Путин се ваксинира - чувства се добре и още утре е на работа

Президентът на Русия не се имунизира пред камерите
23 мар 2021 22:45, Нели Христова
122
Путин се ваксинира - чувства се добре и още утре е на работа
Снимка: БГНЕС

Руският президент Владимир Путин се ваксинира тази вечер срещу КОВИД-19, съобщи неговият говорител, без да уточни каква ваксина му е била поставена, предаде Франс прес, цитирана от БТА.

Путин се ваксинира срещу коронавируса. Той се чувства добре и утре ще е на работа, както обикновено, каза Дмитрий Песков, цитиран от агенция РИА Новости.

По-рано през деня Песков вече каза, че ваксинирането на 68-годишният президент няма да се извърши публично.

"Няма да ви покажем това, ще трябва да вярвате на думата ни", заяви говорителят, допълвайки, че президентът не иска да се ваксинира пред камерите.

Путин обяви вчера, че днес ще се имунизира, след като даде подобно обещание още през декември миналата година, когато в Русия започваше кампанията за ваксиниране на населението.

Редица световни лидери вече се ваксинираха срещу коронавируса. Сред тях са американският президент Джо Байдън, папа Франциск и британската кралица Елизабет Втора.

Някои ръководители го направиха пред телевизионните камери, за да насърчат сънародниците си също да се ваксинират.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


122
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво тавариш Путин.Само че да не се ваксинирахте с тавариш Смирнофф? Ние тук редовно само с него се ваксинираме по няколко пъти на ден.Друга ваксина не признаваме.
15
5
 
4
 
! Отговори
до 23 преди 3 години
Пресата Китай-Русия ще върне ЕС в каменната епоха, особено Германия, където ***, преди да е шеф на ЕС, като министър под мъдрото ръководство на Меркел затвори всичките им АЕЦ-и, скоро ще се хапят, където не могат...
14
5
 
2
 
! Отговори
Хехе преди 3 години
Той неваксиниран успя да върне Русия икономически назад с 5 г.на нивото от 2016, а сега кой знае къде? В 90-те?Дано пък!
13
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе като нападате Вадим Вадимич защо не нападнахте и нейно кралско величество! Тя също се ваксинира тайно и само обяви, че го е направила. Не прочетох и ред против това поведение!И за сведение- не съм русофил, просто мразя двойните стандарти.
12
8
 
6
 
! Отговори
пророк съм преди 3 години
днес под статията "Москва: София да прекрати участието си в лова на вещици" в този сайт написах коментар:"Русия трябва да спре да продава газ на предатели и да пренасочи новите излишни количества към Китай, тогава ЕС ще цъфне и върже икономически!!"Горд съм, че сега няколко часа по-късно Външният министър Лавров, заяви че Русия вече няма взаимоотношения с ЕС, след взетите решения за санкции в Брюксел и освен, това че ЕС вече е незначителен търговски партньор в сравнение с Китай - Честито!
11
5
 
5
 
! Отговори
юбералес преди 3 години
Ako умре било е Пфайзер, ако оживее било е Спутник. Чака се.
10
2
 
2
 
! Отговори
На мандати преди 3 години
ще му върви. Доста интересен ден избра да се "ваксинира" - в Държавната дума гласуваха и на второ четене смехотворното законче, което дава лично на него възможността да разиграва руснаците още два мандата - до 2036 г.Но щом е бодър и утре е на работа, предлагам му първата точка от дневния ред да бъде тежката криминогенна обстановка в "благоденстващата" под неговия *** Русия. Само за първите два месеца на годината - 4300 убийства. А втората точка - неудържимите цени на дребно.
9
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всъщност нали знаете, че партията на Путин е дясна! Само за информация, че са ми много забавни бесепарите дето само за соца говорят, а той тавариш Вова хич и не го харесва! Вярна е че е обучен в онова време, но си е капиталист човека, с ясно дясно виждане!
8
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
E то и Хитър Петър, може така да се ваксинира :) Еххх г-н Путин, много слаба реклама на Спутник-V! Ще я използваме за прасетата на село!
7
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Антиваксърите русофили сега двете им мозъчни клетки ще дават на късо :)))))
6
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А фигуранта кога? Още не са ли го инструктирали от Кремъл?
5
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да му имам работата аз!Нищо да не правя.
4
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Айде всички путинисти сега ако уважавате Путин, записвайте се за ваксинация.
3
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако не започне да се спъва, като чичо Джо, значи изобщо не се е чипирал. Чиповете са бъгави и винаги дават някаква грешка в координацията. Ако не започне да слиза с казачок по стълбите, значи лъже.
2
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тайно се ваксинира с Пфайзер !
1
10
 
19
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
КОМУНИСТ АКО НЕ ТЕ ИЗЛЪЖЕ , ЗНАЧИ НЕ Е КОМУНИСТ!