Путин не се боцнал пред камерите, за да не изглежда глупаво

Руският президент призова хората в страната му да се ваксинират
29 мар 2021 08:26, Ния Христова
81
Путин не се боцнал пред камерите, за да не изглежда глупаво
Снимка: БГНЕС

Руският президент Владимир Путин отправи призив към руснаците да се ваксинират срещу коронавируса, предаде "Франс прес".

Според Путин, който наскоро се боцна срещу COVID-19, ваксинирането срещу коронавируса е нещо необходимо.
 
Държавният глава отправи призива си на фона на бавните темпове на руската ваксинационна кампания. Преди близо четири месеца руската ваксина срещу COVID "Спутник V" беше пусната за употреба, но само на четири милиона руснаци са поставени две дози от нея, а на два милиона руснаци е поставена една доза.
 
До момента само четири процента от руските граждани са ваксинирани. Тази стойност е много по-ниска от тази на ваксинираните в страни като САЩ и Великобритания.
Още по темата
 
"Ако един човек иска да се чувства сигурен, да не се разболява и да не бъде засегнат от сериозни последствия след разболяване, със сигурност е желателно е да се ваксинира", каза Путин в интервю за държавна телевизия.
 
68-годишният Путин се ваксинира срещу COVID-19 във вторник, но поставянето на ваксината не бе излъчвано по медиите. Руският президент заяви, че решението му да не се ваксинира публично е било продиктувано от нежеланието да изглежда глупаво пред камерите.
 
Руският лидер не разкри с коя от трите ваксини, разработени в Русия, се е ваксинирал, но подчерта, че и трите са еднакво ефективни.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Словянин"Впрочем по повод възрастта - руският президент е с 15 г по-млад от полукатерещият се по стълби Бай Байдън."Какво казваш, 78 (възрастта на Байдън), минус 15 = 69 (възрастта на Путин)?Другаре, на вас и математиката ви е като всичко останало: повлияна само от мечтите ви и нямаща нищо общо с реалността.
58
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Глупаво изглежда всеки който се боцка!
57
3
 
4
 
! Отговори
Krom преди 3 години
До Чебурашка 66 - друго си е на заплата да масажираш задните части на американския д.ъртак с език, а? Това, че изтриха коментара ми те определя като служител на тая пропаднала "медия". Тъжно.
56
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На тоя не му вярвам и на една казана дума
55
5
 
5
 
! Отговори
Krom преди 3 години
До Чебурашка - е как ме определи като "русофилче" бе, льольо? За това защото не "славя" всичко задокеанско? А не се изхвърляй моля. Колкото до Русия - едва ли ние сме тези които да "съдим" страна с ресурси и международно влияние. А пък на Байдън много му отива да го каже, бивайки президент на държавата където служителите на най богатия човек - Джеф Безос верно са на купони поради мизерните подеяния които им плащат. Така че бъди малко по безпристрастен, ако можеш.
54
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Русофилският планктон да взима пример от вожда си и да се ваксинира, стига драскахте!
53
8
 
5
 
! Отговори
Krom преди 3 години
Колкото до статията - първите четири думи от израза са завършено изречение. Другото е за разкош и омъгляване. И така, "...Путин не се боцнал..". Тоя параноик заградил се отвсякъде с охрана и стена от мълчание да се е боцнал?! Как не! Тоя го е страх от сянката му. Героичните клипове в Сибир издават вманиачен диктатор, искащ да покаже себе си като кръстоска от Иля Морумец и Супермен. Действията му обаче за друго говорят.
52
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Изразът на Путин беше че тия които се боцкат пред камерите са май муни и той няма да стане такъв. Истената е че той е в толкова окаяно състояние физически че не смее да си покаже треперещите ръце.
51
3
 
3
 
! Отговори
Боцко преди 3 години
Жу - жи, боц - боц.!.
50
5
 
7
 
! Отговори
Krom преди 3 години
До Чебурашка - съвсем ясна се изразява. Само дето не помни сина си, и се спъва по три-четири пъти по стълбата на самолета. Джо Байдън, да ти кажа е нещо като Брежнев в последните пет години от властта си - кукла на конци удобна за кукловодите си. Така че, не скачай като Матросов да го браниш. До края на мандата му ще стане съвсем ясно за какво е "предназначен".
49
8
 
7
 
! Отговори
Словянин преди 3 години
Който и да е водач на Русия, яко боцка изврате-ните западняци. Днес Николай Малинов, водач на русофилите от "Възраждане за Отечеството" е в Москва. Днес или утре има среща с Владимир Путин. Впрочем по повод възрастта - руският президент е с 15 г по-млад от полукатерещият се по стълби Бай Байдън.
48
2
 
5
 
! Отговори
реалнафантазия преди 3 години
До 22,Излезнаха записи, как украинците пренасят танкове. Прогнозите са, че началото на лятото ще се опитат да си върнат днр и лнр.Коя страна има правото обаче? :)
47
4
 
8
 
! Отговори
БАЙДЪНА преди 3 години
изглеждаше направо потресаващо по време на първата пресконференция. След 60 дни реанимация и гигантските усилия за него в предизборната борба да остане жив 10 внимателно подбрани журналисти - 9 жени и 1 ***. Подбрани въпроси, предварително съгласувани, написани отговори. На старчока му дали листчета с порядъка на въпросите и отговорите. Да не вземе да обърка да отговаря с отговор номер 5 на на въпрос 3. На всичкото отгоре КАМИЛАТА седеше наблизо като СПЕШНА ПОМОЩ, ако нещо се обърка
46
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тука поддръжниците на режима на путин много бъркат понятията русофил и русофоб.
45
4
 
3
 
! Отговори
ни са знай преди 3 години
Овчо русофобско остроумие!С примеси на укро. Хайде обърнете плочата най-сетне, да стане весело и на русофилите!
44
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Така изглежда още по-глупаво. Може и един стакан водка да е ударил и да ни казва, че било ваксина
43
8
 
10
 
! Отговори
Тоя преди 3 години
и преди и след ваксинацията си изглежда глупаво
42
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А иначе като се прави на Рамбо в тайгата не изглежда глупаво?Но, както казвах и по-рано: не го прави, за да започнат да го "предизвикват" и изведнъж да се "окаже", че е сниман. Иначе е ясно, че вакиснацията е станала с ваксина Пфайзер в ампулка на която пише Спутник. КГБ номерата ги знаем отдавна: и за играта съ снимането и за това с какво се е ваксинирал.Иначе диктаторите са страхливи и със сигурност се е ваксинирал.
41
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Изобщо не се е чипирал, ако се беше чипирал щеше вече да е освободил Навални и да е върнал Крим на Украйна. В момента няма никаква връзка с главния сървър на Бил Гейтс.
40
10
 
10
 
! Отговори
СПОКО БЕ преди 3 години
Чебурашке не се притеснявай за ПУТИН. Глей си БАЙДЪНА и се моли за здравето му.