Путин покани Байдън на открит диалог в пряк ефир

Руският лидер би искал да замине на почивка в тайгата
19 мар 2021 07:18, Нели Христова
133
Путин покани Байдън на открит диалог в пряк ефир
Снимка: БГНЕС

Руският президент Владимир Путин предложи на американския си колега Джо Байдън да проведат открит диалог в пряк ефир още днес или в понеделник. Путин каза, че е готов "още сега" да възложи на руското външно министерство организирането на такъв разговор, предаде ТАСС.

Още по темата

Пред телевизия "Росия-24" той заяви, че не би искал много да отлага този разговор, добави, че през почивните дни иска да замине за малко на почивка в тайгата, но днес или в понеделник би могъл да разговаря с Байдън. "Ние сме готови по всяко време, което е удобно за американската страна", каза руският президент. "Бихме могли да поговорим за двустранните отношения и за стратегическата стабилност, за решаването на регионални конфликти и за други проблеми, с които се сблъсква човечеството", каза Путин.

Тема на разговора би могла да бъде и борбата с коронавирусната пандемия. "Известно е, че ситуацията в САЩ не е лесна, те още са далече от решаване на тези въпроси. У нас движението е по-уверено напред, има за какво да поговорим, има какво да споделим", заяви той.

Путин подчерта, че разговорът с Байдън може да се състои "при условие, че това бъде открит, честен разговор, по същество, в пряк ефир".

Путин заяви това по повод интервю на Байдън, в което той отговори утвърдително на въпрос дали би нарекъл руския президент "убиец".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


133
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
23
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Путин беше тежко нокаутиран Биже му сополите Тъжната Кобила.....Дано не вземе да глоби пак ...България...
78
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мерете си ядрените оръжия - на тази възраст толкова. Русия да удари първо Англия, а Щатите Иран и после да продължат като игра на морски шах.
77
3
 
16
 
! Отговори
ЗАЩО 4000 МИРНИ ХОРА преди 3 години
са убити от американците , СОФИЯ е срината с бомби в центъра. Да не би Университета да е германска военна база
76
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо изобщо влизат в България 44та руски танкове? Ние сме в неутралитет и нямаме обявена война с Русия?
75
5
 
9
 
! Отговори
СЪВЕТСКИ ТАНКОВЕ преди 3 години
не са влизали в СОФИЯ бе неграмотнико. Тук влиза бригадата ЧАВДАР
74
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 85Правилно се изрази. Искат да вземат, но не и да плащат. Затова са всички тези циркове.
73
16
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Единствената държава, която има потенциал да съперничи на САЩ е Германия. Мощно производство и много акъл. Пютю изобщо не е ми е в топ 10. Ако не бяха копирали ядрената бомба са едно нищо.
72
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 87На Германия и се налага да е враждебна, но това все някога ще отпадне. Иначе здрав разум не и липсва.
71
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сащ могат всичко. Просто си плащат на бедни държави от третия свят да го правят. Мисли с тая глава. До оня ден ми обяснявахте, как Сащ нямали ракети за космоса за няколко години ги пуснаха отново и то и с връщат и кацат сами :) айде вървим си лягай,че живееш в тъмен филм.
70
4
 
6
 
! Отговори
до ИНТЕРЕСНО преди 3 години
Остави преработеният уран, а цирконий от къде ще вземат за горивните елементи, без който те не могат? :) От Русия! Защото другаде той почти не се намира, а и технологията да добиване и преработка не става.:)
69
4
 
6
 
! Отговори
СДЕЛКАТА ЛУГЪР преди 3 години
на името на един русофоб сенатор да прековем оръжията в плугове - за 25 г РУСИЯ е изнесла ядрено гориво за САЩ от бойни заряди за 10 МЛРД. Но вече КРАЙ. Подлите американци със съдействието на предателя ГОРБИ не унищожиха своите адрени заряди, а само ги свалиха от ракетите. Винаги могат да ги върнат. ИНТЕРЕСНО е друго. НИКОЙ в света няма тая технология да преработва оръжеен уран в ядрено гориво. Даже САЩ с техните хвалби, че са най-най НЕ МОГАТ
68
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А кога раша ,ще спре газа за враждебна Германия и враждения ЕС :))) Лицемери Ще остане джуджето по гол пищов
67
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е в Северна Корея пропагандата измисли,че велик бог вожд можел да кара Самолет . Сълзи не ми останаха, като гледах. Вътре нали редови пилот си управлява самолета и кацат и слиза дебелия с шапката и вече бил пилот. Хахахахаха Такива са кумунделите умело създават пропаганди . Тоя не е по различен.
66
2
 
12
 
! Отговори
Дедо преди 3 години
След диалога една рубла ще се разменя за 100 долара.
65
4
 
5
 
! Отговори
ЛЕГЕНДАРНИТЕ ШЕРМАНИ преди 3 години
които БРАД ПИТ така героично прослави във филма са горели като факли с техните бензинови двигатели, а ТИГРИ и ПАНТЕРИ са ги пробивали двустранно - почти като в приказката за храбрия шивач- 7 с един удар. Германския танков ас ВИГМАН е унищожил цял батальон със своя танк. Ако не беше СТАЛИН да избърза с настъплението солджърите в АРДЕНИТЕ щяха да напълнят пленническите лагери в края на войната
64
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Путин е пич!
63
4
 
8
 
! Отговори
ИНТЕРЕСНО преди 3 години
с какво ядреногориво ще работят американските АЕЦ след като руснаците им показаха среден пръст и вече няма да преработват оръжеен уран и да снабдяват 60% от американските АЕЦ. Технологиите на САЩ за преработка на уран изглеждат архаични даже на фона на иранските центрофуги 2 поколение
62
2
 
5
 
! Отговори
ДЪНДИ БЕЗЦЕННАТА преди 3 години
а АМЕРИКАНСКА фирма, регистрирана в КАНАДА, както и над 80% от фирмите там. Затова 30 години американците се правят на не чули и не видели кави бандити ни управляват. Даже се радват, защото такива като ЧЕКМЕДЖАН са тотално зависими от тях. Нали те ги слагат.
61
2
 
3
 
! Отговори
Надя преди 3 години
До ЗА 2011-2013 гТова го кажете на и....а чебурашка ...
60
12
 
2
 
! Отговори
Жужи Сърдит преди 3 години
Твърде много се засегна Вовка, не като човек който не е убиец