Украинският посланик у нас: Не изключвам война с Русия

Получаваме сериозна помощ от страна на ЕС и САЩ, посочи Виталий Москаленко
275
Украинският посланик у нас: Не изключвам война с Русия
Снимка: БГНЕС

"Не изключвам война с Русия". Това заяви в интервю за предаването "120 минути" по bTV украинският посланик у нас Виталий Москаленко.

Той посочи, че в момента ситуацията в Украйна е изключително сложна, тъжна и тревожна.

Още по темата
"Конфликтът между Русия и Украйна е война, която продължава досега. Сегашната ситуация е възможно да прерасне към реални военни действия и да нахлуят руски войски на територията на Украйна", посочи Москаленко.

По думите му само Владимир Путин знае със сигурност дали ще има подобна инвазия.

"Много от европейските страни зависят от руската газ, включително и България. Газовият елемент Русия го използва като елемент на изнудване, на рушвет и оръжие, с помощта на което тя иска да постигне определени политически цели", уточни той.  

По думите на украинския посланик родината му е принудена да се подготви за война и е готова за такава. "Получаваме сериозна помощ от страна на ЕС, САЩ – и във финансово отношение, и във военно-техническо отношение", допълни посланикът.

Той все пак не изключи конфликтът да се разреши и по дипломатически път и да има мир.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


275
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
199
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
о тия хохоли , първо да признят българите като малцинство и там е гроба на кубрат
198
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Принципа на Америка винаги е разделяй и владей. На нашият парламент пише точно обратното: "Съединението прави силата"
197
3
 
11
 
! Отговори
Диана преди 2 години
Украйна не иска да реши проблемите си с Русия - един проблем се решава като се срещнат страните, не като се крият и манипулират един друг..Украйна си въобразява, че може да задържи цялата територия, с която разполагаше в СССР и иска да пстигне това с манипулации и гонения на руснаци?! Тези хора наистина не са добре! Явно там наистина са нужни нови избори и не е нужно политиците им да бъдат русофили - достатъчно е да са едни нормални хора, не крадци и мошеници като тези сега, според мен...
196
2
 
3
 
! Отговори
моето мнение преди 2 години
Американците да се учат, че скоро и тяхната територия ще бъде смъртоностно радиациоанна.
195
0
 
3
 
! Отговори
запознат преди 2 години
Ами правинлно тренират в радиационна обстановка, защото при война с Русия цялата украйнска територия ще бъде смъртоностно радиационна.
194
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Война !!! ХахахаЩе ви разкъсат за 1 ден заедно с НАТО и Европа.Не си играйте с нация доказала се и надминала се във всяка война. ;)
193
1
 
6
 
! Отговори
Война може да има преди 2 години
ако Киев реши да започне масирана военна операция срещу сепаратистките републики Донбас и Луганск. В сърцевината на конфликта Русия-Украйна е положението на рускоезичното население там. Като територия на Русия те не са и нужни. Но Русия не може да си позволи да ги остави на издевателствата на украинските националисти. А САЩ и НАТО подклаждат конфликта като внушават на Киев, че може да го решат с военна акция. Ако от Киев им дадат автономия и с това щеше да се приключи.
192
4
 
6
 
! Отговори
haha преди 2 години
До Боби - Боби, това за америка ми звучи 1000 пъти по-добре от колкото путинщната. Това дето всички се хващат за гейове - мейове, това са единици. И в САЩ и в западна европо всеки който е ходил знае, че тея екстремните кадри по фаши*тки*е сайтове са някакви суууупер изключения. Всеки си живее живота и не му пука какво правиш, ако спазваш закона. Обаче виж, диктатурата, мафията и корупцията обикновенно е повсеместна. Както е в Русия, както е в Китай, както все още е в България. Кое е по-зле?
191
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ясно е че ди жалък безмозъчен *** написал си един милион гълмотии виж се
190
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ясно е ,че единственият, който има нужда от война е Путин. Но тъй като бе осветен, сега ще се покрие и забрави моментно за "военно-техническите" си отговори. Мечтите му на щикове да разнесе "руския свят" ще почакат. Никой не иска путигарси, военщина и паради, диктатура, корупция, бездуховност, агресия, обществени отношения като в джунгла, слаба икономика и здравеопазване, къс и нещастен животец със замъглен от алкохолни пари мозък, кал и студ и омразата на цял свят.
189
2
 
2
 
! Отговори
Жоро преди 2 години
Изглежда този посланик не вярвя, че има атомни оръжия, понеже Украйна нямат.
188
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дано не сбъркат нещо, че този път може да не е котел, както през 2014 , а направо в казаня.
187
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не изключвал война с Русия, укрите на чужд гръб са се размечтали! Но ако заради тях избухне ваойна цял свят ще ги мрази. Заради тях защото имат договор който са решили да не спазват (Минските споразумения)! Имат нижда от нато като плацдарм за война също като САЩ. А ние сме като някакви марионетки!
186
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ще им донесат западните ценности, както в Ирак, Либия, Сирия, Афганистан, Югославия..
185
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Голям страх бре, уж януари щеше да бъде екшъна. А февруари преполови. И пуканките свършиха...Споко, едва ли им е притрябвала на руснаците една разбита и съсипана страна. Измишльотини..
184
5
 
13
 
! Отговори
user преди 2 години
Не съм сигурен дали ще има война, но определено на украинския народ не му е лесно. Стоят с якетата в апартаментите, защото умират от студ и не могат да си платят сметките за ток. Като цяло украинците са корави глави и си мислят, че ако са е ЕС и НАТО ще цъфнат и вържат. Американците в Сирия, Ирак, Либия направиха това, което искат да направят и с Украйна.
183
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да водиш война с цяла Европа и НАТО, и т.н. А другарите от Китай да не забравяме колко се обичат с руснаците, въпреки демонстративното "приятелско" отношение.
182
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Путин е геополитическо джудже: искаше да постигне нещо във външнополитически план, а се получи, че Крим не е признат (т.е. и инвазията), успя да ни сплоти в Европа срещу Русия, неутрални до вчера страни вече искат закрила от НАТО, ЕС работи по въпроса за неутрализиране зависимостта от руски газ, на масата има готови санкции , които няма как да не засегнат и руския народ... да не говорим, че бъдещето на Русия е Европа, а не Азип и Китай, както подготвя почвата Путин: най-слабия руски президент.
181
15
 
7
 
! Отговори
антиджендар преди 2 години
Виждам някакво ранно активиране наСороскитеГендаро ! Сигурно вече са на втора доза и заработват надницата си отСороскотоНПО. Ако знаете какви експерименти ще си правя с вас ще се самоубиете на момент. Първия ми експеримент ще бъде " горещо до изчервяване желязо в *** ви . как ще ви дойде ?
180
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
I TEZ GALFONI KAT NAS SI SASIPAXA DYRJAVATA POD DAVLENIE NA USA TE BG NE VIDQT LI KAK UMRE?????