Ким Чен-ун поздрави Путин за Деня на победата

Желае и успех в борбата с епидемията от коронавируса
44
Ким Чен-ун поздрави Путин за Деня на победата
Снимка: БГНЕС

Северна Корея съобщи, че нейният лидер Ким Чен-ун е изпратил до руския президент Владимир Путин писмо, в което го поздравява по случай 75-ата годишнина от победата на съюзниците във Втората световна война и пожелава на Русия успех в борбата с епидемията от коронавируса, предаде БТА като цитира Асошиейтед прес.

Според севернокорейската осведомителна агенция КЦТА в писмото си Ким "искрено желае на президента и народа на Русия сигурна победа в усилията им да изградят могъща Русия, продължавайки традицията на великата победа във войната, и да предотвратят разрастване на заразата от новия коронавирус.

Съобщението беше разпространено от КЦТА ден след като тя предаде, че Ким е изпратил лично послание до китайския президент Си Цзинпин, в което го хвали за успешното овладяване на епидемията от Ковид-19 в Китай.

Някои експерти казват, че Пхенян може да засили дипломатическата си активност спрямо съседите, и особено Китай, в търсене на икономическа помощ, след като за месеци затвори границата си, за да се предпази от коронавируса, отбелязва АП.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
2
 
1
 
! Отговори
Жоро преди 3 години
До Русофил Някога да сте чули, че без отварянето на втория фронт(САЩ и Англия),СССР никога нямаше да оцелее, камо-ли "да победи"?Живеете в измислен свят-като игнорирате исторически факти. Точно така живеехме в соц.България.Пълно изопачаване на реалността.Голата истина е, че без САЩ тези "победители" нямаха никакъв шанс да оцелеят.Мосва днес трябва да благодари на САЩ, че все още ги има на картата на земята.
33
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ком мяза на гестаповец ... ама е по-лош.
32
1
 
2
 
! Отговори
До 32 преди 3 години
Правиш ли разлика между стари и нови снимки?
31
1
 
3
 
! Отговори
Barba Ganios преди 3 години
.ami bravo na drugaria Kim ! Taka se pravi ...a ne se shikalkavi kato nashite kukli na konci s pozdravi za "denia na Evropa !??!!
30
2
 
6
 
! Отговори
До 30. преди 3 години
Ми както се вижда от снимката,по жив е от всякога.
29
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пропуснал е да поздрави приятеля си Доналд Тръмп. Той така се беше загрижил,че не го вижда,че чак се усъмни в здравето му. Няма лошо да поздрави американския народ в чест на победата над Япония.
28
5
 
4
 
! Отговори
Ха-ха преди 3 години
Последно-жив ли е,умрял ли е?
27
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Честит Ден на Победата !!! Да се поклоним пред чутовния подвиг на героите смазали фашизма !!!! Вечна Слава !!!!! Смърт на фашизма, Свобода за народа !!!
26
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 27"Знаеш" това което написано в постулатите на Кремъл и ноабивано в главите на три поколения, но Историята се чисти от украшенията на диктаторите, колко и да те е мъчно.Язък че си оставаш невежа три десетилетия след падането на Берлинската стена и изтеглянето на окупационните войск на империята на злото от източна Европа !
25
10
 
6
 
! Отговори
! преди 3 години
Това е поредната комунистическа пропаганда. Ким Чен Ун е мъртъв и това го казаха по CNN и Ройтерс. Как един мъртвец може да праща поздравления, това е някакъв феномен. Всичко е лъжа, но какво могат да измислят комунистите освен лъжи.
24
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бях 10 годишен ( вече съм на 40) когато един дядо от нашето село 1910-та роден беше седнал до моя прадядо 1908-*** роден на една пейка и аз съм седнал до тях и тоя дядо се беше бил на страната на СССР при река Днепър когато гонеха братушките вече немците от територията на СССР и вика" Застават камионите с катюшите и изстрелват снарядите вечерта по тъмно...отиваме на следващата сутрин и не можеш да видиш човек...всичко изпепелено и само някой друг ботуш да пуши от него."
23
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ким е изпратил на Путин поздравления за "победата на съюзниците във Втората световна война" !Няма я Русия, няма Велика, няма Отечествена, няма Непобедима - това е направо обида за Путин.
22
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И какво като е СССР? Основните битки между Хитлер и Сталин са се провели именно на руска територия. Да не са повели с Таджикистан
21
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
15, абсолютно съм съгласен с поправката.Вечна слава на победителите!
20
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дубльорите се .четкат взаимно по пагоните.
19
9
 
4
 
! Отговори
Румен преди 3 години
До19.чети историята. Какви руснаци. Като държавата е СССР. И никъфе не се споменава руснаци , а по.често `балшая и магучая`.
18
3
 
4
 
! Отговори
Бай Петко преди 3 години
Ким е богВъзкръсна
17
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тази война е най-голямото зрелище сътворено от хората. Било е нещо страховито. Руснаците са се оказали доста корави.
16
21
 
11
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
ВСИЧКИ КОИТО ПОЗДРАВЯВАТ КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ЗА ПОБЕДАТА ВЪВ ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА СА АБСОЛЮТНИ БЪЛГАРОПРЕДАТЕЛИ И СИ ГО ЗНАЯТ!БЪЛГАРИЯ Е БИЛА С ГЕРМАНИЯ И СЕ Е БОРЕЛА ДА СИ ВЪРНЕ МАКЕДОНИЯ!ТЪЙ, ЧЕ ПОБЕДАТА НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ Е АБСОЛЮТНО ПРОТИВ БЪЛГАРСКИТЕ ИНТЕРЕСИ КАКТО ВИНАГИ!
15
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Путин е получил от умрял писмо !Мумиите подържат социални контакти и в отвъдното.