Русия потвърди за въздушните атаки над Одеса

Поредица от експлозии предизвикаха множество пожари
3 апр 2022 12:28, Петя Славова
43
Русия потвърди за въздушните атаки над Одеса
Снимка: БГНЕС

Руското министерство на отбраната официално съобщи, че тази сутрин руските сили са бомбардирали района около Одеса.

Още по темата


Поредица от експлозии предизвикаха множество пожари на различни места в украинския град Одеса. Експлозиите в югозападния град бяха чути от множество свидетели, сред които и журналисти от АФП.

Около 6:00 ч. местно време (също българско време, бел. ред.) взривовете са причинили най-малко три много големи пожара, избухнали в индустриалната част на стратегическото черноморско пристанище.

Според руското министерство на отбраната "руските сили са унищожили петролна рафинерия и три склада за гориво в Одеска област."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още по темата: одесанападениеРусия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
2
 
0
 
! Отговори
General преди 2 години
веднага изпратете ракетите s300 , преди да дойде наш ред след украйна
28
0
 
3
 
! Отговори
V momenta преди 2 години
Русия освобождава Украйна.
27
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма страшно половината жени на Одеса вече са във Варна.Скоро се очаква и другата половина така че жените и децата са спасени.
26
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Един от най големите философи Емануел Кант е от Кьонингсберг. Той положил клетва на импераратрица Елизавета и останал верен на клетвата до края на живота си, въпреки че града е бил върнат на Прусия. Как мислите защо.
25
0
 
6
 
! Отговори
Боцо преди 2 години
Там ли е да се бие за Порошенко....
24
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
29, последно на територията на цяла Украйна тази нощ руснаците взривиха и подпалиха множество петролни рафинерии и горивни складове. Най-голям успех руските ВС отбелязаха с унищожаването на петролната рафинерия от стратегическо значение в град Кременчуг. Тази нощ дойде ответка за Белгород.
23
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Стига простотии. Украинците удариха с 2 хеликоптера горивна база в Русия. В отговор руснаците им унищожиха е рафинерии барабар със складовете. Това е.
22
11
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вие много лежерно се отнасяте към правилата на войната. Не кандисва на мир Zеленски. Какво очаквате да направят руснаците? Да насядат край лагерни огньове и да го чакат?
21
14
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ще стане въртележка: След като руснаците унищожат украинските нефтобази, Европа купува от Русия нефт и праща с композиции гориво в Украйна. Руснаците с парите от нефта правят ракети и думкат композициите. Европа решава, че Украйна вече няма да се бие, а само ще се пази и й праща ПВО. руснаците думкат ПВО-то. После всичко наново. Най-накрая решават да вкарат НАТО, но то се разпада - няма дизелак.
20
7
 
26
 
! Отговори
горките урки преди 2 години
Искат от запда танкове и самальоти ама ще трябва да ги бутат! