Русия отрече нейни войски да са убивали цивилни в Буча

Руските военни били напуснали града на 30 март
391
Русия отрече нейни войски да са убивали цивилни в Буча
Снимка: БГНЕС

Русия отхвърли днес твърденията на Украйна, че руски войски са убивали мирни жители в украинския град Буча, предаде БТА.

Още по темата
Руското министерство на отбраната заяви, че видеокадрите и снимките, показващи мъртви тела, са "поредна провокация" и "постановка" от страна на Киев.

Министерството каза, че всички руски военни подразделения са напуснали Буча на 30 март.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


391
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
247
0
 
3
 
! Отговори
до Боби преди 2 години
Да звучи логично, когато разполагаш с въоръжение съпоставимо с това на противника. А когато нямаш такова видиш войната пестеливо и по-начин, който да изтощи агресора. И като са толкова милостива армията на Путин, защо не позволи изтегляне на мирното население.
246
0
 
1
 
! Отговори
до 334 преди 2 години
Пропагандата с която започна "операцията", и която продължавате да разпространявате звучи все по-кухо и безпредметно на фона на кадрите. Сменете малко жанра, че ставате все по-смешни и жалки. Или идолите ви са изпаднали в творческо безсилие, и не могат да смогнат с новите материали.
245
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен "в името на какво украинската армия защитава земята си" в името на преминаването на ресурсите им в западни ръце... доста очевидно. Нацитата се бият за каквото се бият винаги - "чиста и свята НАЦИя", а ФАЩ им дава пушките, които после ще трябва да платят с територията си... Приоритетите на "добрите"в този конфликт са ясни - държим територията до последния украинец", и за да подобрят шанса си, тези които ги сърби да убиват използват останалите за прикритие. Слава Кокаина!
244
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И така, според руската пропаганда украинците сами си избиват населението. За да могат да обвинят Путин във военни престъпления. Тогава логичния въпрос е, в името на какво украинската армия защитава земята си, ако не им пука за украинските цивилни. И Путин искал независимо разследване. Има ли такава държава, чието разследване Путин може да приеме като безпристрастно.
243
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Относно официалната позиция на Русия - по време на войната с Финландия ,докато бомбандират страната руският външен министър заявява , че самолетите не пускат бомби , а пакети с храна за финските болшевики ?!?!?! Ако мислите че нещо се е променило от тогава само проследете техните управници Ленин,Сталин,Хрушчов,Брежнев,Елцин,Путин....
242
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Една случайна бомба да падне в москва и бункерният мордер ще се спомини.
241
7
 
15
 
! Отговори
Див Петел преди 2 години
Тези убийства са ги направили башибозуците на Кадиров, но основния виновен разюздани талибани да колят християни е на путин, който ги е изпратил там да убиват.
240
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако е вярно, че това е геноцид, извършен от руската армия, то най логичното нещо е да очакваме да видим това НАВСЯКЪДЕ където въпросната армия е била. От друга страна, ако ни трябва вяла постановка, със знанието че западните лидери са прекалено зли за да запитат, и гражданите им прекалено слабоyмни за да не повярват сляпо, то тогава може да минем с една постановка. Така е даже по-добре, защото може да му лепнем добре звучащо название BUTCHA MASSACRE, вместо да объркваме льольо с повече инфо...
239
17
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
С очите си видях от репортаж на украинска телевизия как някои ,,умрели,, в Буча възкръсват.И угри всичката ви е като тая
238
5
 
18
 
! Отговори
Факт преди 2 години
Е то остава и да си признаят
237
9
 
3
 
! Отговори
до 327 преди 2 години
селски, тези трупове са се появили по-късно и е нормално. още ще се появяват. други ще останат неоткрити. пишеш глупости или платено.
236
6
 
12
 
! Отговори
Отричай всичко преди 2 години
Това е стратегията на Путин и ко! Когато си признаят нешо само нещо ще ги взимам по-насериозно! Ама никога нищо дори по погрешка да не са направили?
235
4
 
5
 
! Отговори
Какви преди 2 години
Войски бре?Те бяха на Курилските острови,там бяха мажоретки в парадни униформи!И не са разстрелвали,а са черпели със самагон и Новичок!ха-Ха !
234
6
 
18
 
! Отговори
mdaaa преди 2 години
империя на злото. някакви съмнения?
233
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да бе, тия са се самоубивали...
232
13
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До пияница мистик - глупчо - по същата ти "логика" и укропите не могат да знаят какво е станало. Това което се знае, че поне 2 дена преди това кмета на буча каза че руската армия се е изтеглила, а тия трупове се появиха чак след като укропите "освободиха" територията. На мен тогава ми се стори странно - какво точно са освобождавали, 3-4 дена след като руската армия е напуснала.... Е ето какво са освобождавали, всеки един цивилен който е останал там под руска окупация и им се стори съмнителен..
231
7
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ооо е па как ще са убивали,че то даже нема и руски войници в Украйна .Това е според пропагандата от Кремъл.
230
8
 
30
 
! Отговори
аз преди 2 години
И какво се оказа- че най-големият фашист е в Кремъл. И именно в Русия трябва да се проведе денацификация и депутинизация. След което у нас.
229
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не са убивали никого русначата. Водили са специална животоспасяваща операция.
228
16
 
2
 
! Отговори
Васко Далаверата преди 2 години
Аз съм Васко Далаверата тираджия гастарбайтер и имам канал където съм новинар alga Party International и с очите си съм виждал лайвове където Бандеровците убиват. Аз поддържам Русия. Без нея ние щяхме да сме Софиийска област. Атакачка, яшааа! Лац гоу!