Путин ще бие Сталин по управление на Русия, смята специалист

Днес бе кулминацията на общонародно гласуване за изменения в Конституцията
1 юли 2020 22:54, Петя Славова
94

Днес бе кулминацията на едноседмичното общонародно гласуване за изменения в Конституцията на Русия. Ако предложените промени бъдат одобрени, Владимир Путин може да остане на власт до 2036 г.

Това е един малък аспект от всички над 200 промени, които са наистина мащабни. Те водят до една цялостна промяна - не само във вътрешната политика на Русия, но и утвърдяване на нейните външни отношения с международни институции, трибунали.

Това заяви бившият зам.-министър на външните работи Милен Керемедчиев за Bulgaria ON AIR.

"Путин върви към доживотен свой мандат и наистина ще бие Сталин по управление на Русия", посочи Керемедчиев.

Според него всички коментират възможността Путин да се кандидатира за президент още 2 мандата, но и "неговите правомощия ще бъдат разширени".

"Промените ще дадат възможност да не може да се обвиняват, издават и уважават присъди от международни институции за руски граждани и компании", обясни бившият зам.-министър на външните работи за "Денят ON AIR".

По думите му става въпрос за имиджа на Русия на международната сцена.

"Те стават неприкосновени. Това ще им даде много повече агресия в сделките. Ще доведе до много по-голяма конфронтация със Съединените щати и Европейския съюз, които днес обявиха удължавана на санкциите до края на 2021 г", уточни гостът.

Спред Керемедчиев Путин слага бариера на руските граждани, което "показва изолацията, към която той върви". Той отбеляза, че в Русия се взимат мерки против отстраняването на опозицията, включително и физически такива.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
По-добро от народовладтието и редовната подмяна на лидера, не е измислено. Никой, който е управлявал 20+ години, не е запомнен с добро. И Путин ще изкуфее, ще стане дементен старик, ще почне да се напи кава, никой не се е разминал с това.
32
6
 
9
 
! Отговори
баба мара преди 3 години
господ здраве и нерви да му дава в него ми е надеждата за мир по света
31
4
 
7
 
! Отговори
Грух преди 3 години
Алоо, до рептилите по- долу.За съжаление Путин не размазва никакви рептили, а е назначен от самите тях. Който не е запознат да изгледа филмчето "Путин и задкулисието" от предаването "10 по скалата на Рихтер" на покойния вече Фъртунов. С примамливи промени лъже раята да му легитимират вечната власт, но всъщност е част от световната игра със запада. Просто един театър като в нашия Парламент. Леви и десни се карат, а вечер са заедно по ВИП купони. Нищо общо с великия Сталин.
30
3
 
5
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 3 години
Той отбеляза, че в Русия се взимат мерки против отстраняването на опозицията, включително и физически такива.Познати демократични похвати!
29
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
S dvojnici moje i do 2046 da izkarat . Putin go nema ( istinskiqt de ) .
28
8
 
12
 
! Отговори
rusel преди 3 години
До duma.gov.ruАз допълних.Гордея се с моите сънародници. Гласуваха против конституция, натрапена от американците. Гледах резултати по областите. Даже в гнездо на либерастите под надзор на США - Свердловска обл. 63% за поправките.И увеличаване на пенсиите сега ще е Закон.
27
1
 
14
 
! Отговори
Факт преди 3 години
Според американските закони,американски граждани и институции не могат да бъдат съдени от международни съдилища.САЩ признават само собствения си съд.Така че нищо ново под слънцето.
26
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Рептилите съскат, мишките цвърчат като в хор, Путин ги гази като стереопор.
25
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Путин размазва рептилиите, а слугите им квичкат жално...
24
2
 
11
 
! Отговори
duma.gov.ru преди 3 години
До ruselЛошо ли е? Нас нали ни управляваха едни с двойно гражданство, та цъфнахме и възахме за 800 дни!А в 404, като бившият им МнВР беше с УСА гражданство цъфнаха ли/
23
2
 
11
 
! Отговори
rusel преди 3 години
До duma.gov.ruЗабранява се двойно гражданство за държавни служители.
22
3
 
7
 
! Отговори
duma.gov.ru преди 3 години
Много интересно, на какво слагате минуси? На голи факти?Не сте съгласни с фактите, но те не се нуждаят от вашето одобрение, за да бъдат факи!Дано го разбирате!
21
8
 
13
 
! Отговори
До 4 и 5 преди 3 години
Пропускаш факта, че Сталин планира операция "Буря" за съветска инвазия в Европа, но Хитлер го изпреварва. А по време на войната Западът застава на страната на Сталин и СССР, което опровергава тезата ти. Трети факт е, че последната съпруга на Сталин е еврейката Роза Каганович(сестра на Лазар Каганович). И не, евреите никога не са спирали да управляват Русия. Справка, мнозинството от днешните олигарси са евреи(в това число и Путин, да, точно така!).
20
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Винаги, когато Русия е в смъртна опасност, Бог праща на руския народ ВЕЛИК ЛИДЕР като Путин и Сталин, който да ги избави от опасността..Помните че ако не беше Сталин, то Русия щеше конформистки да приеме всякакви (дори неограничени) искания на нацистите...Помните че преди Путин, при пияндетата Горбачов и Елцин, Русия беше играчка в ръцете на Великите сили, а днес благодарение на избавителя Путин, самата тя е Велика сила...
19
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хайде лягайте си. Приеха го с 71%. Резултатите се знаят още преди изборите, също като в бегето.
18
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Борисов ще мине Тодор Живков по чекмеджета и кюлчета.
17
6
 
12
 
! Отговори
duma.gov.ru преди 3 години
Само няколко точки от промените (без коментар):- абранява се отстъпването на територия от никого, по никакъв повод;- защита на семейството и отглеждане на децата в семейството, а само при смърт на родителите ДЪРЖАВАТА поема опеката;- висшите длъностни лица не могат да имат сметки или ценности в чуждестранни банки, изън територията на РФ;- обезпечава се провеждането на единна държавна, социално ориентирана политика в областите на култура, наука, образование, здравеопазване, социално осигурява
16
3
 
4
 
! Отговори
До 11 преди 3 години
А я си представи че след Путин дойде някой като Горбачов и управлява 30г.
15
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Борисов ще мине Тодор Живков по управление на България.
14
5
 
11
 
! Отговори
Мишо преди 3 години
Меркел е от 2005 година на власт в Германия и това е нормално, нали?!Бацете е от 2009 несменяем и работата върви към следващия мандат......Русия отстоява правото си да бъде силна, автономна и самоопределяща се държава! Законодателството на САЩ също е поставено над всички останали съдебни системи по конституция!Русия се затваря, глупости.... просто не им пука за за данъка обществено мнение. Ще си правят каквото си искат, а останалите искат, не искат ще се съобразяват с тях.