Руски сенатор ще защитава русофилите, заподозрени в шпионаж

Косачов: Крайно тревожни новини идват от България
10 сеп 2019 10:17, Елка Василева
188
Руски сенатор ще защитава русофилите, заподозрени в шпионаж
Снимка: архив, Reuters

Руският сенатор Константин Косачов е разтревожен от съобщенията за задържането на активни привърженици на приятелските отношения с Русия и заяви, че е готов да ги защитава, включително по обществено-политическа линия, предаде ТАСС.

Още по темата

"Крайно тревожни новини идват от България. Поредица задържания, разпити и обвинения в "шпионаж" срещу група активни привърженици на приятелските отношения с Русия. Отлично познавам мнозина от тях", написа днес във Facebook председателят на комисията по външни отношения в горната камара на руския парламент.

Той добави, че руските парламентаристи са постигнали в сътрудничество с тези хора много неща по обществена линия, включително в рамките на Ливадийския форум, организиран всяка година в Крим от Съвета на федерацията.

"Ще видим как стоят нещата и решително ще ги браним. По всички линии - дипломатическа, обществено-политическа и, ако е уместно, юридическа", подчерта сенаторът.

Косачов допълни, че смята да поиска изчерпателни оценки на събитието от международни правозащитници, занимаващи се с "темата за затворници на съвестта" и от НАТО и Евросъюза, които са съюзници на България ", предаде БТА.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


188
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До хахаХората си защитават приятелите,които са пострадали само защото са приятели.
64
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Борисов както помогна на Радев да стане президент,сега помага на Манолава да стане кмет .
63
14
 
9
 
! Отговори
русофил преди 4 години
Другари и другарки не с лошо срещу братушките нека си върнем софия като изберем мая и изградим живота нов за които наште родители баба и дядо са се борили
62
11
 
14
 
! Отговори
ЯВНО преди 4 години
МВР Е НАДУШИЛО ВЯРНО СЛЕДАТА, СЛЕД КАТО РЕВАТ...
61
13
 
11
 
! Отговори
рфл преди 4 години
Ами вдигнете им таксите на жилища и бизнеси по морето, вие какво чакате, да ни превземат като Крим ли? Спрете им визите, спрете им гражданството. Спрете им финансирането докато не са направили някой терористичен преврат, това са превратаджии, не чакай от такива да те пожалят. Получат ли сигнала ни почват, за тях няма разлика, като те взривят на празника няма да те питат русофил ли си, ако не си с тях, си срещу тях и зелените им човечета.
60
16
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
БОЙКО БОРИСОВ БЕХАР ЗАЯВИ СЪВСЕМ НАСКОРО ПРЕД ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА АМЕРИКАНСКАТА СТОПАНСКА КАМАРА --НАШЕТО ПРАВИТЕЛСТВО ПРАВИ ВСИЧКО ЗА АМЕРИКАНСКИТЕ ИНТЕРЕСИ В БЪЛГАРИЯ...ТЕ ТОВА АКО НЕ Е ПЪЛНО САМОПРИЗНАНИЕ НА МУТРОТАПИРА ,ЧЕ РАБОТИ ЗА Ж И Д О В С К И Т Е АМЕРИКАНСКИ ИНТЕРЕСИ В УЩЪРБ НА БЪЛГАРИЯ КАКВО Е ДРУГО..ВЪВ ВСЯКА НОРМАЛНА И НЕЗАВИСИМА СТРАНА ТАКЪВ ВЕДНАГА ПАДА ОТ ВЛАСТ И ГО СЪДЯТ ЗА НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО В ПОЛЗА НА ЧУЖДА ВРАЖДЕБНА СТРАНА.
59
13
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А ясно, значи са виновни.Щом ще идва руснак да ги защитава Егати колко елементарно си признаха тези.
58
15
 
19
 
! Отговори
РУСОФИЛ преди 4 години
БОЖЕ, СПАСИ РУСКИЯ НАРОД ОТ ДЖУДЖЕТО!
57
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е сега ДАНС ще козирува яко!На челна стойка ще ги изправя този!
56
5
 
16
 
! Отговори
хаха преди 4 години
БЕ КАК ГИ ИЗМИСЛЯТЕ ТАКИВА - РУСКИ СЕНАТОР ХАХАХНО ТОЙ ДИРЕКТНО ГИ УЛИЧАВА , КАТО ПРИЗНАВА, ЧЕ РАБОТИ АКТИВНО С ПРЕДАТЕЛИТЕ!
55
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ч***футите шорпшки трансджендъри трябва да бъдат и з т р е п а н и до крак!
54
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нашите "братя,спасители и другари", помагат и в тези избори колкото могат!
53
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Веднаъж русофил, двъж предател, двъж предател, винаги шпионин на руския Гулаг !Иначе какъв русофил е, ако не е българофоб ?
52
3
 
3
 
! Отговори
Боби преди 4 години
До Анонимен"Имаше един лаф: Ще делим по братски или по равно!"Има и отговор на тоя "ЛАФ"По равно ако имам пари да застана срещу/до твоите пари и по братски ако съм бедняк...
51
1
 
1
 
! Отговори
До 18 преди 4 години
Виждам, че гориш от желание за спешна среща !
50
7
 
5
 
! Отговори
Боби преди 4 години
До Анонимен"Тоя сенатор май е проспал 20-30 години от живота си и сега се събужда! На тази въдица с братство и дружба няма вече кой да се хване! Има партньорство и бизнес!"За разлика от основната част от Руските концерни на запад и основно в САЩ има тъй наречените мултинационалки. Казваме колко голям оборот имаме към РФ и Европа и почти никакъв със САЩ... А като сложим на кантара Мултинационалките... започваки от най-простия сникерс... Кой кого експлоатира и кой на кого е "Партньор"???
49
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Имаше един лаф: Ще делим по братски или по равно!
48
11
 
6
 
! Отговори
Боби преди 4 години
До Анонимен"Веднаж русофил, винаги предател, веднаж предател, винаги шпионин на руския Гулаг!Иначе какъв русофил е, ако не е българофоб?"Ето ПОРЕДНИЯ ОПОРНО ТОЧКОВ ЛОЗУНГОВСтигнахме до терминаПРЕДАТЕЛ - човек извършил действие в интерес на чужда държава и в ущърб на своятаАми да арестуваме ББ, Правителството и Половината парламент за сделката за Ф-16 - Класически пример за действие в интерс на чужда държава и в Ущърб на България.ПП На ред е сделката за новите боини машини за пехотата
47
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Веднъж,а не веднаж другарю, братко и спасителю!
46
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя сенатор май е проспал 20-30 години от живота си и сега се събужда! На тази въдица с братство и дружба няма вече кой да се хване! Има партньорство и бизнес! Такива шменти капелли вече няма!