„Лукойл“ с призив за незабавно спиране на боевете в Украйна

Компанията ще продължи енергийните доставки в цял свят
4 мар 2022 08:45, Елка Василева
67
„Лукойл“ с призив за незабавно спиране на боевете в Украйна
Снимка: архив, БГНЕС

Руският петролен гигант „Лукойл“ призова за незабавно спиране на боевете в Украйна и така стана една от първите големи местни фирми, обявили се против нахлуването на Русия в страната, предаде БНР.

Още по темата
Компанията изрази своята загриженост от продължаващите трагични събития в Украйна и дълбоко съчувства на всички засегнати в тази трагедия, пише в изявление на „Лукойл“, в което се настоява за решаване на конфликта чрез дипломатически средства.

От компанията увериха, че ще продължат усилията си да „осигурява надеждни енергийни доставки на потребителите по целия свят“.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
0
 
2
 
! Отговори
Put in преди 2 години
Бързо в затвора 15г. !
55
1
 
8
 
! Отговори
Никой преди 2 години
Моля всички разумни хора да не зареждат от бензиностанции на Лукойл. Да знам,че рафинерията е тяхна. Знам,че монопола е техен. Знам,че почти всички бензиностанции ползват тяхно гориво и все пак трябва да има някаква съпротива от нас гражданите,някаква съпричастност към украинския народ. Виждам,че българските Разумни хора не протестират в защита на Украйна,студено им е. Да ,но на знамето на участниците в Априлското въстание пише " СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ" те будали ли са ? Не пише хляб и свобода .
54
0
 
9
 
! Отговори
КОТЮ преди 2 години
Бах маа му! Нахлуваш в НЕЧИЯ ДЪРЖАВА СЪС САМОЛЕТИ ТАНКОВЕ И ОРЪДИЯ ,ВЗРИВЯВАШ ГРАДОВЕ И СЕЛА ,ИЗБИВАШ ДЕЦА И ДА КАЖЕШ ЧЕ НЕ Е С ЛОШИ НАМЕРЕНИЯ? Бах маа му!
53
0
 
2
 
! Отговори
Иван Стоянов преди 2 години
Бах'ти, сега и срещу вътрешния враг трябва да пращат денацификатори.
52
0
 
6
 
! Отговори
Чокумба преди 2 години
Това ако е истина е най хубавата новина днес.Дано не ги национализират само.Путин иска да укрепи местния бизнес, който има трудности като държавата го изкупи. Национализация.За да няма дребен капитал, кайто да финансира истинска опозиция. Иска да държи хората в подчинение и без шанс да издигнат алтернативни политици.
51
1
 
6
 
! Отговори
Оберщурмбанфюрер преди 2 години
До Анонимен 55 --- Преди да падне правителството, богаташите в Блатная ще отстрелят джуджето. Те вече знаят, че джудже на им е нужно, тъй като изгори безнеса им.
50
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако не паднат цените на горивата ,то правителството ще падне :))) Бай Хю
49
3
 
4
 
! Отговори
Христо Христов преди 2 години
"Сега е най-добрия момента да се постави Лукойл под контрола на българската държава и за да се затсави да плаща даньци" - айде да те видя как ще национализираш нещо на холандските ев'реи. ПП. Той Виденов ТОЧНО заради подобни намерения го свалиха.
48
6
 
4
 
! Отговори
Христо Христов преди 2 години
До 49"Конфискация на Лукойл и изгонване на всички марионетки..." - Лукойл е на холандските ев'реи он ING. Но де европеиден про'стак като теб да го знае това?!
47
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Глинени крака май...
46
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В момента на Запад няма силни политически личности.Всички умни политици се оттеглиха постепено от"възловите"места съзнаваики че заада вече е"изчерпан"и няма потенциал за развитие поради липса на ресурси и грешките в преценките си.За разлика от запада Азия (конкретно две-три големи държави) има огромен потенциал за развитие и без"помощ"от ЕС и САЩ.По малките държавици там,волно или неволно ще се присъединяват към тях до като се превърнат в един огромен пазар.Светът се пренарежда.
45
4
 
5
 
! Отговори
Другарят Путин преди 2 години
Предайте се или ще бъдете унищожени!
44
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Конфискация на Лукойл и изгонване на всички марионетки :)
43
1
 
9
 
! Отговори
Luben Стойков преди 2 години
Сега е най-добрия момента да се постави Лукойл под контрола на българската държава и за да се затсави да плаща даньци. Ако се запънат-да се национализира. Пазарната им стойност пада на световните борси и може да го вземем ефтино.
42
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кое ви кара да мислите, че Лукойл се е обявил против военната операция на Русия в Украйна? Лукойл призова за незабавно спиране на боевете. Това може да се тълкува като призив към Зе-клоуна да прекрати да хвърля украинските пацаньi в безсмислени битки с многократно превъзхождащ по мощ и разум противник и да вдигне бялото знаме.
41
0
 
6
 
! Отговори
OOoха мамашааа преди 2 години
некои другари надушиха мазния
40
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Важно е вече какви ще са акциите на борсите в Азия.В ХонгКонг например.Лондон вече не е между столците в ЕС.Ситито се мести в Европа,но и там ще"цъфне и завърже".Без ресурси и стоките от Изтока,са местна търговска къща.
39
3
 
11
 
! Отговори
Вбесен! преди 2 години
НЕ КУПУВАМ ОТ ЛУКОИЛ!Има ЕКО, Ромпетрол, има ОМВ, има Шел - премиум горивата им са от централните рафинерии, само евтините са от Лукоил
38
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ЛУКойл, като не може ойл - да произвежда лук
37
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Изказванията на някой важни"фигури"вРусия,че ще бъдат"пренесени"най-важните икономически мощности на Русия отвъд Урал е сигурно доказателство,че със запада скъсва икономическите си връзкиНа запад това отдана им е известно и"симулират"санкции,за да излъжатСвета отновоМосква отдавна се е приготвилаТя разви северния път за китайските стоки до Запада."Палачинката"се обръщаЦените на горивата са първия признак.К*во ли има още да видимДано не е ограничена ядрена война.Все един ден и сметката пристига