Путин: Русия има най-модерните оръжия, никой в света няма такива

"Авангард" се движи със скорост 27 пъти по-голяма от тази на звука, каза той
Обновена: 19 сеп 2020 17:08 | 19 сеп 2020 16:52, Анисия Иванова
598
Путин: Русия има най-модерните оръжия, никой в света няма такива
Снимка: БГНЕС

Руският президент Владимир Путин заяви, че за първи път в съвременната история на Руската федерация, тя притежава най-модерните оръжия, способно да предпази страната от всякакви външни посегателства, предава TACC.

В Деня на оръжейника държавният глава поздрави всички служители и ветерани от военно-индустриалния комплекс, които изпълняват най-важната задача - "създаване на нови уникални видове оръжия, които могат да защитят страната от всякакви външни посегателства“.

В продължение на десетилетия непрекъснато трябваше да бъдем в ролята на догонващи, това се отнасяше за атомни, ядрени оръжия, след това стратегическа авиация на далечни разстояния и след това междуконтинентални ракетни технологии и т.н., каза още той, цитиран от "Фокус".

Според него „това винаги е поставяло страната в много трудна и дори опасна ситуация“,

"Всъщност имаше моменти, в които бяхме заплашвани, но нямаше с какво да отговорим и всъщност това беше очевидно, опасно нарушение на стратегическия баланс“, призна президентът.

"В момента за първи път в съвременната ни история Русия притежава най-модерните видове оръжия, които в пъти превъзхождат силата, мощността, скоростта, точността на всички съществуващи днес оръжия, никой в света няма такива оръжия, във всеки случай, все още няма", каза Путин.

Руският президент има предвид оръжейния комплекс "Авангард", състоящ се от изтребител  MiG-31, въоръжен с хиперзвуковите ракети "Кинжал"

"Авангард" се движи със скорост 27 пъти по-голяма от скоростта на звука, променя посоката на движението си хоризонтално и нагоре. Това не е просто нова система, а е нов вид старегическо оръжие, убеден е Путин.


598
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
469
1
 
1
 
! Отговори
Разбирач преди 1 месец
Да, никой в света няма такива...Су57 се опитва да копира Ф35 пък Охотник се опитва да копира Б2 Спирит, на който първия полет е 1989г ама никой няма такива...Е вярно, на американските двигателите са във фюзелажа пък на супер модерните руски образци двигателите със соплата стърчат навън все едно за им ги забучили … отзад.
468
0
 
3
 
! Отговори
Преподобна Стойна: преди 1 месец
"Крепостна Русия ще нападне Америка през 2022 г. и ще бъде сразена от небето." предсказание от 1930 г.
467
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 468

Еврейските болшевики дигаха революция и в Германия но това което ги спря бехе Хитлеровите щурмоваци от СА.
466
1
 
1
 
! Отговори
Боби преди 1 месец
"Руският президент има предвид оръжейния комплекс "Авангард", състоящ се от изтребител MiG-31, въоръжен с хиперзвуковите ракети "Кинжал"

Тези "Журналисти" дето са писали това са направо "НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИТЕ"

"Авангард" е Хиперзвуков блок поставен върху СТРАТЕГИЧЕСКА РАКЕТА С ШАХТНО БАЗИРАНЕ обсег 11000км

"Кинжал" универсална хиперзвукова ракета с въздушен старт с носител МиГ-31К(бъдещи Ту-160М и Ту-22М3М) обсег 2000-2500км
465
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Хайде хайде, все някой друг й е виновен на Русия. Болшевиките опитаха да наложат комунизъм и в други държави, но само руснаците бяха толкова глyпави да повярват на Ленин, който им обещаваше хляб, а им взе земята и ги остави да умрат от глад. След ВСВ Чехия и Полша попаднаха под комунизъм, но се оправиха и вече гонят стандарта на западняците. Но те не се кланят на крeмльовци и не плащат данък Русия, като БГ.
464
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Путин докара руснаците до просешка тояга и ги изолира от цял свят, скара и настрои съседите си. Само бледия молец може да загуби завинаги Украйна. Младите руснаци не могат да пътуват и работят свободно защото имат визи за цял свят за разлика от нас българите. Рускините се продават само и само да избягат от милиционерския фризер. А "безаналоговите" им оръжия на фотошоп са за вътрешна консумация, да се радват ония които целуват портрети на Путин и пият бояришник.
463
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Комунизма е измислен от евреите.
462
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Комунизма е измислен в Германия. Прехвърлен е в Русия по време на война с цел да се отслаби, понеже е печелела войната тотално. Финансирането на болшевиките е било от германски, английски, френски и американски банки. Германците най - много отнесоха от глупостта си - в момента все още повечето германци знаят и руски... Ако наричаш това опорни точки, значи някой здраво те е подпрял в главата. Или си паднал на нея докато си бил малък...
461
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
И колко избиха в Русия? А колко избиха в САЩ? Чувал ли си за трудовите лагери там по време на индустриализацията? Било е престъпление да си жив в тези лагери... Айде холан... А да не говорим за германците. Или англичаните. Или французите или италианците. Или белгийците или австроунгарците... Айде холан... Чети малко история, не вестници.
460
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 462

