Сателитни снимки: Нови руски сили край границите на Украйна

Полева болница е добавена към гарнизона в Западна Русия
Обновена: 23 фев 2022 09:16 | 23 фев 2022 08:20, Елка Василева
76
Сателитни снимки: Нови руски сили край границите на Украйна
Снимка: БГНЕС

Сателитни снимки показват ново разполагане на над 100 военни коли и десетки военни палатки в Южен Беларус край украинската граница, предаде Ройтерс, позовавайки се на американската частна компания Максар текнолъджис (Maxar Technologies).

Още по темата
Изображенията на компанията, която от седмици проследява струпването на руски сили, показват и нова полева болница, добавена към военния гарнизон в Западна Русия близо до границата с Украйна, се посочва в съобщение на Максар.

Ройтерс отбелязва, че изображенията, разпространени от компанията, не могат да бъдат независимо потвърдени от агенцията.

Камиони, използвани за превоз на танкове, артилерийско и друго оборудване, са засечени край украинската граница в Западна Русия. Наблюдавани са и няколко случая на разполагане на военнослужещи, съобщи още Максар.
/БТА/

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
0
 
2
 
! Отговори
Маскара технолоджис преди 2 години
Не че нещо ... ама камиончето в горната част на снимката хвърля сянка в една поскоа .... а точно до него групата камиончета сенките им са в друга посока .... много ясно си личат следите на комбайна дето въртял докато е жънал тая нива... абе те не трябва ли да са отъпкани от толкова много камиони паркирали точно сред нивата що НЯМА никакви следи? А и някакси много неестествено големи са коловозите оставени в нивата... не казвам че снимката е ФАЛШИВА ...амаааа.
47
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ЕС - ДА! НАТО - НЕ!
46
0
 
0
 
! Отговори
о тъйййпий тролейко преди 2 години
До Анонимен 64...ами аз погледнах през прозореца и видях сняг до колене...Карам сега ски,за разлика от тебе дет си седиш в мамината панелка...но и ти да погледнеш,едва ли ще видиш зеленината на картинката
45
0
 
0
 
! Отговори
ах ти,оли,олче преди 2 години
До Анонимен 64 мило ***,едва ли в милата ти усръйна,ако погледна през прозореца и да видя това,което виждам от МОЯ прозорец.Но за олитата,като погледнеш през прозореца,можеш да видиш и Сахара,и СНЕГА в усръйна или русия,а и вулкана Минданао.
44
3
 
1
 
! Отговори
ей тоте! преди 2 години
До TOTOа българопитека с какво се занимава?Преди с ибрикчийство на гърци,после на турци,после на немци,после на руснаци,сега на американци,и почмежду другото на турци и ромлянци...Основно чалгътъ дъ играй...Руснака поне може да държи оръжието,а вие???
43
1
 
1
 
! Отговори
како лЕлке! преди 2 години
ай стига с тая фейк картинка!В петнайсе рубрики я показаха.Сега е зима да речем,и ако няма сняг в украйна и Русия,поне ще има малко мъгли,нЕкое облаче и дъждец!Кви са тия зеленини посред зима?Къде са руските опознавателни знаци?наакахте се ей!
42
5
 
3
 
! Отговори
TOTO преди 2 години
Руският човек от раждане до гроб се занимава само с войни и оръжие. Паметници,пушки,бомби,вечни врагове,военни ритуали,армейски празници. Що за хора са???
41
2
 
4
 
! Отговори
какво се чудим преди 2 години
кяакто са струпани накуп са изеална цел за една бомба като хирошимската
40
3
 
3
 
! Отговори
e udu преди 2 години
как да разберем от снимката,това руски машини ли са,украински ли са,турски ли са,или китайски?
39
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
до 62- Имам си 12 герберски кur ви на месец по една, после ги сменям.Те са от семейството. Ако искаш да пук*нат давай, нямам против.
38
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
52-АЗ ПЪК ЩЕ КАЖА- ПРОКЪЛНАТ ДА СИ ТИ И ЦЯЛАТА ТИ ФАМИЛИЯ. ДА НЕ ДО ЖИВЕЕШ ДО УТРЕ.
37
2
 
9
 
! Отговори
Дзивко преди 2 години
Еха колко емоционални хора има във форума, само да попитам тва същото разузнаване ли е дето твърдеше за оръжията на Садам, или пък ония истински снимки с труповете в чували от ковид, айде по спокойно, манипулации има и от двете страни на фронта, то така се печели война, сега има война на нерви, вероятно и двете страни имат планирани ходове с вероятни щети и ползи, като оставим човешката трагедия, войната е математика на ресурси за постигане на целите
36
3
 
8
 
! Отговори
Дп чудя се на запада преди 2 години
До Чудя се на запада Грабвай автомата и отивай да смачкаш Путин.Клавиатурен юнак.
35
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
100 кИмиончета ли са му на джуджи плашилата? Жалка картинка, да ходи да играе в пясъчника с тях.
34
5
 
14
 
! Отговори
дъждовна вода преди 2 години
"Американците ще имат цялата им нужна разузнавателна информация" щото били супертехнологични. Да, бе! Помним какво се случи точно преди 8 години. Путин така тихо, скрито, светкавично и мълниеносно си прибра Кримския полуостров, че колективния запад до края на март не можеше да си затвори долната челюст от изумление. Чак на 12.04.2014 г прати USS Доналд Кук да го освобождава, но прехваленият разрушител се сблъска с непреодолимата сила на един стар ръждясал бомбардировач Су-24 и неговото "Хибини".
33
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Снимката е фалшива. Погледнете стредата на снимката. После 2,5 см дясно и после 2 см нагоре и вижте ,че сенките на обектите не са в една посока???????
32
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Санкциите на запада, няма да засегнат 99% от руснаците, те и сега ядът каквото си хванат, но олигархията на диктатора ще го усети.
31
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да не са надуваеми като предишните?Защо давате само това ,което е угодно на господарите ви?
30
3
 
15
 
! Отговори
Фотошоп любител преди 2 години
Цял куп такива снимки мога да ви направя . Със сняг... без сняг... с танкове ... с гаубици... с камиончета на "Спииди" ... с бебешки колички ... на поляната в родното ви село ... във ЗАДНИЯ ви двор ... на границата с Украйна ... на поляната пред Белия дом ... на Луната ... на Марс ... 3 кинта снимката . Медии, правителствени организации... НАТО ... Червената армия ... и обикновенни гражданя могат да дадат заявка за снимка по техен избор ..... Насам народе ! Който разбира , тук се спира ....
29
1
 
9
 
! Отговори
Яааа! преди 2 години
ТАМ ВЕЧЕ Е ЛЯТО! Сезоните работят другояче в Русия?! Така ли?