Русия поиска извънредна среща на Съвета за сигурност на ООН

Прибината е разработването на биологични оръжия в Украйна
Обновена: 11 мар 2022 09:51 | 11 мар 2022 09:43, Петя Славова
116
Русия поиска извънредна среща на Съвета за сигурност на ООН
Снимка: БГНЕС

Съветът за сигурност на ООН ще проведе извънредно заседание днес, за да обсъди твърдението на Русия, че САЩ финансират разработването на биологични оръжия в Украйна, съобщи БГНЕС, позовавайки се на BBC.

Още по темата


Заседанието е поискано от Русия, която според западните държави изфабрикува това твърдение, за да оправдае евентуалното си бъдещо използване на биологични и химически оръжия в Украйна.

Украинският президент Зеленски във видеообръщение отрече Украйна да произвежда такива оръжия и обвини Русия, че се готви да ги използва срещу украинското цивилно население.

Реагирайки на новината за срещата, говорител на мисията на САЩ в ООН заяви пред „Ройтерс”, че Русия се опитва да "заблуждава света или да използва Съвета за сигурност на ООН като място за популяризиране на своята дезинформация".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


116
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
9
 
5
 
! Отговори
Не им трябват преди 2 години
На рашките не им трябва химическо оръжие , имат си новичок.
70
13
 
4
 
! Отговори
Я, па Я преди 2 години
До haНищо изфабрикувано няма. САЩ и ГБ казаха, че не са намерили химическо оръжие но такова е използвано и това е доказано от ООН и няма съмнение, има жертви и то десетки хиляди. Може да разгледаш съответните сайтове на ООН и др. организации. Просто не са го намерили което е различно от това, че е нямало. Но никой не очаква от промит комунистически мозък да схваща чак толкова сложни неща. Не може да се докаже но се предполага, че е изнесено в Сирия в последния момент.
69
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много копейкаджии по нашите земи.
68
13
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
САЩ са притиснати до стената,предполагам скоро сами ще си пръснат мозъка като по филмите им, наистина те самите няма да издържат на мисълта какво ги чака, Господ забавя но не забравя.
67
3
 
25
 
! Отговори
ha преди 2 години
А защо не ги изслушат!? САЩ и УК си признаха, че изфабрикуваха причината да нападнат Ирак.Но, САЩ и УК са страна по въпроса сега и няма как да признаят ако е вярно.Еднополюсен свят. Каквото каже САЩ, то е вярно. Сеят войни само. Дори не съм срещал новина какво се случва в Йемен...
66
0
 
0
 
! Отговори
Biden преди 2 години
До АнонименSource: trust me bro
65
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
прибината е на чешки , така става от гугъл транслейд тцц журналисти
64
2
 
2
 
! Отговори
До Я,па Я преди 2 години
Продължавай с проучванията. Отразяват ти се добре.
63
6
 
22
 
! Отговори
БЛАГОДАРЯ преди 2 години
Благодаря, Русия! Цялото човечество ще ви е признателно, ако ни избавите от следващите пландемии, с които продължава да ни заплашва Бил Гейтс и СЗО. Това наистина ще бъде нова ера. Благодарности и от бъдещите поколения, които няма да бъдат ваксинирани. В момента в САЩ, за да запишеш детето си на спорт е нужно да му бъде направен тест за сърдешната му дейност.
62
19
 
6
 
! Отговори
Я, па Я преди 2 години
До до 64: Да, онзи ден имаше един путинофил, дето беше постнал списък с военните конфликти които (забележете) са разпалени от САЩ. Аз, обаче си направих труда и прочетох доста по въпроса. Оказа се, че в 90% от случаите преди намесата на САЩ там се е провеждала активна комунизация на обществото, внасяли са се оръжия от СССР и др. соц. страни и се е организирала комунистическа революция. Да, Комунделите очакваха САЩ да си траят, а сега ревът, че са яли шамари и номера не е минал. Няма и да мине.
61
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За туй ли са нападнали под форма на специална операция територията на призната държава по всички международни правови форми на съществуване самостоятелно що казват самоопределила се възоснова обществена договореност от образуването й за съвместно съществуване на народностите поели това задължение на взаимоотношения обвързвани в стопанско-икономически сфери организирани в системи-устройство,управление,администрация,производство,наука,култура,търговия,финанси,социал-здравно осигуряване,застраховки
60
4
 
29
 
! Отговори
Русия се защитава... преди 2 години
НЕка анализираме защо Русия започна военната операция - Украйна прие в конституцията си,че ще става член на НАТО, после им отпуснаха милиарди за въоражаване, вкл. разполагане на ракети/вкл. атомни на 5 мин. от Русия/без време за реакция../, разработват биооръжия под носа им, близо до тяхната граница, избиват 8г. руско население в републиките, Крим и Донбас.. Русия 8г. скъса партенките от дипломатически совалки да разреши по мирен път проблемите, а те им налагат безброй санкции, а нямат и газ..
59
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Путинското лъжливо овчарче накрая ще срещне НАТО в Украйна. Изглежда кримската война ще се повтори. Който не учи история повтаря абсолютно същите грешки.Чудя се само какво ли ще остане от Москва и от Русия изобщо.
58
3
 
22
 
! Отговори
Кой пусна короната.. преди 2 години
Имаше доста разследвания, че короната е изтекла или са я изтекли "случайно" от американска военна лаборатория в Ухан.. СЛУЧАЙНО СЪВПАДЕНИЕ, А?!САЩ сами си признаха,че са имали биолаборатории в Украйна и това е факт, но когато руснаците се добраха до тях и взеха докуемнтацията, се оказа,че не са много био..ами са си разработвали май поредния вирус, който да изпуснат..Бил Гейтс не случайно разправя навсякъде, че идвала нова, по-страшна пандемия.. и всичко това е от манипулираните медии в България
57
4
 
18
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 2 години
В чешките медии пише, че СЗО, световната здравна организация са призовали Украйна да унищожи всички високо рискови патогени намираще се в нейните био лаборатории за да се избегне изтичане на патогени при евентуални бойни действия на руснаците.
56
22
 
3
 
! Отговори
война преди 2 години
Русия масово внася в Украйна Новичок и Путичок а обвинява САЩ.
55
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"държави изфабрикува това твърдение" . Документите не са доказателство? Отдавна е известно, че такива лаборатории има в Киргизстан, Казахстан и Грузия
54
5
 
27
 
! Отговори
до 64 преди 2 години
Мога да добавя,че всеки зомбиран и ненормален вярва на "добрите намерения" на сащ за всички държави,като започнеш от Витнам,минеш през Ирак,Сърбия,Афганистан,Египет,Сирия и стигнеш до Украйна(пококораха зеленият и той се помисли за супермен,така правихме като бяхме ученици в 8-10 клас на лузърите)
53
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В света постоянно ще се борят доброто и злото. Накрая ще дойде осмия и той ще подпише окончателния мир на планетата.
52
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какво означава в подзъглавието думата прибината?