Русия създава недостъпни за враговете "зони на смъртта"

През тях няма да могат да минават ракети или самолети
22 апр 2021 20:20,
255
Русия създава недостъпни за враговете "зони на смъртта"
Снимка: БГНЕС

Руските военни смятат да създадат "зони на смъртта", които ще бъдат напълно недостъпни за вражески крилати ракети, оръжия с прецизно насочване и безпилотни летателни апарати. За това пише "Известия" с позоваване на източници от военното ведомство.

Отбелязва се, че концепцията за такива "зони на защита" вече е приета и се разработва по време на учения на войските в някои райони. Следващата година подобни маневри ще започнат в национален мащаб, пише БГНЕС.

Изданието посочва, че обещаващите системи за радиозаглушаване "Поле-21" могат да създадат смущения, които да дезориентират чуждестранните сателитни навигационни системи, включително американския GPS NAVSTAR. Според експерти създаването на специалните зони ще защити не само армията, но и социалните и промишлените съоръжения.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


255
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
94
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До МишоПриятел, объркал си форума, тук не е седянката на путинистите, на които да разказваш фантазиите ти ....
93
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А ЕС дали ще съществува ако някоя натовска държава влезе във война с Русия? И къде мислите, че ще е дин от фронтовете? Защо мислите, че руснаците барикадират Черно море? На САЩ не им пука, че БГ икономиката ще умре! И базите на САЩ флота ще са у нас, което моментално прави Бургас и Варна цели за ракетен обстрел! За това помислихте ли? За населението в тия града? или те са някой който с гордост ще жертвите в името на вечната дружба със САЩ и дедото, дето си мисли че живее в 1960 год!
92
4
 
5
 
! Отговори
Мишо преди 3 години
До Анонимен 123Или го пишеш за да дразниш или си бездарно неграмотен! Какво стана с леопард 2 във Сирия и Рафал в Индия. Французите никога не са били добри войници. Немците са супер дисциплинирани но и армията им вече не е това което беше. Русия е далеч по високо технологично развита от я която и да е европейска държава във сферата на въоръжението и е абсолютен световен лидер в сферата на ПВО и РЕБ, и свръхзвука.
91
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 134"Износът на руска пшеница е в над 80 страни на света"А сега, след пропагандата, ето РЕАЛНОСТТА.Ксения Андреевна пък се надява, че нарастващите цени на храната ще са наистина само част от въображението й. Но това е реалността. "Цените са ужасяващи", казва тя. "Стандартът на живот спада. Трябва да намирам по-прости и некачествени храни."
90
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вчера протестиращи във всички градове на Федерацията, а държавните телевизии нон стоп въртят само речта на Путин.Като в най-добрите сталинистки години.:))))))))
89
5
 
8
 
! Отговори
До плюещите Русия преди 3 години
А вие какво искате да посрещнат НАТО с хляб и сол ли като влезне в Черно море ?!А и никой не ви кара насила да влизате в Русия
88
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
кой желае война в 21-ви век? Единствено собствениците за производство на амуниции. Другите са пас. А и куче което лае, не хапе. Така, че щом и израелските туристи са тук, релакс и се стягайте за сезона. Ако има нещо повече от шум, ще е септември.
87
4
 
4
 
! Отговори
Абе преди 3 години
На тия освен войни и битки нещо друго има ли в съзнанието им !
86
1
 
0
 
! Отговори
Нищо преди 3 години
Затвор евентуално
85
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И такааа..Русия спечелва 3тата война безспорно.Европа е подравнена.Седмица след парада на победатав страната закономерно идва "голямото нямане на всичко,на любимите западни стоки да не говорим"А най лошото е,че рашаните няма къде да избягат.Оцелели европейци се чудят Русия какво ще им предложи.Туй то.
84
2
 
5
 
! Отговори
А бе преди 3 години
Това е преувеличено ,но има и доста истина.Най-малкото Русия има възможности да направи точните оръжия,които много разчитат на GPS навигацията неточни.Има много цели,които изискват точност от порядъка на десетина метра-примерно шахти за ракети,укрития за самолети,бункери и прочее.20-30 метра встрани и ефектът се губи.Отделно новите лазерни системи за ослепяване на шпионски спътници.
83
7
 
6
 
! Отговори
Военен преди 3 години
Най-смъртоносната зона ще бъде около кремълското джудже. Зер, трябва да е жив докато Русия се озравни по благосъстояние с Чукотка.
82
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 122Само Германия и Франция имат достатъчно армия за да смачкат самозабравилите се пияндурници (без употреба на ядрено оръжие, което така или иначе не е опция).
81
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 117Предлагам да изпратим протестна нота руснаците да спрат да идват на Черноморието ни, защото това много ни тормози като техни съседи! Забрана за руснаци по нашите курорти, за да може ресторантьорите във Флорида да спят спокойно без кошмарни сънища!
80
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Империята на злото!
79
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А някой замислял ли се е каква армия има ЕС с нейните *** и нежни 45 пола! Хора, вие сериозно ли се точите за война с руснаците? Нали разбирате, че бомбите ще падат върху вашите къщи, които плащате с кредити всеки месец, вашите деца ще спрат да ходят на училище. Американците ще си живеят в големите къщи, децата им ще си ходят на училище и после ще ви дадат милиарди за да възстановявате щетите! Това ли наистина искате!? Я пак помислете!
78
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен"десантчика от НАТО"Пич, знаеш ли руснаците кога ще видят живи американци? Когато войната е свършила и янките им донесат хуманитарна помощ.
77
0
 
5
 
! Отговори
ЦИНИК преди 3 години
А бря ? Верно ли е че Шиши руснаците са го съветвали негу и охранатъ му у Дубай? Или е фейк.
76
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 103 Когато руснаците се цивилизоват и спрат да тормозят съседите си ,никой няма да се занимава с тях,щото няма и за какво.Явно Путин иска да е в центъра на внимание и понеже нищо свястно не може да предложи ,предлага агресия,войни,злобеене срещу САЩ и НАТО!Да си чул и видял Президента на САЩ да показва видео в Белия дом как американски ракети удрят Кремъл и да заплашва ,че ще превърне Русия в ядрен пепел?На злото куче ,зла тояга!
75
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 109 Там е работата, че най-едрата вaтенка много добре знае, че при една война може да загуби много и всичко!Западът го знае това!:)