11 партии, смятани за проруски са забранени от Зеленски

Президентът на Украйна с видео ще се обърне към израелския парламент
20 мар 2022 10:06, Петя Славова
229
11 партии, смятани за проруски са забранени от Зеленски
Снимка: БГНЕС

Украинският президент Владимир Зеленски издаде указ за забрана на 11 партии, за които се смята, че са свързани с Русия, предава БГНЕС.

Още по темата

Това са партиите "Опозиционна платформа - За живота", която е втората парламентарна сила, "Партията Шария", "Нашите", "Опозиционният блок" (също парламентарна партия), "Лявата опозиция", "Съюзът на левите сили", "Държава", "Прогресивната социалистическа партия на Украйна", "Социалистическата партия на Украйна", "Социалисти", "Блокът на Владимир Салдо".

Забраната е валидна, докато трае военното положение.

По-късно днес Зеленски ще направи видеообръщение към членовете на израелския парламент. Израел изглежда не желае да застане твърде ясно на страната на Украйна, тъй като се опитва да поддържа работни отношения с Русия и да действа като посредник в конфликта, предава БНР.

Украинският президент, който е от еврейски произход, вече разговаря с други законодатели по света - включително с американските, британските и германските и отправи молба за подкрепа.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


229
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
115
1
 
2
 
! Отговори
смао отговарям преди 2 години
то и Ботев когато е слезнал с четата на дунавския бряг е бил посрещнат от такива като теб които са го оставил сам да ги освобождава пресмятайки , че може и да загинат !! ако сталин беше нападнал хитлер първи нямаше да има 20 млн загинали руснаци
114
9
 
0
 
! Отговори
Само питам преди 2 години
До странно..... значи зеленски Отказва...... Какво стана с опозицията на психопата Путин в Русия, бе пиле шарено? Зеленски взима пример от него. Но още не е почнал да ги трови! И това са партии на петага колона, колаборационисти на агресора и Зеленски даже закъсня!
113
5
 
3
 
! Отговори
Българин преди 2 години
Какви права им отказва, балъче? Военно положение е. Няма права, има еднолични решения на главнокомандващия. Кое не е ясно?
112
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До БългаринТова че тия от Пентагона или някакви други palя човци като теб са си мислели че Украйна ще падне за 2 дена не означава че това ще стане. Между другото, великите стратези от Пентагона заедно с великата им армия 10 години не можаха да се справят с едни дребни човечета във Виетнам, въоръжени предимно с калашници, без да имат нито авиация като хората, нито артилерия... Толкова време им отне и една шепа талибани, накрая и от там се изнизаха като пр ня из г щи без да постигнат резултат.
111
5
 
1
 
! Отговори
... преди 2 години
Съвецките *** са минирали нета.До кога Копейкин ще трови информационното пространство?Седем руски канала продължават с путинова пропаганда във вивак.м,а по БНТ волги развяват съвецкото знаме...
110
10
 
3
 
! Отговори
Само питам преди 2 години
Русофилчета, колко са жертвите на "непобедимая и легендарная"? Единствено на 28 февруари съобщиха от руското МО за 498 убити и 1597 ранени и от тогава 20 дни изобщо нищо не са съобщавали. Или руснаците по стар обичай не ценят живота дари на собствените си войници. "Солдат не жалет, бабы новых нарожают "!, нали така?
109
3
 
13
 
! Отговори
странно преди 2 години
и какво казва европа по този въпроссс?? значи зеленски ОТКАЗВА права на хората гласували за тези партии само защото имат мнение различно от неговото !! а дали няма да направи изборите поименни и после да раздава звезди които гласопшодавателите да трябва да окачват на ревера си !! а сега когато се водят преговори между русия и украйна и опозиционните партии са забранени кой ще гласува в парламента евентуалното споразумение ...само партиите на зеленски !!! е това е ДИКТАТУРА
108
2
 
10
 
! Отговори
До Българин преди 2 години
То пък е трудно да заблудиш службите на Америка. Или не помним как всички служби на Америка вкупом твърдяха, че се разработва ядрено оръжие от една определена страна и как е наложително да я сринат със земята... Великото им разузнаване? Или беше пропаганда, за да започнат нова война? Обърквам се от политиката им. Чакай.. Май беше Йемен, където е най-големия глад сред приятелите на Байдън... или е Виетнам след учебнията им... Хммм
107
3
 
2
 
! Отговори
?? преди 2 години
И тук ДПС и Възраждане трябва да са забранени. Те саботират България и за това сме бедни. Те работят против България и Българите.Те служат на чуждите си господари и те им плащат.
106
9
 
0
 
! Отговори
Българин преди 2 години
Как ги прави за смях ли? Дори Пентагонът, в началото на настъплението, предвиждаше Коев да падне за седмица. Смятай каква машина за лъжи са руснаците, след като се заблудили и службите на САЩ, че са много велики и непобедими. А храбрите украинци ги разкриха напълно.
105
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ОПГ Гроб трябва да бъде поставено извън закона! Членовете му трябва да бъдат преследвани, арестувани и съдени! Иначе тая страна няма шанс!
104
3
 
1
 
! Отговори
Истината преди 2 години
Отношението на украинците към руснаците е описано преди повече от век от Лев Толстой в Хаджи Мурат "Чувството, което изпитваха всички чеченци от мало до голямо, беше по-силно от омраза. Това не беше омраза, а непризнаване на тия руски кучета за хора и такова отвращение, погнуса и недоумение пред безсмислената жестокост на тия същества, че желанието да ги изтребят, както желанието да се изтребват плъхове, отровни паяци и вълци, беше чувство тъй естествено, както чувството за самосъхранение."
103
0
 
4
 
! Отговори
Teo до анонимен преди 2 години
"верно, така го забавлява зеленски че им разцепва задниците от кеф" Той Фройд си ги е казал - когато жадувате за нещо което е свързано с мазохизъм, обикновено го желаете на вашия враг! Човече, в наши дни да си гей не е срамно, а нормално! Винаги е било така! Виж, да се криеш, и да виеш как другите ще получат това, което искаш ти, вече те прави п...ст! А това си е за срам!
102
2
 
9
 
! Отговори
Ммм... да преди 2 години
Така започна и Хитлер. Зеленски е голям привърженик на демократичните ценности, но само ако са му угодни
101
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако украинските мъже толкова държаха на страната си и искат да я защитават нямаше да има нужда зеленчуа да прави закон който им забранява да на напускат страната.
100
12
 
3
 
! Отговори
Българин преди 2 години
Украинската армия е толкова разбита, че Пу,тьо всеки ден изглежда все по ***, а действията му граничат с пълен хаос. Поне Европа вече няма от какво да се страхува, видяхме ги колко струват руснаците. А ядрени оръжия имат всички от по-големите, количеството няма никакво значение.
99
6
 
2
 
! Отговори
Българин преди 2 години
До До Българин....... Ще се срине мозъка ти от руската пропаганда. За момента знам, че шестима руски генерали са станали на ГРУЗ 200 и още около 14 000 Солдат на Мордор! А ти помниш ли как твърдеше, че след 3 дни руското знаме ще се вее над Киев? Вее се миризмата от руските трупове и запалените танкове!
98
3
 
7
 
! Отговори
До Българин преди 2 години
Украинска армия няма вече.................има няколко пияни привърженици на Зеления.........както и остатъци от профашистките паравоенни организации в Украйна...........но и те скоро ще бъдат унищожени...........руснаците си знаят работата!!!
97
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До БългаринИ как точно ги прави за смях?
96
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
верно, така го забавлява зеленски че им разцепва задниците от кеф