Путин поиска да използва руската армия извън страната

Решено е въпросът да бъде разгледан на открито заседание
22 фев 2022 19:20, Красимир Ангелов
76
Путин поиска да използва руската армия извън страната
Снимка: БГНЕС

Председателката на горната камара на руския парламент Валентина Матвиенко заяви, че президентът на Русия Владимир Путин е поискал разрешение за използване на въоръжените сили извън територията на Русия, предаде Ройтерс.

По думите й руският президент се е обърнал към Съвета на федерацията относно използването на въоръжени сили извън територията на Русия.

Още по темата
"Съветът на федерацията получи искане от руския президент Владимир Владимирович Путин относно използването на руските въоръжени сили извън територията на Руската федерация. В съответствие с член 51, параграф 3 от правилника на Съвета на федерацията добавям въпроса за разглеждане на този иск към дневния ред на заседанието на Съвета на федерацията", каза тя.

Решено е въпросът да бъде разгледан на открито заседание.

Междувременно руският президент подписа закона за ратифициране на договорите за приятелство, сътрудничество и взаимопомощ с Луганската народна република и Донецката народна република, предаде БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
0
 
0
 
! Отговори
taschunka witko преди 2 години
На 57 сега трябва и да бутне царя от шахматната дъска.
55
0
 
2
 
! Отговори
Руски тролове преди 2 години
Са полазили форума! Само глупости гледам.
54
0
 
0
 
! Отговори
И те му отказаха? преди 2 години
Представяте ли си? Няма такова нещо в Русия
53
3
 
3
 
! Отговори
Астролог преди 2 години
Путин ще последва съдбата на Хитлер. Чака го Самоубийство. Кой каквото сам си направи , друг не може да му го направи.
52
9
 
3
 
! Отговори
Кремлинский Чикатило преди 2 години
Като стана център на внимание на цял свят Путин се какъв комплексар е ходи като зaпapтък а ве мани мани.
51
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Путин матира и САЩ и ЕС и НАТО..с един ход.
50
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 56, ходи му обяснявай че разменната единица е мегатони, а не напечатани краварски тугрици
49
12
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Никой световен лидер несмее и гък да каже на Владимир Путин. Той ръководи най-мощната държава в света!!
48
11
 
8
 
! Отговори
Гинеколог преди 2 години
Историята е пълна с ирония - само като видиш името на това джудже - Путин !!! Какво да кажем повече ? Ние имаме лаф : Путкинска работа !
47
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ДОКАРАЙТЕ КРАЯ НА СВЕТА,ТА ДА ВИДИМ КОЙ КАКВО ГО ЧАКА СЛЕД ТОВА И В ОТВЪДНОТО!ОТВОРЕТЕ СВЕТОТО ПИСАНИЕ-ВИЕ ВСИЧКИ ЛИДЕРИ,ОБИЧАЩИ И ДЕМОНСТРИРАЩИ ПОДГОТОВКИ ЗА ВОЙНА МЕЖДУ ХОРАТА,ВМЕСТО ДА БЪДЕМ БРАТЯ И СЕСТРИ!ТА И КОСМИЧЕСКА АРМИЯ СТЕ СЪЗДАЛИ БОГ ЗНАЕ ЗАЩО!ОТКОГА НИ РАЗБОЛЯВАТ И УБИВАТ С ХИМИКАЛИ,РАДИАЦИИ,ЕПИДЕМИИ,РАСТЯЩИ ЦЕНИ,ДОСТЪПНИ САМО ЗА БОГАТИ/бедните са повечето/!"СЛЕДВАЙТЕ"ИЗВЪНЗЕМНИТЕ/дявола/,ВМЕСТО БОГ И НЕ СЕ ЧУДЕТЕ НА ГИБЕЛТА И БЕЗУМИЕТО-ОТ ДУХОВНО ПАДЕНИЕ Е! СЛЕДВА ВЛИЗАНЕ В АДА!!!
46
6
 
13
 
! Отговори
Възраждане на СССР преди 2 години
Русия ще използва воена сила където си поиска по света! Ко ще я спре? НАТО? САЩ?.. ЕС ли?! Те всички напълниха памперса и в момента чакат някой да го смени. Световната икономика зависи от това какво реши Русия!! И Путин много добре го знае и използва в полза народу!!
45
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Франция и Германия също имат големи военни бюджети, 40,50 милиарда американски тугрици,..но в реалност по 250 танка и 100 самолета
44
11
 
11
 
! Отговори
Крим не е руски преди 2 години
КАКВО ЛЪЖЕШЕ МОСКВА САМО ПРЕДИ СЕДМИЦА.."Няма да нахлуем в Украйна, ако не бъдем провокирани да го направим",НА РУСИЯ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ВЯРВА И ПУТИН МНОГО МУ ОТИВА ИМЕТО.ХА.ХА
43
4
 
8
 
! Отговори
Леле, малее... преди 2 години
Ако от тая новинка трябва да се сплашим (щото това е скритият й смисъл) какво остава за миролюбивите янки, които имат 200 военни бази по света, включително и в БГ? Не само това, ами целият им военен и невоенен персонал имат дипломатически имунитет, което значи, че могат да правят каквото си пожелаят, включително боравене с ядрено и биологическо оръжие. С една дума - географска територия с НУЛА суверинитет. Отделно в НАТО, където също нямаме думата и ни използват територията като военен плацдарм.
42
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не знам кои са го купили(по точно знам))) но едно е ясно руснаците имат изтребител(най добрия), а ние ще ги замяргаме с 200 млн долара))))
41
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Алооо народонаселението включете си мозъците и спрете да пишете глупости. Целият тоя цирк е предварително договорен. Какво ли са говорили Путин и Бидона при последния си разговор? След товаБидона каза нещо много интересн:" Ще имат проблеми ако започнат ГОЛЯМА атака" !!! Ами ако е малка,тогава какво? Шапка на тояга. И защо Путин беше в Китай точно в началото на олимпиадата ? Обеща на китаеца да не шуми преди края на олимпиадата и получи леко намигване.Европа и Украйна са пешки
40
0
 
5
 
! Отговори
До 43 преди 2 години
Изсилваш се с тези военни бюджети. Иначе е вярно, че САЩ имат най-високи вие ни разходи в света, много пред останалите. Наистина на САЩ военния бюджет е малко по-малко от бюджета на следващите 8 държави в списъка на държавите с най-голям военен бюджет, разбира се без да се умножава по 10.
39
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Я виж братчед колко танка, самолети, ракети тактически и стратегически ядрени бойни глави са в този бюджет и го обясни на талибаните примерно...не че нещо ми да изчакат 1,2 дена още да не им смеят на изключителните когато бягат като ***
38
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 37 "а су 35/57 струва 20млн" И колко дръжави са си купили от "евтините Су 57?"
37
6
 
2
 
! Отговори
До 37 преди 2 години
Военният бюджет на САЩ е сбора на военните бюджети на останалите 9 държави в списъка на топ 10 с най-силните армии умножен по 10. Освен САЩ, ядрена сила е Франция, Великобритания и Израел. Сега можеш да прегледаш и списъка с държави, които имат ядрено оръжие, но никога не са го обявили. Германия, Япония, Норвегия, Италия и Нидерландия в Европа. Япония в Азия. ЮАР в Африка и Бразилия в Латинска Америка. Канада също има ядрено оръжие.