С икона пред Путин: Атанас Стефанов горд с постъпката си

Действието му нямало политически подтекст
Обновена: 25 дек 2019 09:21 | 25 дек 2019 08:15,
251

Журналистът Атанас Стефанов занесе частица от България в Москва лично на Владимир Путин.

Името му придоби популярност в руските и нашите медии преди дни, когато прекъсна пресконференцията на руския президент, опитвайки се да му подари икона на Св. Иван Рилски и българка сурвачка.
Още по темата


Въпреки че не успява да зададе въпросите си към Путин, единият от които е за самостоятелно отменяне на визите за българи, Стефанов е горд от постъпката си.

Журналистът твърди, че в намеренията му няма никакъв политически подтекст.

Вижте още в репортажа на Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


251
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
186
0
 
2
 
! Отговори
тя преди 4 години
Кой е па тоя Атанас !?
185
1
 
1
 
! Отговори
redordead преди 4 години
най-характерното за рософилите, като това са изказвания на много от тях е, че при хипотетичен конфликт между Русия и България, те биха се били за Русия...Което показва, че русофилите са просто родоотстъпници - едно е да харесваш руска литература, култура, куня - съвсем друго е да искаш в България да се въведе рублата и в баровете да сервират боярщик...
184
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Съгласно резултатите от последната анкета на френската социологическа агенция IFop 84 процента от жителите на Германия, 78 и 75 процента от гражданите на Италия и Франция, а също 68 % от британците се изказват за подобряване на отношенията на техните страни с Русия. Интересно е, че най-много искат подобряване на отношенията хора с висше образование (91 % в Германия). Допитванията в България показват, че 85 % от българите искат добри отношения с Русия.
183
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ханъми трансджедъри от харема на Сорос, брадати дервиши-джихадистчета, мишлета от гейропската канализация, добре въртите кючека. -Хайде, върти кючека, мятай гюбека, йе йе йе. Хайде пак: върти кючека, мятай гюбека, йо йо йо. Браво, добре ни забавлявате и веселите. Ако не за друго, за гейши ставате
182
0
 
0
 
! Отговори
наблюдател преди 4 години
Интересно че Ленчето отиде в Брюксел и оня дето изсмукваше семенната течност от задните части на майка си заглъхна.Възможно ли е Корнелия Нинова да е профукала парите за тези гадости?
181
9
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Атанас Стефанов горд с постъпката си.......Типична постъпка на дебилизиран лайнарист от БКП! Нали така ***!
180
6
 
16
 
! Отговори
горд преди 4 години
Той е горд с това , че се навежда и подлага.....?!
179
11
 
20
 
! Отговори
Алекс2 преди 4 години
Аз може ли да попитам петимните русофили.Що за православна държава е Русия и в същото време си провеждат парадите пред едно гробище на хора ? Ленин Сталин и други вождове на СССР ? Това е характерно за секти да ме прощавате...
178
8
 
20
 
! Отговори
sd преди 4 години
В едно предаване на Навални по youtube този наш русоид е оплют подобаващо.
177
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Навремето Пушкин си е гукал с любовниците си на френски, но е писал литература на руски. Цялата руска литература, вестници, административни постановления, закони, богослужения, научни публикации - всичко е било на руски. То и сегашната английска кралица е немкиня от династията Саксенкобургота, но какво от това.
176
6
 
5
 
! Отговори
човек преди 4 години
По времето на царуването на последния руски цар Николай II, Русия е въвлечена във война с Германия! А неговата жена, Александра Фьодоровна е германска принцеса!Народът я е смятал за германска шпионка, царят и царицата са вярвали на шарлатанина Pacпутин, по време на Екатерина II в Русия въвеждат коледното дърво, елхата, Tannenbaum, в Русия е пълно с германски общности, сам Алексей Милер, шефа на Газпром е етнически германец, Путин говори перфектен немски, какво повече да коментираме?
175
4
 
11
 
! Отговори
човек преди 4 години
Няма друга държава по света, която като Русия да отказва официалния си език в полза на друг (френският в случая).Да не говорим, че Франция е била враг на Русия!Все едно новото българско правителство след 1878 г. да въведе турския език за официален!Да не говорим, че руската салата както я познаваме у нас, руснаците я знаят като френска "Салат Оливие".Казах вече, Екатерина II е била германска принцеса, жената на последния руски цар Николай II, Александра, също е била германска принцеса...
174
4
 
5
 
! Отговори
човек преди 4 години
До: номер 173Безсмислено е, казах че е безсмислено да спорим, нужно ли е още?Да, и като се преразказва една легендарна фраза на император (както вече уточних, на Свещената Римска Империя, не на Германската!), какво ще постигнем?Измислица е, че в цяла Европа видите ли, говорели на френски!Ако намекваш за Наполеон Бонапарт, това е съвсем друга тема - смесваш различни империи, за да докажеш, че един комунист и слуга на Москва е казал някакъв исторически факт, смешно и без основание...
173
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Калеко АлекоЩото тука неудобните с перце ги галят... То не бяха чукове, то не бяха арести, то не бяха взривове... Е, някои ги и "отстраниха"...
172
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 172 - Вие като сте в колянно-лакътна поза пред новите господари, какво? Местя
171
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До калеко Алеко - Борис Немцов никога не е бил журналист, а политик.Застрелян е в нощта на 27 срещу 28 февруари 2015 г.в Москва. През юли 2017 г. петима чеченци бяха осъдени за убийството на Немцов. Немцов е убит за негативни изказвания за мюсюлманите, живеещи в Русия, както и за исляма като цяло. Според Дадаев убийството на Немцов е било планирано заради " обиди към исляма"
170
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Голям зевзек е тоя журналист. Искама, вика, евентуално Путин да ни преведе 2 милиарда. Е, за два милиарда долара и аз ше го обикна и собственоръчно ше му нарисувам 10 икони.
169
9
 
2
 
! Отговори
Сата НАТО преди 4 години
Според мене този беше русофоб, който тролеше Путин. От Козяк са му платили да го избъзика, а на всичко отгоре ако Путин се хване, може да преведе 2 млрд долара за подпомагане на бълхарското подполие.
168
11
 
22
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 4 години
Платено му е разбира се, както и на онова хибридно образувание Волгин и цялата му кохорта от рушкоговорящи заели място в българската политика и журналистика ... !!!
167
12
 
18
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 4 години
Платено му е разбира се, както и на онова хибридно образувание Волгин и цялата му кохорта от рушкоговорящи заели място в българската политика и журналистика ... !!!