Навални vs. Путин: Политическо джудже срещу огромна фигура?

На протестите в Русия преобладаваха непълнолетни, каза проф. Захари Захариев
25 яну 2021 23:15, Анисия Иванова
111

Руският президент Владимир Путин отрече да притежава дворец. Защо Навални твърди, че има такъв?

"В случая трябва да говорим за едно политическо джудже срещу една от основните политически фигури в съвременния свят. Това, което минава в Европа като протести, са едни печални хороводи, които показват, че обществото не му е до това какво е казал Навални, какъв филм е пуснал, кой е собственикът на този дворец", каза международният анализатор проф. Захари Захариев за "Денят ON AIR".

Още по темата

Според него силно впечатление прави съставът на демонстриращите.

"Като изключим Санкт Петербург и Москва, доста семпли и скромни бяха в другите по-големи градове. А що се отнася до първите два града - преобладаваха хора, които са под 18-годишна възраст. Интернет културата дава своето отражение върху онова, което се случва около нас. Това показа и как психиката на обществото започна да изтрещява под натиска на Ковид-19", допълни проф. Захариев пред Bulgaria ON AIR.

Той посочи, че зад интереса, който предизвика Навални, седи една много сериозна машина, която е целенасочена и финансирана от определени централи.

"Няма да има продължаващи протести. Изяви може и да има. Ако има предизвикателства пред Путин - те не са по отношение на този псевдо дворец. Руснаците бавят като десерт и ще ни съобщят в близките дни кой е собственикът на този огромен комплекс", допълни експертът.

Проф. Захариев смята, че става въпрос за нова огромна резиденция, която е на руската държава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


111
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Русофил,ясно е кого ще възхваляваш.Ирония е,че споменаваш "джудже", след като цял свят знае прякора на великия политик..
46
10
 
10
 
! Отговори
БАНко преди 3 години
ДА ДОБАВЯ !!!ТРИЪГЪЛНИКА НА ВЛАСТТА В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ Е ИЗГРАДЕН ОТ КОМУНИСТИТЕ , НАЛИ !!!СЕГА ТАМ СА СЕ НАМЕСТИЛИ ВНУЦИТЕ ИМ НАЧЕЛО СЪС СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ !!!ТОВА СА ДВОРЦИ НА БЪЛГАРИЯ !
45
9
 
7
 
! Отговори
вова късия преди 3 години
казва, не е мой този замък.......а всички в блатнаГуберния!!!
44
14
 
15
 
! Отговори
Активист на БСП преди 3 години
По-точно един криминален престъпник се опитва да дескридитира един велик политик.
43
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не протестират защото след протеста няма да имат работа. Особено в малките селища.************************************************Да не би ГЕРБ да управлява и в Русия. Това са приомите на ББ и сие^^^Па то като в Америка на Байдън ортаците бе! Или припчваш мантрата, си трайкаш, или те "канцелираме"! Да живее Сталин!
42
5
 
5
 
! Отговори
пияница мастит преди 3 години
Продавам мозък на килограм, главата ми пращи и напъва да излезе.
41
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ха, ха, ха...Много правилно сравнение!
40
16
 
22
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
Този цървен комунягa е прав само за едно. Че срещу Великана НАвални, се изправя едно малко, лъжливо джудженце на име Пyтиk. И да вземе да уреди една среща между него, Шиши и Кyрнелия Нинова. Джуджето ще лъже, че не знае на кой това малко кралство и че няма 200 милиарда в сметки по света, Нинова, че няма хотел за 20 милиона в Халкидики, че Техноимпекс го е взела много скъпо (10 000$) и че кара 10 годишно Ауди. А Пеевски ще покаже документите, че кара Опел за 1000 лева. Мда, честни комунисти бате
39
7
 
14
 
! Отговори
Отечествен Фронт преди 3 години
До Казуар Ами тровят го господарите му от америка щото вече не им върши полезната работа и защото много се взе на широко и почна да им краде от парите . Затова го тровят чорбджийте му .
38
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не протестират защото след протеста няма да имат работа.Особено в малките селища.***************************************************Да не би ГЕРБ да управлява и в Русия. Това са приомите на ББ и сие.
37
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Просто за пореден път се убеждавам, че Бойко няма алтернатива.*********************************************************Прав си, Бойко е без алтернатива, както и последното място на България във всички класации. Това е безспорен успех постигнат в последните 10 години управление на БАЩИЦАТА.
36
9
 
10
 
! Отговори
Тъп си пруфесоре преди 3 години
Ама яко си ттъъпп.Не протестират защото след протеста няма да имат работа.Особено в малките селища.И много от тях са с промити мозъци.Идеалната среда за диктатура.
35
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нека демократите в България не се заблуждаваме, че битката за свобода и демокрация.****************************************************************************Демокрацията е възникнала в древна Гърция... когато там е имало робовладелски строй... Робите не са гласували а са били със собственици.Така че свободата и демокрацията нямат нищо общо. hahahah
34
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всички най-известни руски интелектуалци гледаха на връщането на Навални като на Христос ... професорите по научен комунизъм в България обаче го определят като политическо джудже.
33
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
'' Политическо джудже срещу огромна фигура ... каза проф. Захари Захариев ''....................Комунизма няма да си отиде докато има като този професор ... по научен комунизъмНека демократите в България не се заблуждаваме, че битката за свобода и демокрация в България е спечеленаПросто за пореден път се убеждавам, че Бойко няма алтернатива.
32
6
 
5
 
! Отговори
Нещо като преди 3 години
Давид срещу Голиат.
31
8
 
16
 
! Отговори
69 преди 3 години
чичката явно доста е лапал през годините грантове за да ги дрънка тия масали
30
12
 
13
 
! Отговори
Свобода за Навални преди 3 години
Единственото джудже тук е този професор!Срамувам се от тази дребна душица!
29
7
 
11
 
! Отговори
Казуар преди 3 години
Като е политическо джудже защо го тровят.
28
5
 
3
 
! Отговори
Зоро преди 3 години
Данните за умрелите и заразените се нормализираха. 775 на 60.Идеално за разпускане на мерките!Всичко ще се върне обратно!