Русия отрече нейни войски да са убивали цивилни в Буча

Руските военни били напуснали града на 30 март
391
Русия отрече нейни войски да са убивали цивилни в Буча
Снимка: БГНЕС

Русия отхвърли днес твърденията на Украйна, че руски войски са убивали мирни жители в украинския град Буча, предаде БТА.

Още по темата
Руското министерство на отбраната заяви, че видеокадрите и снимките, показващи мъртви тела, са "поредна провокация" и "постановка" от страна на Киев.

Министерството каза, че всички руски военни подразделения са напуснали Буча на 30 март.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


391
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
227
5
 
24
 
! Отговори
пияница мистик преди 2 години
"Русия отрече нейни войски да са убивали цивилни в Буча" === И откъде точно знаят какво им правят войниците ми е много интересно? Влизаме нашият отряд в някой квартал примерно, изпречи ми се някой, видя и жена му че е хубава украинка, застрелям го и изнасиля жена му. Целият съм в каски и маски и не може да ми види лицето, знам, че бойните ми другари ще ме прикрият, даже да видят какви ги върша. И как по-точно говорителят на Koлхозия ще знае какви съм ги вършил, че да дава изявления, че не е вярн
226
4
 
14
 
! Отговори
Талибан Ер-джолан преди 2 години
Аз като порастна искам да стана по голяма вагюна и от путин.!.
225
6
 
27
 
! Отговори
Реалист преди 2 години
Когато от Щатите твърдяха, че Русия ще нападне Украйна, в Кремъл се хилеха и викаха че няма такова нещо! Нека всеки да си прецени на кого да вярва ! Дори и руските хлеб'арки по форумите не могат да заличат достатъчното информация която идва за войната! Това не е Рашистката федерация, където истината е забранена!
224
5
 
20
 
! Отговори
Няма такова нещо преди 2 години
Като цяло Русия отрича да воюва в Украйна. Истината е, че там водят бой с възглавници.
223
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Путин ски ***, останало ли е нещо човешко в теб?
222
14
 
10
 
! Отговори
Наблюдател преди 2 години
Работата намирисва много. Такава пропаганда е имало в щатите преди да навият обикновения човек да обявят война на Германия преди 80 години. С актьори итн. Някой иска да ни вкара в касапницата. Хората които "обявяват война" и тези които отиват на фронта и умират никога не са едни и същи. Мислете!
221
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма по гнусни създания от пропутинските ***, които дори и в този момент не се спряха. Вие сте по долни и от руските фашистк
220
5
 
15
 
! Отговори
Помнещ преди 2 години
За Катин твърдяха че 25хиляди поляци били разстреляни от нацистите ,та им трябваше повече от половин век да си признаят, че е със заповед от НКВД! Колко ли ще им трябва сега за да си признаят?
219
14
 
11
 
! Отговори
РЕАЛНО преди 2 години
Нали всички са мобилизирани, за какви цивилни говорят, пълни глупости!!!
218
8
 
16
 
! Отговори
Талибан Ер-джолан преди 2 години
Ашколсун! Руската работа бетер турска работа.!.
217
16
 
10
 
! Отговори
РЕАЛНО преди 2 години
Нали всички са мобилизирани, да кави цивилни говорят, пълни глупости!!!
216
7
 
18
 
! Отговори
Лавров преди 2 години
Няма как руснаци да са убивали цивилни, , защото Русия не е нападала Украйна. Изобщо не е имало военни действия. Украйна, по принцип изобщо я няма,. А българите добре знаем, че както потвърди руското посолство преди време не е имало никога Кирил и Методи, това са славянски просветители, руски мисионери.
215
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Прекалиха с пропагандата трроловете. Добре, че има къде да се види истината.
214
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Путин направи голяма грешка като прояви милост към тия украински фашисткиотрепки. само военни цели унищожавал. Всичко трябваше да изравни с ракети по принципа на Сталин "има човек има проблем, няма човек няма проблем".
213
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
САЩ изби цивилни във Сърбия и КостоФ им ги поднесе на тепсйя
212
3
 
6
 
! Отговори
Бай Гроздан преди 2 години
Тази война ми отне спомените и ми развали приятните сънища.Преди малко сънувах как са изпратили спецчасти за арестуват Путин и да го закарат в Хага,но руснаците ги заловили и качиха всеки на една ракета кинжал,за да ги върнат безплатно там откъдето са дошли.Дори носеха шапка като барон Мюнхаузен.
211
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Айде че и в сегашния форум някои форумци възхваляваха идеята да се убиват цивилни. Имаше форумци-русофили където само им се привиждаше как градове ще пламнат. Ето резултата на действията на Путин, ето резултатът на руския мир. Ето и резултатът на българското апатия. България не им беше помогнала по-рано.
210
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кой лъже?КОГАТО ВЛЯЗАТ В ТВОЯ ДОМ ,ИМА УБИТИ,ГРАБЕЖ И РАЗЛУХА , КОЙ Е ВИНОВЕН? КАКВА ТЪРСЯТ РУСНАЦИТЕ В КИЕВ? ДОШЛИ ДА ОСВОБОЖДАВАТ?ЕЕЕЕЕ ....КОЛКОТО И ЗАСЛЕПЕН ДА СИ И С ПРОМИТ МОЗЪК ЩЕ ТИ СТАНЕ ЯСНО, ЧЕ ОСВОБОЖДЕНИЕТО Е МНОГО ЖЕСТОКО
209
9
 
13
 
! Отговори
БСП ВИЦЕТО преди 2 години
Руснаците ни се правят на божи кравички, били невинни.
208
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Днес се събира съвета за сигурност на ООН за да разгледа случая.По искане на Русия. Да се назначи международна анкетна комисия и да се види на място.Ниро труповете ще се изпарят,нито местните.Някой се е оплескал до ушите, това е ясно.