Путин се ваксинира - чувства се добре и още утре е на работа

Президентът на Русия не се имунизира пред камерите
23 мар 2021 22:45, Нели Христова
122
Путин се ваксинира - чувства се добре и още утре е на работа
Снимка: БГНЕС

Руският президент Владимир Путин се ваксинира тази вечер срещу КОВИД-19, съобщи неговият говорител, без да уточни каква ваксина му е била поставена, предаде Франс прес, цитирана от БТА.

Путин се ваксинира срещу коронавируса. Той се чувства добре и утре ще е на работа, както обикновено, каза Дмитрий Песков, цитиран от агенция РИА Новости.

По-рано през деня Песков вече каза, че ваксинирането на 68-годишният президент няма да се извърши публично.

"Няма да ви покажем това, ще трябва да вярвате на думата ни", заяви говорителят, допълвайки, че президентът не иска да се ваксинира пред камерите.

Путин обяви вчера, че днес ще се имунизира, след като даде подобно обещание още през декември миналата година, когато в Русия започваше кампанията за ваксиниране на населението.

Редица световни лидери вече се ваксинираха срещу коронавируса. Сред тях са американският президент Джо Байдън, папа Франциск и британската кралица Елизабет Втора.

Някои ръководители го направиха пред телевизионните камери, за да насърчат сънародниците си също да се ваксинират.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


122
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В Русия вследствие ваксинациите случаите на заразяване всекидневно намаляват.За днес 8400,срещу 4500 в Бг. Русия-146млн души,България-7млн. Сравнение просто не може да има,Европа засега предпочита да срине икономиката си,отколкото да допусне на пазара си най-добрата ваксина в света-Спутник-V.В Европа политиката е над интересите на гражданите и на икономиката.Китай и азиатците масово се справиха с Кобита,докато в Европа нещата са зле както преди година
35
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма ли видео как го бодът и тече кръв не вярвам. И после независим експерт да вземе проба от ваксината и да я изследват.
34
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С водка ли
33
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Шопо"Русия се управлява от мъж, България от Симитлийска снаха!!!"Какъв мъж? От началото на пандемията се е скрил в бункера и оттам праща други да бият и убиват политическите му врагове.Егати мъжа.
32
10
 
17
 
! Отговори
Шопо преди 3 години
Русия се управлява от мъж, България от Симитлийска снаха!!!
31
0
 
1
 
! Отговори
Чудя се преди 3 години
Чудя се с какви пари се заплаща на толкова много *** в държава без икономика и производство. ...????
30
1
 
3
 
! Отговори
Тр0лета преди 3 години
аз ви казах, че Индия няма капацитет, а не че няма производство - Епъл има само 7 контрактора в Индия срещу 135 в Китай, плюс всеки от тея 135 в Китай е по-голям от 7-те в Индия взети заедно - а ми пишат, че съм имал Повърхностна информация, хора които изобщо си нямат идея!!
29
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До до 75/76"може да е в ход, ама никога няма да стане, щото в Индия няма достатъчно квалифизирана работна ръка ..."АхахахахахахахахаххаАбе, другаре, не само че има, ами вече стана и по-евтина от в Китай, колкото и да не им се вярва на нЕкои. Започне ли масово изтегляне към други държави от тихоокеанския регион и Китай вече ще трябва на собствени усилия, а не за сметка на други. Тогава ще ги видим колко са велики. А при тях има и едно 350 милиона пенсионери, и леееко замърсяване .....
28
1
 
2
 
! Отговори
до 75 преди 3 години
може да е в ход, ама никога няма да стане, щото в Индия няма достатъчно квалифизирана работна ръка да работи на поточна линия за производство на електроника - в Китай, още от първи клас в училище ги учат да поят и т.н. в часове по практика. на Индия ще им отнеме десетилетия да може да създадат квалифициран персонал за подобно производство!
27
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До до 68/73"което никога няма да стане"Явно не си в час (той и другия ти го каза) щото не следиш.Това ВЕЧЕ е в ход.
26
1
 
1
 
! Отговори
до 68 преди 3 години
въпросът е, че "интелектуална собственост" нито се пие, нито се яде, нито се потребява, нито може да я пипнеш - това, което е продукта е физически предмет - този физически продукт се прави в Китай, така че да - продукт на Китай е пише си го ясно - Произведено в Китай, щеше да е продукт на САЩ, ако пишеше Произведено в САЩ, а като се преместят производството в Индия (което никога няма да стане!), да тогава ще е продукт на Индия!
25
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Христо Христов"ПП. Отичате в канала брюкселските ***."И баща ти в текезесето с люти псувни на уста наричаше "отичането в канала" на "прогнилия Запад", а ето, че и неговия син ще си пропилее живота в същото. Хубавото е, че тук генетичната линия ще се прекъсне и няма да станем свидетели на трета генрация текезесари със същите закани и надежди.
24
2
 
2
 
! Отговори
до 61 преди 3 години
казах ти, интелектуалният труд е част от БВП на САЩ, няма как да се изнася! така, че има много ясна разделения между дизайн и производството на този дизайн, който е поточна линия с ишлеме. твой си е проблема, ако интелектуалният ти потенциал не позволява да го разбираш това!
23
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Червените *** от нямане какво да напишат за пропадналото Блато взеха да пишат колко велик е Китай.Другаре, Китай си е Китай, говорете за вашата родна средноазиатска страна.
22
0
 
2
 
! Отговори
до 48 преди 3 години
може да са разработени в САЩ, но разработката не се изнася - това е нещо, което е част единствено и само от БВР на САЩ, т.е. интелектуалният труд извършен в САЩ! Това, дето се изнася и е част от стокообмена е стока произведена в Китай - при производството има поточна лидия - буквално излеме, няма значение, кой е измислил излемето!
21
3
 
1
 
! Отговори
до 42 преди 3 години
ами обърни си го от долари в Юани, това е все едно да търсиш разлика между инч и сантиметър - едното е конвертируеми в другото. Ако искаш и в рубли може да си обърнеш доларите.
20
3
 
4
 
! Отговори
до 41 преди 3 години
тоя стокообмен между ЕС и САЩ е "леко" фалшива статистика, щото примерно продуктите на Епъл са Произведени в Китай, ама се водят у стокообмена между ЕС и САЩ! реални нито САЩ ги е произвел, нито ЕС ги е внесъл от САЩ - идват си с каргото от Китай!
19
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всеки може да го каже.
18
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма никакво значение дали е било с камери или без камери: ако изобщо се е ваксинирал е било с Пфайзер в ампулка от Спутник.Няма да се учудя, ако сега прави цирк със снимането, само за да го обвинят, че не се е, и след това да пусне снимки да "опровергава". КГБтата от 60 години са си едни и същи шмульовци с едни и същи номера.
17
1
 
3
 
! Отговори
До пророк съм преди 3 години
Слаба врачка си! Днес по "Силата на Сибир" тече газ на безценица в ущърб за Русия.Китай така ги прекара, че са на загуба,ама няма накъде.Само за 1 година, Газпром им продава с 35% по-евтино от миналата.По-евтино отколкото на Беларус, и много по-евтино по отношение на Европа.Газът през България ще върви,докато я има Русия,а ти върви на врачка :-))