Руски сенатор ще защитава русофилите, заподозрени в шпионаж

Косачов: Крайно тревожни новини идват от България
10 сеп 2019 10:17, Елка Василева
188
Руски сенатор ще защитава русофилите, заподозрени в шпионаж
Снимка: архив, Reuters

Руският сенатор Константин Косачов е разтревожен от съобщенията за задържането на активни привърженици на приятелските отношения с Русия и заяви, че е готов да ги защитава, включително по обществено-политическа линия, предаде ТАСС.

Още по темата

"Крайно тревожни новини идват от България. Поредица задържания, разпити и обвинения в "шпионаж" срещу група активни привърженици на приятелските отношения с Русия. Отлично познавам мнозина от тях", написа днес във Facebook председателят на комисията по външни отношения в горната камара на руския парламент.

Той добави, че руските парламентаристи са постигнали в сътрудничество с тези хора много неща по обществена линия, включително в рамките на Ливадийския форум, организиран всяка година в Крим от Съвета на федерацията.

"Ще видим как стоят нещата и решително ще ги браним. По всички линии - дипломатическа, обществено-политическа и, ако е уместно, юридическа", подчерта сенаторът.

Косачов допълни, че смята да поиска изчерпателни оценки на събитието от международни правозащитници, занимаващи се с "темата за затворници на съвестта" и от НАТО и Евросъюза, които са съюзници на България ", предаде БТА.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


188
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
България е разграден двор за кремълския шпионаж и техните помагачи русофилите !
44
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Веднаж русофил, винаги предател, веднаж предател, винаги шпионин на руския Гулаг !Иначе какъв русофил е, ако не е българофоб ?
43
9
 
8
 
! Отговори
Боби преди 4 години
Хаиде да си уточним термините1. Шпионин - човек който предава класифицирана или вътрешно фирмена бизнес информация на чужда държава или фирма2. Привърженик, Приятел, Последовател - човек който смята че отношенията между два субекта трябва да са приятелски, може да организира събития за осъществяване на своите идеи(Лобизъм)И така какво имаме от 09.09.2019 правят се демонстративни многочасови обиски, разпити и т.нВ медиите са "повдигнати обвинения"Арестувани ???Доказателства ???Смех Смех
42
7
 
9
 
! Отговори
Аз преди 4 години
Стига с тоя Малинов бе! От няколко години истинските русофили избягаха от него! Каква Копринка ви гони - това е мега смешно събитие с бабички и мазни мутри дето се правят на патриоти и русофили.
41
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тези русофили трябва да се бият с камъни.Те не са българи,а руски еничари.
40
8
 
6
 
! Отговори
Курнелия излъга преди 4 години
Другарко Нинова няма да ви простим , че ни излъгахте за срещата си с руския ген. Решетников за съгласуване избора на Р.Радев за президент.
39
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А случайно или не, онзи ден в Истанбул полицията залови пратка с оръжие за България.
38
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сигурен съм, че първия агент, с когото ще се срещне руския сенатор, ще се казва Румен Радев.
37
10
 
9
 
! Отговори
мааши на Русия преди 4 години
И на децата стана ясно , че руския ген. Решетников е сложил Нинова и Радев за да се обърнат срещу САЩ и ЕС . Другари много сте елементарни.
36
11
 
9
 
! Отговори
Мдам... преди 4 години
Виждам, че Русия вече почти официално признава тези предатели за нейни шпиони. Много лесно ги пожертваха. Другите им агенти да се замислят!
35
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ще се появи нова българска фамилия "Зарешетников". Ще я носят всички, които злоупотребиха с фамилията Решетников. И които незаконно се гаврихаа с български професори, журналисти, общественици.
34
6
 
6
 
! Отговори
човек преди 4 години
Руският сенатор???Не знаех, че в Русия имало сенат...
33
9
 
6
 
! Отговори
Мдам... преди 4 години
Руски сенатор ще защитава руската агентура у нас
32
9
 
6
 
! Отговори
Хахахахаааа преди 4 години
Ще уплашат гаргите .Всички в кауша
31
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Чухме, че в неделя на "Копринка" щели да се запишат >3000 души в движение "Русофили"...Страшно а, мишоци?
30
10
 
9
 
! Отговори
Хахахааааааа преди 4 години
Москва ще ни пръдне на оная работа.Атака срещу България я очакват нови санкции
29
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хайде почакайте съвсем малко, да видите как ще отговори Москва! Голямо квичене ще настане в нашата кочинка, още не дезинфекцирена от АЧС! Ще се търсят виновни, ще търсят кой го измисли, кой и как го направи! И после - знаете къде!
28
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 30. Излагация викаш хахаха Кое е излагащото една суверенна държава да арестува, и вкара в затвора предатели работещи за чужди разузнавания. Напротив с подобни действия България печели уважение
27
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ЗозоСтюпи, виж колко е лошо да не знаеш родния си език!"Мачкай Гешев!!!" Чудесен призив!А ти си искал да напишеш :"Мачкай, Гешев!!!". Виж какво значи една запетайка! Призивът ти ще бъде изпълнен!Уи шел овъркейм! Сам дей!" - песен от времето на Мартин Лутър Кинг.
26
6
 
16
 
! Отговори
odpo преди 4 години
Много е смешно... Шпионин в България, и то па на Русия хахахха То ние сме като разграден двор, те шпиони търсят!!! Няма сайт, няма система, няма нещо държавно което да не може да бъде хакнато с елементарни познания придобити от 10 мин "курс" в ютуб хапах СМЯХ В ЗАЛАТА! Просто седнете, изберете си един правителствен сайт и го разгледайте... всички са като пътищата ни, Осеяни с дупки. Влизаш и си вземаш/променяш каквото си искаш.