Приятел на убитата инфлуенсърка: Наръгах я, подиграваше ми се!

Екатерина го обиждала, че бил грозен
2 авг 2019 14:29,
119
Приятел на убитата инфлуенсърка: Наръгах я, подиграваше ми се!

Задържан от руските власти мъж, заподозрян за убийството на Instagram инфлуенсърката Екатерина Карагланова, е признал за убийството, съобщи полицията в Москва.

Във видео, разпространено от прокуратурата, Максим Гареев признава, че е наръгал 24-годишната Карагланова "поне пет пъти във врата и гърдите".

Тялото на блогърката беше открито от нейните родители в апартамента й в Москва, след като в продължение на няколко дни те не успели да се свържат с нея, пише ВВС.

Още по темата

Когато влезли в дома й те намерили тялото на Екатерина в куфар, а тя била с прерязано гърло.

Полицията заяви, че по тялото й няма следи от борба и в апартамента не е открито оръжието на престъплението.

Във видеото, разпространно от прокуратурата, 33-годишния Максим Гареев обяснява, че се ядосал на Екатерина, с която имал близки взаимоотношения, след като тя неведнъж го обидила и унизила.

Той обяснил, че й давал пари, когато се срещали, а по време на последната им среща тя започнала да му се подиграва.

"Тя ми каза, че съм грозен и дори пластични операции няма да ми помогнат", обяснява той. По думите му Екатерина му казала, че ще му трябва поне година, за да спести достатъчно пари, за да се срещнат отново.

"Не можех да го понасям повече", допълва Максим.

Той започнал да се среща с Екатерина няколко седмици по-рано и е засичан да влиза в апартамента й няколко пъти, предава Риа новости.

Бащата на Максим Гареев, Фанит, обяснява, че синът му имал психични проблеми.

Максим бил пристрастен към пластичните операции, имал неуравновесено и агресивно поведение. Постоянно искал пари от роднините си, а после ги харчел по жени.

Заради това Фанит Гареев ограничил контактите със сина си.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


119
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
94
0
 
0
 
! Отговори
Бурян Инфлуерсов преди 4 години
Браво! Продължавате тъ-по и упорито с "инфлуенсърка".
93
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До честно Жалко, че е била убита по такъв долен и ужасен начин. Този, който я убил НЕ е трябвало да прави това. Просто да збарави з аобидите и да не я търси повече. Такива инфлуенсърки заслужават да бъдат презирани и да не им се обръща внимание.
92
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
" Приятел на убитата инфлуенсърка: Наръгах я, подиграваше ми се! "Не знам какво означава инфлуенсърка, но това, което се е случило с тази жена е жестокост." Наръгах я, подиграваше ми се! " Дори и да е така и този мъж можеше да я обижда , ( като го направи в своя защита), но не и да я убива. "Тя ми каза, че съм грозен и дори пластични операции няма да ми помогнат", обяснява той. " Това пак НЕ е причина за убийство. А въпросната " красавица" е и татуирана. А да си татуиран НЕ е хубаво.
91
0
 
4
 
! Отговори
Антон преди 4 години
Не знаех, че има професия "инфлуенсърка". И какво е това?
90
1
 
6
 
! Отговори
антрополог. преди 4 години
До Сата Н -грешиш, татарска фамилия и име .
89
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А пък инфлуенсърката Карагланова и тя е някоя от техните. Убийството е за нещо друго, прекалено измислена ми се струва тая история.
88
3
 
20
 
! Отговори
истината е че, преди 4 години
Сама си е виновна. Този й е бил клиент. Грозен, хубав, платил й е пари. Защо му се е подигравала? Като не го е искала за клиент, да беше казала на сводника си.
87
1
 
20
 
! Отговори
честно преди 4 години
Това момиче много разглезено било. Дават й пари,а тя обижда този който й ги е дал. Тя нима е била перфектна? Като я гледам на снимката,носът й е един крив,от операции ли е не знам. Щеше да е жива,ако не се беше подигравала,не е хубаво,че са я убили. Пуста суета и надменност, те са я убили според мен.
86
2
 
15
 
! Отговори
до другите от бранша преди 4 години
Другите инфлуенсЪрки от бранша вече да знаят да не се подиграват,особено ако преди това им е било платено. Дори и тази убитата в лице( имаше я на снимка),не е чак голяма хубост,има рускини,които са много по-красиви. Не е заслужавала да умре така,но този ако й е бил,, приятел",това че бил ,,грозен" не е причина на обижда някого. Научила го е по ,, трудния" начин.
85
1
 
5
 
! Отговори
12345 преди 4 години
До Стефан Христов(Абсолютно сте прав за прос-т-тотиите, настолна тема на този сайт.кофти история). Не мога да приема един лекар, една от хай-старите, уважавани професии, е приела професия, наречена "инфлуенсърка". Аз съм консервативна личност. Не давам пет пари за тези професии като манипулатор, че дори и "специалист по високи технологии, независимо колко плащат". За мен това са недостойни професии.
84
0
 
24
 
! Отговори
Разумен преди 4 години
Не всяка жена може да се купи с пари, но има толкова много жени, които се купуват, че е грехота да се ЗАЛАСВАШ по някаква фалшива кифла от инстаграм.Даваш 300 лева и е*еш златна п*тка. На мене ми се свидят 300 лева, за това ряскам такива от по 70-100 лева - пак стават.Не трябва да се оставяме като мъже да бъдем подтискани от някакви кифли. А тия специално и за жени не стават. Тава е боклyк
83
0
 
11
 
! Отговори
Аз па съм много убав преди 4 години
Ми и аз не съм убав, ама не убивам, като някоя не ми пусне да я чекня. Аз имам и по-грозни приятелки, дето дават
82
2
 
4
 
! Отговори
пй преди 4 години
На много мъже им се налага да плащат, за да се оправдаят, особено след 40те. Този е почнал по-рано, представям си какъв крокодил е.
81
1
 
7
 
! Отговори
Циник до 81 преди 4 години
Защото могат да си го позволят малкия.
80
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
той бил казал, че тя му била казала еди кфо си......и всички сега коментират неговите твърдения сякаш са теореми.....може момичето да е стоплило, че този е психар и да му е отказла повече сеанси.......може този момък да е подставено лице на истинския чичко паричко, на когото не му се влиза в тюрма...
79
3
 
19
 
! Отговори
Младият... преди 4 години
..мъж, разбира се, е убиец-психопат, но не мога да се начудя на крайно непрофесионалното поведение на тази елитна прости.тутка...Жалко за момичето!
78
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Лошо е да ти се подиграват. Не всеки го изтърпява.
77
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
туй инфлуенцата не беше ли някаква болест?
76
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако станеш шофьор на ТИР,може да загинеш в катастрофа, ако станеш хуруг, може да се набодеш на болен от СПИН, ако спиш с богато чичковци, могат да те напъхат в куфар.Всяка професия си има рискове.
75
11
 
10
 
! Отговори
До Циник преди 4 години
"Ако не се беше правила на "много умна".. нямаше да я намерят сгъната в куфар... Такаче, мили момичета - опичайте си акъла... Особено с чичкопаричковци, които може да са ви бащи".А чичкопаричковците защо си хващат момичета на които може да са бащи ? Няма ли жени на тяхната възраст или те ще им откажат ?! Хайде не се правете на луди.