Евродепутат иска доказателства от Чехия за обвиненията срещу Русия

В противен случай те изглеждат неоснователни, заяви Конечна
23 апр 2021 09:57, Петя Славова
62
Евродепутат иска доказателства от Чехия за обвиненията срещу Русия
Снимка: БГНЕС

Специалните служби на Чехия трябва незабавно да представят доказателства за участието на Русия при взривовете на склада за боеприпаси, съобщава БГНЕС.

Още по темата
В противен случай историята с гръмките обвинения ще изглежда не особено основателна, заяви чешкият евродепутат Катержина Конечна.

"Доколкото разбирам се говореше, че няма преки доказателства, че тези агенти са били там, както и че не са били открити взривни вещества. Излиза, че ние знаем, кой го е направил, но не знаем дали са били там и не разполагаме с оръжието, което са използвали. Това не звучи като убедителни доводи… Нашите специални служби трябва незабавно да предоставят доказателства за обвиненията си срещу ГРУ", заяви тя.

Според чешкия евродепутат, Русия и Чехия трябва да прекратят неприятелската реторика и да започнат да общуват в името на стабилизирането на сегашната ситуацият.
 


62
Още от Русия
Лекари зоват Навални да спре да гладува
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Доказателства се дават само в съда. Задачата на службите е да разкриват чуждите шпиони и да ги предават на властите, а не да дават доказателства на сyлю и пyлю за виновност. Товарищ кон Лавров и дрогираната кобила Маша Захарова така и не разбраха това. Ето че и русифицирания "евродепутат" по-скоро русодепутат Катержина Конечна не разбира това. Половината и от нашите евродепутати са всъщност русодепутати като Катержина Конечна.
50
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До 76312

Тази чешка евродепутатка е заместник председател на чешката комунистическа партия, така че нито един нормален човек не може да вярва на нейните измислици. Тя е един от най-долнопробните хора в Чехия. Тези хора не се гнусят от нищо. Съжаляват единствено за това, че вече нямат възможност да пращат хората в лагери и да убиват.
49
5
 
10
 
! Отговори
баба мара преди 3 седмици
чехия е голям производител на оръжие от 2014 год сега се сетили да реагират
всичко е под диктовката на сащ сащ са номер 1 по износ на оръжие и чехия им се
явява конкурент толкова изтъркан сценарии само янките могат да измислят
48
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
чехия загуби един серьозен партньор и ще загуби повече че обвинява русия поднатиска на сащ и ес
47
7
 
0
 
! Отговори
мда преди 3 седмици
До Боби

Да това малко като онея еротични записи които излязосха за един руски журналист и после се оказа, че полицията в москва ги е фейкнала. Знаем ги руските номера
46
12
 
1
 
! Отговори
Haha преди 3 седмици
Веднага се виждат руските *** кои са. Ама сладички са рублите под дюшека (че мръсни пари трудно е трудно да ги внесеш в банка). То и тука има такива като един Болен тип, ама това е друга история. Малко ли пари прибраха и те за да работят срещу народа си.
45
3
 
17
 
! Отговори
76312 преди 3 седмици
Тази чешка евродепутатка ми внуши уважение към нея. Достойна позиция отстоява. Дано отношенията между Руся и Чехия поемт в посока на сътруднимество - никой няма нужда от противопоставяне. А чешките спезслужби ще трябва да обяснят колко оръжие са продали на джихадистите и колко на Украйна - в името на взаимното доверие и приключването на споровете.
44
3
 
4
 
! Отговори
Ко речи? Ко? Ко? преди 3 седмици
Какво се искало от ЧеХлите ? И кой го иска ? Чорапа ли ?

И защо незабраВно ?
43
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До 41
На Бай Ганьо задължително трябва да му пука за чехите ,защото с тях сме в един политически ,икономически и военен съюз .
42
6
 
12
 
! Отговори
Боби преди 3 седмици
До Само питам
"рашките какви доказателства дадоха когато изгониха украинският посланик? Никакви, ама вие им вярвате като на Господ. Няма нормален човек по света който да мисли, че руските терористи са невинни!"

Публикуваха в собствените си медии(Защото в нашите медии или западните подобни материали са ТАБУ) видео където въпросните хора на богата трапеза обсъждат как да свалят пезидента на Беларус и Т.Н.
41
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Аз продължавам вече няколко дена да не разбирам, на Бай Ганьо какво му пука дали чехите са прави или не, дали руснаците са криви или не?????
Чак се карате за някакви други страни.
40
7
 
4
 
! Отговори
Reptile преди 3 седмици
Ей, опасни са чехите - спипаха ги на място! :)
39
4
 
16
 
! Отговори
ikar преди 3 седмици
До Анонимен
Да, сега пак ли ще ни убеждават, че рано сутринта (около7 (аса) било страшна жега и боеприпасите в Челопеч сами се взривили. Въпреки общото мнение, че са взивени, за да не се разбере какви кражби са вършени във военните складове. Скоро могат да припишат взривовете в Халифакс или Галвестън на руснаците, а може и на китайците. Някои хора имат богата фантазия.
38
2
 
4
 
! Отговори
ЕМКО преди 3 седмици
Емко отрич да е имало военна продукция в Чехия. Официално писмо. Но никой не го слуша. Гербев много ми намирисва на Сергей Антонов...
37
4
 
13
 
! Отговори
до 33 преди 3 седмици
Какво става ли? Спипаха руснаците, а слугите им пищят чак в европарламента, ето това става.

как ги спипаха, на място на взрива след 7 години. Ние го знаем този метод Мост лайкли
36
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
добре де, рубладжийка била тази депутатка, ми покажете доказателствата и я разбийте. Ама нещо няма...
35
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Ако някой ми даде смислен отговор, защо мрази Русия ще се учудя !? Който не се учи от грешките на историята ги повтаря , а ако ги повторим ние спукана ни е работата
34
1
 
4
 
! Отговори
Готвач преди 3 седмици
Касно е либе за китка.
Порцелановия сервиз подарък от тъщата е натрошен на парчета.
33
22
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Какво става ли? Спипаха руснаците, а слугите им пищят чак в европарламента, ето това става.
32
21
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Тази депутатка сама се издаде, че получава рубли.