Приятел на убитата инфлуенсърка: Наръгах я, подиграваше ми се!

Екатерина го обиждала, че бил грозен
2 авг 2019 14:29,
119
Приятел на убитата инфлуенсърка: Наръгах я, подиграваше ми се!

Задържан от руските власти мъж, заподозрян за убийството на Instagram инфлуенсърката Екатерина Карагланова, е признал за убийството, съобщи полицията в Москва.

Във видео, разпространено от прокуратурата, Максим Гареев признава, че е наръгал 24-годишната Карагланова "поне пет пъти във врата и гърдите".

Тялото на блогърката беше открито от нейните родители в апартамента й в Москва, след като в продължение на няколко дни те не успели да се свържат с нея, пише ВВС.

Още по темата

Когато влезли в дома й те намерили тялото на Екатерина в куфар, а тя била с прерязано гърло.

Полицията заяви, че по тялото й няма следи от борба и в апартамента не е открито оръжието на престъплението.

Във видеото, разпространно от прокуратурата, 33-годишния Максим Гареев обяснява, че се ядосал на Екатерина, с която имал близки взаимоотношения, след като тя неведнъж го обидила и унизила.

Той обяснил, че й давал пари, когато се срещали, а по време на последната им среща тя започнала да му се подиграва.

"Тя ми каза, че съм грозен и дори пластични операции няма да ми помогнат", обяснява той. По думите му Екатерина му казала, че ще му трябва поне година, за да спести достатъчно пари, за да се срещнат отново.

"Не можех да го понасям повече", допълва Максим.

Той започнал да се среща с Екатерина няколко седмици по-рано и е засичан да влиза в апартамента й няколко пъти, предава Риа новости.

Бащата на Максим Гареев, Фанит, обяснява, че синът му имал психични проблеми.

Максим бил пристрастен към пластичните операции, имал неуравновесено и агресивно поведение. Постоянно искал пари от роднините си, а после ги харчел по жени.

Заради това Фанит Гареев ограничил контактите със сина си.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


119
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
4
 
25
 
! Отговори
Абе преди 4 години
Още ли сме толкова прости мъжете...1. Не си мъж (или се казваш Красимир Кънев от БХК)2. Всеки истински мъж наистина би си тръгал, когато разбере, че не е желанНо!Специално този случай е различен. Хай-тек мypвата, която се е правила на блогърка и инфлуенсърка си е намерила точно това, което активно си е търсила.Рискове на професията.
53
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако беше се случило обратното и момичето го беше убило и напъхало в куфар, какви ли щяха да са коментарите ?Така ли щяхте да я оправдавате ?
52
13
 
10
 
! Отговори
Мъж преди 4 години
Жените са нашите баби, майки, майки на децата ни. Още ли сме толкова прости мъжете та да не можем да вденем че трябва да ги уважаваме и закриляме, а когато не искат да бъдат с нас да разберем че това не е задължително.
51
7
 
30
 
! Отговори
Циник до 51 преди 4 години
Ако не се беше правила на "много умна".. нямаше да я намерят сгъната в куфар... Такаче, мили момичета - опичайте си акъла... Особено с чичкопаричковци, които може да са ви бащи
50
25
 
10
 
! Отговори
Русомраз преди 4 години
Грозна като всичко рашки.
49
3
 
32
 
! Отговори
Тинтири Минтири преди 4 години
Уж била блогърка, "инфлуенсърка" (демек, облъчвателка на загладени мозъци), пък той и давал пари? Значи си е била чиста hi-tech кypвa. А той си е мислил, че е хванал богиня заметлата...
48
3
 
21
 
! Отговори
Gost преди 4 години
Журналята да спрат да ползват чуждици, че е доста дразнещо. Инфлуенсър си има и български еквивалент и да си го проверят в речника, като са толкова неграмотни.
47
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мъжете искат жени, които ги гледат в очите и им се възхищават и подчиняват безусловно. Така, че мили момичета ако не сте готови да се правите на тъпо барби на конци най-вероятно ще останете сами или ще завършите като рускинята.
46
3
 
40
 
! Отговори
Хахахахахаха преди 4 години
Какво е това бре, какво е работила никой не разбра..Работила е най-древния занаят, прикрит с много неразбираеми модерни думи.Клиентът обаче е останал неудовлетворен и е свършила с множество прободни рани в куфара. Ако имаше нормална работа и се срещаше с нормални хора, нямаше да свърши така.
45
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Така се държат повечето и доста мъже ще избушат.
44
3
 
38
 
! Отговори
Циник преди 4 години
Пошла история... Луксозната ?*** се самозабравила... на (един) от спонсорите и му прегрял бушона и и прерязал гърлото
43
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Екатерина му казала, че ще му трябва поне година, за да спести достатъчно пари, за да се срещнат отновоРискове на професията. Нормален мъж няма да си харчи парите за такива, а някой от ненopмалните са опасни. На някой като им кажеш истината така директно, превъртат и хитрата *** свършва с 1101 прободни рани в куфар или в чувал.Ако имаше нормални взаимоотношения с нормален човек, нямаше да свърши така.
42
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До TrololoАма то това е повсеместно, на место да си се радват на охолията и безгрижният живот, всички искаме да покажем и на другите къде се намираме, какво ядем, в компанията на кого сме, прически, нокти, сякаш това ни определя какви сме, а когато лайковете са малко, изпадаме в депресия и юруш да снимаме за да има лайк, а всичко е провокирано от желанието да бъдем харесвани. Да не говорим за информационната следа която остава
41
6
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
....Момичето е завършило медицина и е била лекар...на 24 години лекар?-------Ако беше нямаше да се гъзурчи по интернет.То и у нас всички "Златки" са си купили вишУ.
40
4
 
43
 
! Отговори
Trololo преди 4 години
Жалко за момичето. Обаче има нещо много специфично в жените от бившия съветски блок, всички умират да позират в инстаграм и да показват на хората колко "лъскав", "луксозен", "прекрасен", "щастлив" живот водят, но всъщност, ако погледнете отстрани, ще видите, че това са доста объркани хора без никакви планове и перспективи за живота, а повечето жени търсят синове и/или близки на някакви олигарси за да им осигурят така мечтания лъскав живот изпълнен с безгрижие и пътувания.
39
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 34Такъв начин на живот и разврат е на пиадестал и се рекламира от запада не от Путин той се опитва да го ограничи, но разни като Олга , която се изправи срещу органите на реда му пречат.
38
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 34Ами затова Путин забранява това и онова. Тези са се преборили с путинизма. Очевидно.
37
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
E..повече няма да му се подиграва.
36
1
 
40
 
! Отговори
хах преди 4 години
Инфлуенсърка, а? Много модернско
35
3
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От една страна самозабравила се вървела, дето смятат, че може да унижава всеки и да се опиянява на способностите да води някой за носа без да си плати за това. От другата страна егоцентричен комплексар. Нормална развръзка, естествен подбор.