Евродепутат иска доказателства от Чехия за обвиненията срещу Русия

В противен случай те изглеждат неоснователни, заяви Конечна
23 апр 2021 09:57, Петя Славова
62
Евродепутат иска доказателства от Чехия за обвиненията срещу Русия
Снимка: БГНЕС

Специалните служби на Чехия трябва незабавно да представят доказателства за участието на Русия при взривовете на склада за боеприпаси, съобщава БГНЕС.

Още по темата
В противен случай историята с гръмките обвинения ще изглежда не особено основателна, заяви чешкият евродепутат Катержина Конечна.

"Доколкото разбирам се говореше, че няма преки доказателства, че тези агенти са били там, както и че не са били открити взривни вещества. Излиза, че ние знаем, кой го е направил, но не знаем дали са били там и не разполагаме с оръжието, което са използвали. Това не звучи като убедителни доводи… Нашите специални служби трябва незабавно да предоставят доказателства за обвиненията си срещу ГРУ", заяви тя.

Според чешкия евродепутат, Русия и Чехия трябва да прекратят неприятелската реторика и да започнат да общуват в името на стабилизирането на сегашната ситуацият.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
3
 
13
 
! Отговори
Или руските хакери преди 3 години
На кривата западана автокрация - все руснаците са и виновни!А доказателствата само пречат на обвиненията!
23
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Постановка на ЦРУ, която се опитват да прокарат и за взривовете в България.
22
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тази евродепутатка трябва да бъде изгонена от Парламента и разследване за подкуп и враждебна дейност в полза на Кремъл.Много добре знае ,че няма начин да е заснето оръжието на престъплението .По- голямо доказателството от наличието на агенти на ГРУ в близкото градче по време на взрива е напълно достатъчно!
21
1
 
10
 
! Отговори
джо преди 3 години
До анонимен 25 . А Американците какви са???? Каза го Тръмп в едно интервю, какво се случи на Бен Ладен и други несподелящи техния мироглед. Нека не поставяме едностранно оценка, само заради зле скалъпена без доказателствена теория на вероятностите.
20
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има едно велико достижение на човешката цивилизация. За съжаление в повечето случаи е само на думи и в много малко държави горе-долу се спазва. Няма държава в света обаче, която да го спазва на 100%. "Всеки е невинен до доказване на противното." Как се доказва противното? С доказателства.С това изобщо не защитавам Русия, защото нищо чудно да са замесени (докато не видя доказателства нямам право да ги обвинявам, но едва ли някой точно на мен ще ги покаже),но обвинения без доказателства са опасни!
19
17
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Руснаците са убийци.
18
14
 
2
 
! Отговори
Пешо преди 3 години
Гебрев въобще не го отровиха, нали? Това не се е случило или всичко е инсценировка на ЦРУ? Ясно е, че ГРУ/КБГ работят активно да не стигат оръжия до Украйна и понеже там си се води война, въобще не е учудващо, че взривяват складове и тровят хора. Ако не друго, никой не може да отрече, че имат сериозен мотив.
17
2
 
11
 
! Отговори
аз преди 3 години
До Само питамняма нормален човек на света който да вярва на доказателства като тези които чехите представиха. Няма нито едно изказване на представител на Чехия което да казва че това СА хоирата отговорни за експлозията. Мавсякъде се казва че "СЕ СМЯТА" или "СЕ ПРЕДПОЛАГА". Да не говорим че такава експлозия може да е предизвикана от неправилно сърхранение
16
6
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ха-ха-ха! Чехия дава ултиматум на Русия, взели се на сериозно чешкитепуделчета!
15
4
 
25
 
! Отговори
Геле преди 3 години
Ама , как така ще иска доказателства? Коя е тая бе ? Щом "добрите" са казали така , значи е така...
14
2
 
30
 
! Отговори
гост преди 3 години
Ако се продължи да се обвиняват цели държави без доказателства и това се превърне в норма. Следващите - обикновени граждани за каквито и да било измислени обвинения.Замислете се малко, преди да подкрепите всяко недоказано обвинение !
13
5
 
36
 
! Отговори
Сплескан натовец преди 3 години
Доказателства няма защото всичко е постановка!И за намесите в изборите и за новичоците и за какво ли още не !Само малоумнаиккк може да се върже на тези пропаганди!
12
21
 
7
 
! Отговори
ПЕС преди 3 години
Кой вярва на един евродепутат Елена антибългарска.
11
9
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Един нормален евродепутат. Браво за смелостта!
10
8
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какви доказателства? Щом САЩ са им наредили, Чехия изпълняват.
9
10
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Досега няма доказателсва, предоставени пред широката публика, по нито един от казусите с Русия. Нищо учудващо.
8
47
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Русия иска доказателстваРусия получава доказателстваРусия използва доказателствата, че да си прецизира шпионстванетоРусия отрича валидността на доказателстватаРусия се изкарва неоснователно атакувана от лошите чужденциА форумците тука вият на умряло без даже да им се плаща. Тъжна работа.
7
26
 
11
 
! Отговори
www преди 3 години
До Чех-ълЩом пиеш одеколон няма как да не си руснак :)
6
15
 
52
 
! Отговори
Словянин преди 3 години
Така започва и Втората световна война. Хитлер прави провокация в Гданск /Данциг/ и обвинява поляците. Така и сега ЦРУ прави провокация и обвинява Русия.
5
11
 
41
 
! Отговори
Чех-ъл преди 3 години
Пих одеколон, после нещо гръмна, руснаците бяха, кой друг може да е ? Вервайте ми !