11 партии, смятани за проруски са забранени от Зеленски

Президентът на Украйна с видео ще се обърне към израелския парламент
20 мар 2022 10:06, Петя Славова
229
11 партии, смятани за проруски са забранени от Зеленски
Снимка: БГНЕС

Украинският президент Владимир Зеленски издаде указ за забрана на 11 партии, за които се смята, че са свързани с Русия, предава БГНЕС.

Още по темата

Това са партиите "Опозиционна платформа - За живота", която е втората парламентарна сила, "Партията Шария", "Нашите", "Опозиционният блок" (също парламентарна партия), "Лявата опозиция", "Съюзът на левите сили", "Държава", "Прогресивната социалистическа партия на Украйна", "Социалистическата партия на Украйна", "Социалисти", "Блокът на Владимир Салдо".

Забраната е валидна, докато трае военното положение.

По-късно днес Зеленски ще направи видеообръщение към членовете на израелския парламент. Израел изглежда не желае да застане твърде ясно на страната на Украйна, тъй като се опитва да поддържа работни отношения с Русия и да действа като посредник в конфликта, предава БНР.

Украинският президент, който е от еврейски произход, вече разговаря с други законодатели по света - включително с американските, британските и германските и отправи молба за подкрепа.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


229
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
95
6
 
12
 
! Отговори
До Българин преди 2 години
Украинската армия вече е разбита................не си ли разбрал???Скоро Зеления ще , не ще..............ще преговаря с Путин............или Киев ще бъде сринат със земята!!!
94
11
 
8
 
! Отговори
Българин преди 2 години
Каквото и да кажете за Зеленски, няма никакво значение, защото този човек и армията му прави за смях Могъща Русия.
93
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Явно има щаб,който измисля поне по една санкция на ден която може да се наложи на русия,това е много удобно за сащ,които на момента я одобряват и я препоръчват на европа.Вместо да преговаря директно със страната с която воюва ,зеления се опитва да я победи чрез съюзници,явно не търси мир на всяка цена,а също като путин иска победа и нищо друго.Войната явно ще продължи дълго,нито едно от правителствата не желае да я прекрати
92
6
 
5
 
! Отговори
До Българин преди 2 години
Плевнелиев ли го даваш за пример.................тоя уникален русофоб и корумпе............возеше се в самолетите на олигарсите..............цяла книга има написана какъв *** е Роската Плевнелиев!! И колко е обвързан с олигархията и мафията в България!!!
91
5
 
9
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 2 години
Ами така трябва да направим и ние, демокрацията не е беззъба и трябва да постави извън закона терористични организации и партии подкрепящи диктатори извършващи Геноцид с/у гражданите на суверенни държави ... общността на цивилизованото човечество трябва да изреже туморните клетки от своя организъм които заплашват съществуването ни ... !!!
90
7
 
9
 
! Отговори
До ХА-ХА-ХА-ХААААААА преди 2 години
Зеления е само един шут, третокласен артист и клоун.............ще остане в историята като унищожител на собствената си държава и последния президент на Украйна.........защото се очертава, че Украйна няма да бъде единна и самостоятелна държава............ще бъде разделена м/у Полша и Русия..........дори може и румънците да вземат едно парче от баницата Украйна!!!
89
2
 
8
 
! Отговори
раSSия капyт преди 2 години
*** е в пълна безизходица и вече мисли да свършва със себе си в ядрения бункер, в който се е скрил като плъх.
88
8
 
7
 
! Отговори
Българин преди 2 години
Колега, по-добре не може да се каже. Затова си позволявам да го копирам още веднъж за радост на децата:Русофилчета от няколко дни ми прави впечатление, че мразите Зеленски повече и от Плевнелиев! И може би имате право защото Плевнелиев само каза в прав текст, че Русия е враг на България и ЕС, а Зеленски, не избяга от Киев, не клекна през ултиматумите на психопата Путин и вече близо месец трепе руснаците като мyxи. Е вие правите това, което можете най-добре, мразите!
87
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много правилно ,даже доста закъсняло! У нас също това е необходимо,за да се оправи страната ни:Възраждане,Русофили,Атака,БСП,това са все антибългарски партии.
86
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Забранил е минимум една трета от населението ....напишете и за закона за коренните народи де
85
7
 
10
 
! Отговори
Нобеловата награда преди 2 години
за мир е абсолютно обезценена.............след като я получиха престъпници като Барак Обама........сринал Сирия със Земята и Мишата Горбачов..........предал родината си.....Русия!!!
84
5
 
12
 
! Отговори
Украйна фашисти преди 2 години
Войната много бързо може да се прекрати, просто Израел трябва да скръцне със зъби на своето кученце сащ да спре подкрепата си за Украйна и всичко свършва. Да но в Украйна се избиват два православни народа и да сега си траят.
83
6
 
10
 
! Отговори
Зеления преди 2 години
да сяда на една маса с Путин и да спре войната.............за да не загиват невинни украинци и руснаци.............това е една братоубийствена война................не да се моли на израелския парламент...............дори евреите няма да го спасят, когато руснаците започнат да пращат ракети към Киев!!!!
82
10
 
4
 
! Отговори
Ъъъъъъ преди 2 години
лилиПyта е виновен за всичко, трябва да бъде съден от международен трибунал задочно, за назидание на всички руски нацисти
81
2
 
10
 
! Отговори
АХА, преди 2 години
До Българин И какво като получи Нобелова награда. Той и Хюсеин Обама получи, ама светът ще го започни с това, че унищожи Сирия!
80
4
 
7
 
! Отговори
Българин преди 2 години
Българин, Баце два пъти руснаците го свалиха от власт и затова съм търдо убеден, че не е проруски. Може да е взимал единични решения за лична изгода в полза на руснаците, но не съм съгласен, че е направил повече от изброената ДС, БСП, ДПС, продължаваме подмяната, Радев, Продай България, със забележително процентно присъствие на бивши агенти от ДС и други служби
79
4
 
16
 
! Отговори
Зеления преди 2 години
е зелен не само по име, но и по акъл............недораснал тъ.пак............използван от световния елит за да срине Украйна.................*** гадина, която праща невинни войници да умират............вместо да седне да се разбере с Путин............но Зеления не го мислете, той няма да хване автомата............той вече има милиони, може би и милиарди в западните банки.............за благодарност, че разби Украйна..........на предателите се плаща щедро в долари и евро!!
78
15
 
4
 
! Отговори
Истината преди 2 години
Психопата Путин няма да доживее до трибунала за военнопрестъпници, но всички от шайката му ще бъдат съдени. И Лавров и Шойгу и Патрушев и Матвиенко....... Пред трибунала ще отговарят и пропагандаторите, които 8 години сееха омраза срещу Украйна като Соловьов, Кисельов, Симонян и останалите клакьори. След това за обикновените руснаци ще има дълги години на депутинизация. Такава ще има и за всички фенове на Путин по света!
77
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дрогирания безродник ке се бие с Русия до последния украинец!!
76
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До До БългаринТова с нобеловите награди е същото като оскарите. Запада си унищожи културата когато започна да я използва за политическа агитация. Никой вече не ги зачита тези награди за нищо повече от политика.