Приятел на убитата инфлуенсърка: Наръгах я, подиграваше ми се!

Екатерина го обиждала, че бил грозен
2 авг 2019 14:29,
119
Приятел на убитата инфлуенсърка: Наръгах я, подиграваше ми се!

Задържан от руските власти мъж, заподозрян за убийството на Instagram инфлуенсърката Екатерина Карагланова, е признал за убийството, съобщи полицията в Москва.

Във видео, разпространено от прокуратурата, Максим Гареев признава, че е наръгал 24-годишната Карагланова "поне пет пъти във врата и гърдите".

Тялото на блогърката беше открито от нейните родители в апартамента й в Москва, след като в продължение на няколко дни те не успели да се свържат с нея, пише ВВС.

Още по темата

Когато влезли в дома й те намерили тялото на Екатерина в куфар, а тя била с прерязано гърло.

Полицията заяви, че по тялото й няма следи от борба и в апартамента не е открито оръжието на престъплението.

Във видеото, разпространно от прокуратурата, 33-годишния Максим Гареев обяснява, че се ядосал на Екатерина, с която имал близки взаимоотношения, след като тя неведнъж го обидила и унизила.

Той обяснил, че й давал пари, когато се срещали, а по време на последната им среща тя започнала да му се подиграва.

"Тя ми каза, че съм грозен и дори пластични операции няма да ми помогнат", обяснява той. По думите му Екатерина му казала, че ще му трябва поне година, за да спести достатъчно пари, за да се срещнат отново.

"Не можех да го понасям повече", допълва Максим.

Той започнал да се среща с Екатерина няколко седмици по-рано и е засичан да влиза в апартамента й няколко пъти, предава Риа новости.

Бащата на Максим Гареев, Фанит, обяснява, че синът му имал психични проблеми.

Максим бил пристрастен към пластичните операции, имал неуравновесено и агресивно поведение. Постоянно искал пари от роднините си, а после ги харчел по жени.

Заради това Фанит Гареев ограничил контактите със сина си.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


119
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
3
 
20
 
! Отговори
от СиднейАвстраляя преди 4 години
От инфлуенсъ ли е била болна?Като австралийски гражданин с паспорт ви казвам че да слушам някой да ми шлямпа на развален български е се едно да слушам боганите зад Операта да говорят развален англйски
73
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да не е била елитна простидутка?
72
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мале, сякаш никой не дава пари на жена си, или приятелката си.., ужас моята е ***, вчера и дадох сто лева, олеее, какво ще правя сега, ще ме одумва целият блок
71
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сегашните депутати са психопати другите не сме само вие сте
70
3
 
10
 
! Отговори
Дали някога преди 4 години
ще се разбере истината?Наистина, за да извърши подобно нещо само поради изтъкнатите причини, човек трябва или да не е наред с главата, или да е много пиян или дрогиран.Или пък не казва истината и причините са били съвсем други, а баща му се опитва да го отърве, като го изкарва психично нестабилен.
69
6
 
7
 
! Отговори
По-полека преди 4 години
Тук е пълно с психопати, и всичките искат да станат депутати
68
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименТака се оказва. Практикуването на това нещо срещу заплащане си има точно наименование и то не е инфлуенция.
67
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всъщност не е бил неин приятел, а клиент, защото й е плащал. А тя не е била инфлуенсърка, а обикновена пpocтитyткa.
66
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всъщност не е бил неин приятел, а клиент, защото й е плащал. А тя не е била инфлуенсърка, а обикновена ***.
65
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мъжете които убиват жени, никой, ама никой не ги харесва, особенно в затвора, бум
64
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До KromНо .. защо въобще го е допуснала до себе си?------------- Заради пари, бе, баце! Тия пусти хартийки. Затова. Е, какво й е хубавото тогава? Загубеното поколение! Ценности какви откриваш в нея? Айде, той не е стока. Ама тя? Как ще кажеш на 1 мъж в очите всичките тези неща, още повече, че имат покритие. Ми, той си ги знае тия работи, защо трябва да го унижаваш? Много неща се прощават, но УНИЖЕНИЕТО НИКОГА НЕ СЕ ПРОЩАВА! Мур.вата е разбрала по трудния начин.
63
4
 
12
 
! Отговори
Мъж преди 4 години
До АбеВ началото всички са готини и се обичат, после изкачат разни скрити неща, но начина по който размишляваш показва че не си имал дълготрайна връзка и не познаваш много неща, защо ли ???
62
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АбеПонеже много ги разбираш тези работи, предствям ти друга гледна точка. Мъжът не иска да я пусне защото е инвестирал пари, тя се чуди какво да направи, създава начин в който да покаже че е хубаво и почтенно момиче, последвана е от много хора, иска да се изтръгне от него, психопата не я пуска и накрая тя набира сила за да му каже че не я притежава, той я убива. Как ти се струва.
61
3
 
5
 
! Отговори
Тъпомраз преди 4 години
до РусомразТъп като всички рУСОМРАЗИ.
60
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Инзеверявйте на мутрите с нормални бедни слаби млади и стари мъже да може журналистчетата да си пишат в сайтчетата и ние да си пишем коментарите трябва да изневерявате повече
59
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е те т'ва е!Някой те наръгва (в Русия!!!), после след като седмици наред не си вдигаш телефона, накрая те намират... вмирисан!!!
58
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като гледам тоя е малка татуирана мутра а тая си е намерила някой друг слаб нормален мъж и е обидила мутрата и той е отговорил а и тя е татуирана
57
4
 
25
 
! Отговори
Абе преди 4 години
Тази много добре е знаела ПРЕДВАРИТЕЛНО с какво се захваща, обаче е подценила рисковете. Разминало й се е 99 пъти, но на 100 път е извадила късата клечка и е свършила в куфара. Дано да е за урок на всичките й колежки да спрат да се занимават с това.
56
3
 
17
 
! Отговори
Krom преди 4 години
Лелееее?! И пластични операции не помагат? Лоша работа. Инак обаче описват "душа човек" - постоянно взема от роднини и по жени. Грозен, агресивен и неуравновесен. И това изглежда - по добрите му черти. Ами, приказката за гърнето и похлупака? Жалко за девойката. Хубавица. Не заслужава тази грозна смърт. Но .. защо въобще го е допуснала до себе си?
55
6
 
14
 
! Отговори
Абе преди 4 години
Ако беше се случило обратното и момичето го беше убило и напъхало в куфар, какви ли щяха да са коментарите ?Така ли щяхте да я оправдавате ?Зависи от ситуацията. Не помниш ли протестите в защита на лекаря от Пловдив, който застреля Жоро Плъха, влязъл да краде в гаража му?Ако момиче наръга крадец и изнасилвач не само ще коментирам но и ще изляза на протест да я защитавам, ако я съдят.Но този случай не е такъв. Тая си е *** и е изтеглила късата клечка. Много добре е знаела ПРЕДВАРИТЕЛНО