Протести в подкрепа на Навални в десетки градове на Русия

Властите правят всичко възможно да ги предотвратят
211
Протести в подкрепа на Навални в десетки градове на Русия
Снимка: БГНЕС

В десетки градове на Русия са планирани нови протести в подкрепа на опозиционера Алексей Навални. Властите правят всичко възможно да ги предотвратят, съобщи БНР.

Още по темата

Сборният пункт на протестиращите в Москва е Лубянският площад в центъра, където се намира централата на Федералната служба за сигурност. Голям периметър около сградата е отцепен от полицията. Затворени са седем централни станции на метрото. Променени са маршрутите на наземния градски транспорт.

Министерството на вътрешните работи предупреди, че участниците в незаконни масови мероприятия носят административна отговорност. Генералната прокуратура поиска да бъде блокиран достъпът до социалните мрежи, които публикуват информация за протеста.

Няколко близки съратници на Навални бяха поставени под домашен арест. Те за заподозрени за това, че призивите им за участие в протестите на 23 януари са довели до нарушаване на противоепидемичните мерки. Тогава бяха задържани повече от 4 хиляди души в десетки градове на Русия. Образувани бяха 21 наказателни производства.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


211
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
2
 
16
 
! Отговори
КуКлус преди 3 години
Защо толкова лидери на западни държави са загрижени за един уж руснак ....а не им пука за милиони умиращи от глад в Африка и по света ? За най бедната държава в ЕС България ?Защо ли ?
52
6
 
12
 
! Отговори
Тато из Правец преди 3 години
Алексей Навални има 5-годишна присъда от Кировски съд за присвояване на 500 000 долара до държавна компания за дърводобив. Той просто е криминален престъпник...
51
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 70"не предател! човека направи Русия най силната военному отново! и е огромен фактор!"Другарю, Русия е на колене. Заобиколена е от страни с които Русия си съсипа отношенията, ограничена е до абсолютния минимум, води война на границата си, вътре в страната хората мизерстват, а тя е продовлствена колония на Китай. Само червен изгнил мозък без никаква перспектива може да се хване на КГБ номерата за "силата". Точно както със Северна Корея е случая.
50
4
 
12
 
! Отговори
СССР преди 3 години
Айде ЦРУ задейства майдана и в Русия!!Ама тук май ще ударят на камък Американските агенти- предатели.
49
4
 
13
 
! Отговори
ХХХ преди 3 години
Е няма начин в такава огромна държава с доста голямо население ....да няма няколко хиляди фенове на САЩ ! Навални е американска пионка с цел да дестабилизира Русия .....Чак имитираха уж отравяне с Новичок и то два пъти .....безсмъртен ли е че Русия не може да го убие ако иска или са поредните измислици на краварите + британците !
48
4
 
3
 
! Отговори
БАНко преди 3 години
ДО АНОНИМКА , ПИШЕЩА КАТО ,,БАНко":ПРЕЗ ЖИВОТА СИ НЕ СЪМ ПОЛЗВАЛ ТЕЗИ СРАМНИ ИЗРАЗИ И НЕ СЪМ ОБИДИЛ НЯКОГО ЛИЧНО .ТОВА СЕ ЧУВА ОТ РАЗПРОСТРАНЕНИ РАЗГОВОРИ И СНИМКА НА ЧЕКМЕДЖЕТО , А НАПОСЛЕДЪК И ПЛАТЕНИ ФЕНОВЕ
47
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 71Няма връзка между това дали има зад себе си силови структури и извода ти "просто предател"Логика: слаб 2
46
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 67"всички се страхуват от п.утин! в него е властта, армията, полицията! само да реши и ги е размазал като тир - фъш ки я! просто показва някаква демокрация за пред света! ако така се буташе правителство..."Всички се страхуват от Путин както нормалните се страхуват от психопат.
45
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До КоментарНа червените рубашки ви е страшно да си представите какво би било, ако страната има демократично управление. Нормално е, Убиеца в Кремъл ви плаши със "разграбване" ако това стане. Отделно, че лъже както само комунистите могат да лъжат, не става ясно защо сегашното брутално разграбване плюс убийствата са по-добре.
44
6
 
2
 
! Отговори
ЦРУ преди 3 години
До Анонимен 60.........от прикаската за -" Давид и Голият ". ...И кой според ПРАЗНАТА ти КРАТУНА е лъва ????...да не би едно джудже. което 8-ми месец се крие в землянка ....от страх да не го ОБЕСЯТ на Червеният Площад ???
43
2
 
9
 
! Отговори
Отечествен Фронт преди 3 години
До Чебурашка До *** РАШКА Абе какво става във миризливата бизония бе ? Вчера 11 войника са се натровили като пили антифриз вместо алкохол .То не беше белина то не бяха други перилни препарати до къде до докараха твойте господари пияници от екстра класа .И после Руснаците били пияндета Ама гледам американците по големи пияндета от Руснаците и тези ненормалници ще ни защитават от Руснаците .Ми те ще изпият нафтата на танковете и антифриза и после кво праим нищо .
42
2
 
10
 
! Отговори
Активист на БСП преди 3 години
Подкрепа за един криминален престъпник!
41
5
 
5
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
ВСЕ ЕДНО ДА ПРОВЕЖДАШ ПРОТЕСТИ В АДА И ДА ОЧАКВАШ НЕЩО ДА СЕ ПРОМЕНИ!
40
2
 
6
 
! Отговори
Коментар преди 3 години
Бай Дън,Нахални и Кимчо ако се остави на тях ще оправят света разийш ли)))Да приемем че това психо Навални е на мястото на Путин...представяте ли си как ще управлява Русия и какви ще са последствията за останалия свят!То не е само да се докопаш до многото пари!Ами после!?
39
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кадиров много убича такива като навални та скоро ще исчезне като мъгла. Между другото спрягат Кадиров като заместник на Путин та жална им майка на рускитеСороски слуги , ще ги намират на части из районите на Русия
38
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Отечествен ФронтШофьорите не сте акъла на България, тъй че не се опитвай да говориш от името на останалите българи. От името на русофилите може, там си сигурно гений сравнимо с масата.
37
5
 
9
 
! Отговори
Отечествен Фронт преди 3 години
До Зозо Ало ти усещаш ли се че си психично болен ,блатная ще казваш на България която твоите господари от САЩ я доведоха .А ти си жабата във блатото България и то от тези най грозните жаби.
36
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нали знаете че в първите дни на германското нападение, Сталин няколко дена се е крил в дачата си в Подмосковието, и не е искал да припари до Москва...Убеден съм че и Путин така се е скрил в някоя дупка, и гащите му треперят от това какво може да стане...Макар и масови убийци, най-големите руски диктатори, винаги са били страхливци, със заешки сърца
35
3
 
9
 
! Отговори
БАНко преди 3 години
АНОНИМКЕ , ЛЪЖЕШ !!!90 % ОТ БЪЛГАРИТЕ ИСКРЕНО МРАЗЯТ БМБ , П1КП ......НИЩО ЛИЧНО КЪМ ПИШЕЩИ ТУК !!!ЗАЩО ГО ПРИЕМАШ , СЯКАШ ТИ КРАДАТ ЗАПЛАТАТА ОТ ТИКВАТА !!!
34
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
тоя политически импо.тент нахални го оставиха жив щото от него нищо не зависизависи какво ще измислят началниците му от вашингтон като и нашия при комунист от банкя

403 Forbidden

Forbidden

You don't have permission to access this resource.Server unable to read htaccess file, denying access to be safe