Сателитни снимки: Нови руски сили край границите на Украйна

Полева болница е добавена към гарнизона в Западна Русия
Обновена: 23 фев 2022 09:16 | 23 фев 2022 08:20, Елка Василева
76
Сателитни снимки: Нови руски сили край границите на Украйна
Снимка: БГНЕС

Сателитни снимки показват ново разполагане на над 100 военни коли и десетки военни палатки в Южен Беларус край украинската граница, предаде Ройтерс, позовавайки се на американската частна компания Максар текнолъджис (Maxar Technologies).

Още по темата
Изображенията на компанията, която от седмици проследява струпването на руски сили, показват и нова полева болница, добавена към военния гарнизон в Западна Русия близо до границата с Украйна, се посочва в съобщение на Максар.

Ройтерс отбелязва, че изображенията, разпространени от компанията, не могат да бъдат независимо потвърдени от агенцията.

Камиони, използвани за превоз на танкове, артилерийско и друго оборудване, са засечени край украинската граница в Западна Русия. Наблюдавани са и няколко случая на разполагане на военнослужещи, съобщи още Максар.
/БТА/

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
3
 
5
 
! Отговори
САТЕЛИТНИ СНИМКИ преди 2 години
СЕГА МОЖЕ ! А за сваления от украинците Боинг - не може! Много избирателно щракат сателитчетата!
27
2
 
7
 
! Отговори
Прекрасен Нов Свят.. преди 2 години
Мнооого я харесвам аз нея - Демокрацията ... Еврейските медии не спират да вият за опасните руски войски около границата на Украйна .... кремълските медии не спират да съобщават за нови натрупвания на натовски войски край границите на Русия... Уважаемия чЕтател има избор... Ако е краварски *** - чете за "Лошото джИдже от Кремъл" ако е Путинист - се възмуЩава на арогантните кравари, заплашващи мамаша -Раша... ЗА ВСЕКИГО ПО НЕЩО. Кой с каквото е облъчен. .. На никой не му пука за БЪЛГАРИЯ ....
26
0
 
2
 
! Отговори
сс преди 2 години
Тази снимка е леко поорязана. Вижте снимката в Ройтерс... има си сняг
25
1
 
8
 
! Отговори
Идиоти преди 2 години
Съвсем за изперкали ли ни имате?!!!!!! Поне зимни снимки да бяхте сложили!!!!!!!!!!!
24
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
до 33-От война Русия може да загуби! - ПРАВ СИ! - ЩЕ ЗАГУБИ ПОВЕЧЕ ВРАГОВЕ, ЩЕ ИМ НАМАЛИ БРОЙКАТА.
23
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Руснаците и без това намаляват, а Путин решил да жертва още наборни млади войници, че им е малко земята и то срещу народ, който говори почти същия език.
22
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кремълското Кърваво джудже трябва да знае, че всеки един от ходовете му ще бъде следен изкъсо от американските сателити, включително и от сателитите на Мъск от космоса, в които технологии руските убийци изостават с векове! Американците ще имат цялата им нужна разузнавателна информация, за която Хитлер е можел само да мечтае! Например, ако тогава Хитлер имаше тези технологии, загубата при Сталинград никога нямаше да се състои, и днес Империята на злото можеше изобщо да не съществува
21
5
 
5
 
! Отговори
Чидя се на Запада преди 2 години
Основната разлика между болшевиките и цивилизования свят е, че за такива като Сталин и Путин, народа е бройка, и ценно пушечно месо за постигане на превес. А Господ дал 150млн... Затова й победиха Хитлер. Просто Сталин жертва едни 27млн. Единственият шанс на руснаците е вътрешна революция, защото на управниците им не им пука за тях.
20
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От тая война Русия повече ще загуби. Поредната грешка на Путин.
19
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 8.Хубави ПВО системи имат само рашките.Не напразно Ердоганчо си купи С-400 от русията.Пейтриът не ни трябват,защото ще се набутаме като със самолетите. Скъпи и особено не ефективни.
18
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ЕС плаща за всичко, за санкциите, за Украйна, за енергията. Колкото повече войска слага Русия, толкова повече САЩ ни карат да плащаме на тоя дето духа.Докога, бе!!!?
17
5
 
13
 
! Отговори
Тук преди 2 години
разни джендърчета обясняваха някога как Путин щял да яде шамарите. Айде бе! К,во стана с тия шамари? Къде е великото НАТО? Налагат някакви смешни санкцийки на някакви банки и физически лица...Смях. А РФ без биене в гърдите и заплахи за санкции, просто леко ще коригира едни цени и едни количества на едни горива, и ЕС и НАЙ-ВЕЧЕ ние ще сме в стойка партер!
16
12
 
5
 
! Отговори
Чудя се на запада преди 2 години
Защо не използва, че болшевиките войски са се струпали на открито и не ги смачка най-безцеремонно? Така както абсолютният лицемер и лъжец Путин се подигра с тях и си направи каквото си беше наумил...Малко охлаждане на страстите на този надут пуяк, а всъщност комплексирано джудже ще върне равнопоставеността за следващ етап на преговори.
15
5
 
13
 
! Отговори
Фейк преди 2 години
Къде пише на тази техника че е Руска,къде го видяхте?
14
5
 
17
 
! Отговори
Факт преди 2 години
Нато и сащ са обградили Русия и я провокират,ви я какво искате с чай ли да ги черпят Руснаците?!
13
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Колкото и да искате, няма да пратим децата си да *** за Украйна. Изпратете вашите.
12
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Я НАТО да спретне една групировка от 100-на хиляди до руската граница. Хмм, откъде ще ги вземат, кой ще отиде? колко ще ни струва? Май няма да е тоя път.
11
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Снимката е след жътва! Сещайте се, дали има жътва края на зимата
10
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 15, викаш няма да се лее джендераастка кръв? Ми тогаз какъв го дъървите на Изток бе, либерассти?!
9
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не разбрахте ли че Русия играе ва-банк? Дори война с НАТО е включена в анализа на рисковете. Или си мислите че без причина проверяваха атомния арсенал миналата седмица??