"Хората, които избиха над 20 милиона души в СССР, бяха болшевики от Ню Йорк от племето на малките шапчици и големите носове на чело с хора като Леон Троцки(Бронщайн) и Генрих Ягода."

Давай, можете и повече. Чувал съм червените тролове да говорят така за всеки руски/съветски лидер. Просто каквото и да става, все "врага" е виновен.

Жалка история сте, но няма значение, оставате си последна дупка на кавала.

:)))))
459
5
 
11
 
! Отговори
раша преди 1 месец
В Русия няма нищо модерно и иновативно. Не се залъгвайте! Това е страна от 3-тия свят!
458
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен

"А колко са избили вътре в Русия, ти е бедна фантазията и то в модерни времена."

Хората, които избиха над 20 милиона души в СССР, бяха болшевики от Ню Йорк от племето на малките шапчици и големите носове на чело с хора като Леон Троцки(Бронщайн) и Генрих Ягода.
457
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Donald Trum

Къде е тръгнала африканската *** САЩ да се мери с държавите от азия.
456
4
 
8
 
! Отговори
Donald Trump преди 1 месец
Пхахаха. Путинката нещо е предозирал. Само с евробазите можем за го изтрием от картата за половин ден. Всеки изправил се срещу мега държавата САЩ пропада и тъне в разруха. Дори "могъщия" СССР беше повален от Американската световна мощ без нито една ракета! Тия оръжия са неприложими срещу супер държава като САЩ!
455
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ако бях на мястото на руснаците щях много повече да се безпокоя, че имам хиляди километри обща граница с все по-агресивния и многолюден Китай, отколкото от Запада. Русия е крала земи от Китай, а Сибир е обезлюден. САЩ спаси Русия по време и след ВСВ, а можеха да им хвърлят атомна бомба и да се приключи. След разпада на СССР отново им помогнаха с пари и предотвратиха разпад на самата Русия. Но нали са на тежък бояришник са оставили дребен милиционер да ги лъже.
454
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Ляв+

Ти се моли да не се наложи формулата на китайците, че тогава ще разбереш какво значи диктатура. Познай дали ще можеш да пишеш нещата, които си драскаш тук.
453
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 456

Русия е разположена на 1/6 от територията на света. Ако си мислиш, че на тия територии навсякъде живеят "руснаци", явно си нямаш идея за какво точно говориш.

А колко са избили вътре в Русия, ти е бедна фантазията и то в модерни времена. Само Мао може да ги конкурира евентуално и то.

:)))))
452
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Вярно, немита е Русия, но това е понеже никога не е имала роби и колонии, които да я мият. И не е избивала милиони в колониите си. КОето, мисля, говори за качествената разлика между твоите господари и руснаците като цяло :)
Смятай на кого си роб и какво те чака ;)))
451
7
 
4
 
! Отговори
Ляв+ преди 1 месец
Русия - това, Русия - онова. Спорите като малки деца. Има ли значение какво може и има Русия? По-важното е, че тандемът Русия-Китай осигури надеждна бариера срещу Атлантическата инвазивна агресия за покоряване на Света и насилственото установяване на глобалистически унилатерализъм Не може Светът да е свободен под "ботуша" на "Империята на Демокрацията". "Капиталистическата Демокрация е скрита форма на Диктатура на Капитала. Това е!
450
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Щерю

Общото между индивидитe, които изброи е, че една майка ги е правила всичките: БКП/ДС. Това е наследството което ни завеща Русия: 45г. комунизъм и 30г. руско-олигархичен посткомунизъм. И въпреки това имаме по-високи стандарти от руснаците, които идват да живеят в България. 300 000 руски имота има в БГ.