


122
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
13
 
6
 
! Отговори
Гледна точка преди 4 години
Нещо повече:-Имаш опция като купувач да я ВЪРНЕШ,ако не ти хареса.Ха ха ха, това е най-големият виц, вица на деня! На времето чакахме с години, за трошляк с кодовото название АЗЛК (Ах Защо Ли те Купих) и ако не го вземеш оставаш без нищо. Сега нещата не са много по-различни. Не съм чул на някой ако не му хареса нещо от мАсква да си го приберат. Карайте си УАЗ-ките, чийто дръжки на вратите остават в ръцете.
47
7
 
6
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
До Анонимен65много точно,уважаеми!ПРАКТИКАТА ..поне в НАШИЯ СЪЮЗ е, да се плаща СЛЕД доставяне на стоката!Нещо повече:-Имаш опция като купувач да я ВЪРНЕШ,ако не ти хареса...Но ТОВА,което Мутробориссссофф и неговия Харем от евнуси налагат,просто НЯМА АНАЛОГ в световната практика!!!!..Просто са им платили ДА ФИНАНСИРАТ въпросния завод,СРЕЩУ ОБЕЩАНИЯ!!!!!!!!!!...Всъщност,НИЕ-най бедните на пет шести от земното кълбо,ще поемем "масрафа"....БЕСИЛНИЦАТА ИМ Е МАЛКО на тия КЪРДЖАЛИИ от гроб!!!!
46
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вижте сателитни снимки на СЛОКЕАН и си правете сметката. Они всички са като ядрени реактори! Ха ха ха!
45
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Северният ледовид океан, вече само името му е "ледовид" и то най - вече в руската част, защото *** редовно го обливат с антифриз, Боярешник, препарати за вана в го кръстосват с ядрени подводници. Около Мурманск положението е трагично, но важното е, че ядрените им ледоразбивачи къртят по два метра дебел лед.
44
12
 
9
 
! Отговори
Рубладжия преди 4 години
До Анонимен 57А ние и така си обичаме Путин и руснаците!Аз лично не обичам особено Путин, но безкрайно го уважавам и се възхищавам от изключителните му качества. Човек с невероятен интелект, с железни нерви, решителен, смел! Янките тъкмо щяха да се настаняват в Крим, 6-ят флот да се настани в Севастопол и хоп - зелени вежливи човечета! Такъв шамар янките не бяха яли от Виетнамската война! Затова ненавиждат Путин, който създаде най-силната армия в света!А на мен ми праща по 10-11 лв на месец.
43
3
 
6
 
! Отговори
До привет от Германи преди 4 години
Шайссе! много си далеч от истината!Руснаците за пореден път използваха талатнливите си учени и инженери и създадоха свръхбързото торпедо "Шквал", от което никой плавателен съд не може да се спаси!Използваха явлението кавитация, създаващо риза от мехурчета, в която торпедото се движи със страхотна скорост.Всъщност, знаеш ли какво е кавитация?Руснаците продаваха за селяните си за дребни пари уред за пречистване на млякото и подобряване качеството му още през 60-те години на принципа на кавитацията
42
13
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
България съществува благодарение на Русия. Русия освободи два пъти България.
41
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пука му на д.едовия!Нашите нали от тях се учиха на управление, от една бозка са сукали.....
40
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 41Доколкото знам, интересното на Курск е било не ракета, а торпедото "Шквал", което доста е притеснявало американците. Така, че за нарушение на договор забрави.Две американски подводници са се мотаели наоколо. Едната закача Курск и хуква да бяга. От другата са се уплашили, че Курск може да стреля и за всеки случай са решили да стрелят те. Направили са го от страх. За това има цяла книга от ФРЕНСКИ журналист.
39
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А не бе. Ще остави парада заради група платени *** агенти.
38
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Руснаците са живяли с години в тоталитарно общество. Граждански отношения договори, коректност, конкуренция, отговорност на индивида са непознати взаимоотношения. Има заповеди и изпълнение.
37
5
 
10
 
! Отговори
стар чвор преди 4 години
ще си спомните за мен,,когато след някоя и друга година,,се пробудите и чуето по радиото,че валията и читаците от Одринския ганизон са в София,,взели са пътя за 2 часа,понеже вече няма Българска армия,,,,,ще си кажете,,нищо,,кво толкова,америка ще ни спаси,,,,,,,после жена ви ,ще роди от някои турски читак,,а вие ще признаете детето,за да скриете срама,тагава ще сетите за Русия и Генера Гурко,,,
36
4
 
16
 
! Отговори
Питане преди 4 години
Впрочем какво става с визите за САЩ трябват ли още визи за САЩ? САЩ нали имат договор за безвизов режим с ЕС, ние го спазваме и ги пускаме без визи. САЩ спазват ли договора който са подписали, или за тях България и българите са полу-човеци втора категория и не е нужно да се спазват с тях договори.
35
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До41.- "Договор" за руснаците е празна хартия. По това се различават от Запада.
34
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Задържали 1000 американски слуги -- многоправилно и мъдро, трябва да им ударят и 50камшика на голо, ще бъде перфектно.
33
10
 
7
 
! Отговори
стар чвор преди 4 години
До привет от Германияслед ,някоя и друга година,,ще гледаме Руски военен парад във Вашингтон иТелАвива Генерал Шойгу,на бял кон,ще приема парада,като Генерал Жуков,някога,,,Имайте уважение на нашия освободител Русия........Ние сме една кръв и вяра с Русия,при нова война никой Българин няма да се бие с Русия ,нали знаете,,нищо че сме в НатоНие помним-Генерал Гурко и Цар Освободител-спасителите ни от турските
32
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До НРадвай му се като толкова ти е драг ,ама ако си на мястото на тези в Москва дето са яли бой заради това ,че са надигнали глас в тази тоталитарна държава. Такива като Путин са спирачката за развитието на света. Този мисли само за въоръжаване не може да харчиш 60% от бюджета на тази толкова богата на природни ресурси даржава за да задоволиш егото си и да се пъчиш пред света с въоръжаването си ,когато там има като у нас милиони гладуващи !
31
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 32Казваш, че американците са атакували Курск, но въпреки това агресори са руснаците. Правилно ли съм те разбрал?
30
6
 
10
 
! Отговори
Д преди 4 години
Пишете за нап за чума месо ще стане20лв путин оставете на мира
29
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 32Ооо! Твоята най- голяма подводница сигурно е много по-голяма от Курск.