Путин за кризата Полша-Беларус: Това не е хуманно

"Не може да поливате хората с вода с добавени пестициди и хербициди"
6 дек 2021 11:07, Ния Христова
58
Путин за кризата Полша-Беларус: Това не е хуманно
Снимка: БГНЕС
Руският президент Владимир Путин призова за деполитизиране на ситуацията с мигрантите на границата между Беларус и Полша, съобщи БНР. 
 
По време на разговор с ръководителя на Международната федерация на Червения кръст и Червения полумесец Франческо Рока руският лидер обвини полските власти в нехумантно отношение към мигрантите.
 
"Трябва внимателно да следите какво се случва на грницата и какво правят властите на съседната полска държава. Не може да поливате хората с вода, в който сте добавили пестициди и хербициди, за да предизвикате изгаряния и други сериозни последствия, сред които има жени и малки деца. Това нарушава приниципите за хуманно отношение към мигрантите", каза Петин.
 
В същото време Беларус предупреди, че е готова да предприеме контрамерки, ако западните страни въведат нови санкции срещу Минск заради ситуацията с мигрантите на границата с ЕС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ха-ха кой говори за хуманност терорист 1
4
9
 
16
 
! Отговори
Джо преди 2 години
Няма по нагло жуже от руското жуже. Сам е автор на тази простотия с другаря си диктатор Лука, а ся кърши нефелни кунки и срича за нехуманност Гнус!
3
9
 
21
 
! Отговори
Пич преди 2 години
Класическа източна диктатура. Създаваш проблем умишлено, като организирано докарваш тълпи от емигранти на границата на ЕС, след това се изправяш по медиите и започваш да го играеш на много загрижен и обвиняваш другите в нехуманно отношение. Крайно време е тези тарикати на дребно като путлеер и другите джуджета около него, да бъдат трайно изолирани от цивилизования свят. Западните лидери са слаи и мекушави и направиха огромна грешка да подадат ръка на Русия след краха на СССР. Голяма грешка.
2
7
 
12
 
! Отговори
истина преди 2 години
Румен Радев е равно на Владимир Путин
1
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Путин убиеца сталин, говорят за демокрация огромен СМЯХ .