Руското посолство към Петков: Неприемливо е чиновник да критикува посланик

Позицията им бе оповастена в социалните мрежи
23 мар 2022 22:41, Петя Славова
259

Българският премиер Кирил Петков обяви, че са обсъдени мерки срещу руския посланик у нас Елеонора Митрoфанова. В отговор на думите му, няколко часа по-късно от руското посолство излязоха с позиция в социалните мрежи.
Още по темата

В нея се казва, че посланик Митрофанова е изразила гледна точка, основана на анализа на общественото мнение за ситуацията в Украйна, предава Bulgaria ON AIR.

Посочва се още, че Русия "смята за неприемливо по никакъв начин чиновници на тази или онази страна, независимо от ранг и официална длъжност, публично да критикуват посланика на Руската федерация за оценките на случващите се в приемащата държава събития"

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


259
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
165
12
 
17
 
! Отговори
Митрофанова, преди 2 години
Като не е приемливо чиновник да те критикува, ето аз, като обикновена гражданка, ще те критикувам. Това дали ще бъде приемливо за теб? Не ми е приятно да критикуваш моя народ, да критикуваш Правителството ни. Не ми е приятно да ни приписваш несъществуващи неща, в смисъл, че голяма част от народа подкрепя вашата, считай руска, война в Украйна. Няколкото смешни трола, които пишат непрекъснато хвалби за вас по сайтовете, не са представителна извадка. Моля те да се държиш уважително и прилично с нас
164
8
 
16
 
! Отговори
А, преди 2 години
До Хмм Посланика , какво е? Не е ли чиновник с по-нисък ранг от министър- председател? Руснаците вече се самозабравят. Показват някакво високомерие и въз основа на какво, освен, че са се въоръжили до зъби? При тези природни ресурси, Русия трябваше да цъфти и народа и да води един нормален живот. Не говоря за Москва, а за цяла Русия, защото контраста с останалата част е много голям! Същевременно погледнете, къде се намира в световната икономика! Не всичко е оръжие!
163
5
 
17
 
! Отговори
Да-а-а-а-а ! преди 2 години
Този посланик си е баш офицер и направо вади оръжие и тенденциозно провокира и атакува българите - простичко и нагло !
162
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 223 Проблема е, че май не е изкуфяло поколение, а от тези които не са се сблъсквали с постсъветския режим!
161
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кирчоу, слуга си на памперса и целия народ го видя ... даже и света го видя и дано да се гордееш с това защото нас нормалните Българи ни е срам от теб. Чиба обрано от където си дошъл продажник
160
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ПРАВИЛНО ПОСЛАННИК МИТРОФАНОВА, СУВЕРЕННОТО ПРАВИТЕЛСТВО ПРОСТО ОБЯВЯВА ПЕРСОНА НОН ГРАТА, ОТХВЪРЛЯ АГРЕМАНА НА ПОСЛАННИКА И ГУД БАЙ В СИБИР!!!
159
10
 
5
 
! Отговори
Хмм преди 2 години
Явно всеки написал нещо в ущърб на премиера-слънце, не е добре дошъл. Няма значение - този за мен не е човека, който защитава моите и вашите интереси, което би трябвало да му е работата. За това е назначен. Избран е президент. Той представлява държавата.
158
13
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Русия може с бодра крачка да върви на майната си.
157
13
 
13
 
! Отговори
Хмм преди 2 години
218 - всеки премиер е чиновник, това си е административна длъжност и за съжаление този въобще не се справя с нея.
156
11
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Интересно как повечето страни от бившия СССР не искат да имат вече нищо общо с Русия... Само тук още едно изкуфяло поколение драпа натам...
155
5
 
15
 
! Отговори
До 221 преди 2 години
Къде видя пищене и треперене? Върнаха русия в 19 век и не им трепна окото.
154
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Браво на Полша.Цели 45 дипломата изгонени.
153
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами ако целия "свободен свят" пищи и трепери от тях, може па да са голяма работа ;)
152
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Руснаците по някаква причина още се мислят за голямата работа... Сигурно като се гледат на картата си мислят че са много велики. Реалността обаче е е съвсем друга и цял свят го видя.
151
14
 
10
 
! Отговори
Хмм преди 2 години
210 - не съм в Русия, в България съм и ако не си разбрал, опитвах се да кажа, че като отзоват един посланик - друг ще пратят. Вече не толкова приятелски настроен. Ти какво - война ли искаш? Петков натам ни води. Германия да не би да гони руски посланик и да не би да е в списъка за неприятелски държави за РФ. Не съм русофоб, просто ми е чудно откъде България ще намира рубли, за да плаща задълженията по договорите си и на каква цена вече. Схващаш ли или още ме пращаш в затвор за 15 години?
150
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тези за кои се мислят?Ако те имат ядрено оръжие ,светът има повече.Моска ще бъде срината до основи минути след първата им бомба.Митрофанова да бъди отзована веднага.Тя е посланик,какви мнения ще изразява от името на българския народ.И да наричат българския министър-председател чиновник.Тези наистина имат влошаваща се мания за величие!
149
1
 
4
 
! Отговори
Европеец преди 2 години
До 215.Подобаващо
148
11
 
7
 
! Отговори
Дп европеец преди 2 години
А какво е поведението на любимката ти мустафата
147
9
 
9
 
! Отговори
Киро преди 2 години
Не му забелязвайте на адаша , той нее добре с главата Препоръчвада отиде на преглед при психиатър
146
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чиновник я инак на килимчето пред Губернаторката Херцогиня Мусака