Руското посолство към Петков: Неприемливо е чиновник да критикува посланик

Позицията им бе оповастена в социалните мрежи
23 мар 2022 22:41, Петя Славова
259

Българският премиер Кирил Петков обяви, че са обсъдени мерки срещу руския посланик у нас Елеонора Митрoфанова. В отговор на думите му, няколко часа по-късно от руското посолство излязоха с позиция в социалните мрежи.
Още по темата

В нея се казва, че посланик Митрофанова е изразила гледна точка, основана на анализа на общественото мнение за ситуацията в Украйна, предава Bulgaria ON AIR.

Посочва се още, че Русия "смята за неприемливо по никакъв начин чиновници на тази или онази страна, независимо от ранг и официална длъжност, публично да критикуват посланика на Руската федерация за оценките на случващите се в приемащата държава събития"

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


259
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
125
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
безобразна наглост от путинофилските психари. българският премиер, за разлика от чиновничката *** митрофанова, е ИЗБРАН от българския народ на редовни законни избори, а не си е осигурил работото място по лесния руски обичай на млади години!
124
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Хмм Да я изгонят и да ходи да се оплаква на арменския поп.
123
8
 
15
 
! Отговори
Хмм преди 2 години
Митрофанова е изразила мнение. Голяма работа. С такива хора е общувала, така е разбрала. Нито правна, нито законова стойност има. Премиер напада посланик - това вече е различно. Петков, като не е съгласен с нея, да беше платил за анкета в страната и да я опровергае.
122
4
 
13
 
! Отговори
Солджър преди 2 години
Като знам какви са ни генералите продажници за долари срам ме е че съм войник!
121
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Казашки тралове напъните се повече че галон бензин поскъпна! ВСАЩ на всяка колонка лепят Бай Дън който сочи цената и пише I Do This. Така че това ви чака
120
11
 
12
 
! Отговори
Майор Михов преди 2 години
не знам дали посланиците могат да бъдат определяни за персона нон грата, но ако е възможно - незабавно трябва да бъде изгонена тази "посланичка". Да заминава за Магадан - светкавично!
119
11
 
12
 
! Отговори
msm преди 2 години
Няма ли читава българска партия да спретне мощен антивоенен митинг в подкрепа на Украйна под прозорците на тази Матрьошка бездарна и злобна
118
9
 
12
 
! Отговори
Одобрявам преди 2 години
Всички евроатлантици и децата им Да отидат на фронта в Украйна! Така ще докажат че са ЗАГРИЖЕНИ и СОЛИДАРНИ с Украйна. Могат да вземат и чертежите на Ф16 защото там недостига тоалетната хартия! Ако искат могат и да летят с тях ако имат добро въображение:)
117
8
 
7
 
! Отговори
КИКА преди 2 години
До Веселинъ 7112136860Ало, вън на такива рубашковци като теб от БЪЛГАРИЯ ! Заминавай си немедлено за Матушка Русия, докато не сме ти откъснали тъпата мутра !!!!
116
23
 
12
 
! Отговори
Предлагам преди 2 години
Всички евроатлантици и децата им Да отидат на фронта в Украйна! Тока ще докажат че са ЗАГРИЖЕНИ и СОЛИДАРНИ с Украйна. Могат да вземат и чертежите на Ф16 защото там недостига тоалетната хартия!
115
29
 
14
 
! Отговори
ля ля преди 2 години
не знам какви т0пки имате да се пълчите на Русия! защо ни е на нас да се репчим и отговаряме! държавника Путин заемащ най-високия пост в най-голямата държава в Света и мисля че и една от най-богатите в момента показа как може да премине през съседна територия за няколко дни! че КОЙ питам аз ще ни спаси и ще дойде точно нас да помага и за колко време - че пък и се отваряме! доста ограничен подход без покритие! НАТО - какво и как е воювала тази поредна измишльотина?!?! безумци
114
28
 
13
 
! Отговори
Миро преди 2 години
Прислугата на американците в България скоро ще виси по колесниците на техните самолети!
113
11
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За мен Кирчо е един ***. Но е недопустимо посланик на друга държава да обижда така министър председателя. Редно е тази дърта крава да бъде изтрита от нашата страна. За онези със забитите на челата им петолъчка - това е отношението на руснаците в общи линии към българите - прислуга в господарски дом без право на мнение.
112
24
 
12
 
! Отговори
Макрон преди 2 години
НАТО е едно НЕДОНОСЧЕ и е в будна кома.
111
6
 
9
 
! Отговори
СМЪРТ НА ФАШИЗМА преди 2 години
Свобода за народа!
110
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Оповастена" в заглавието ми е нова дума сякаш.
109
6
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Каква митрофанска наглост, едва ли не посланничката е на по-висок пост от премиера Петков.Айде чао, москал!
108
14
 
21
 
! Отговори
НАТО ПЕДЕРАСИ преди 2 години
Нямате работа в България!
107
28
 
15
 
! Отговори
Саманта преди 2 години
Където е минал американски бутуш резултатът е трайно изоставане в развитието, бедност и нисък стандарт на живот и развитие на *** ценности, проституцията, престъпността, наркоманията, упадък на обществото.
106
14
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Където е минал руски бутуш резултатът е трайно изоставане в развитието, бедност и нисък стандарт на живот.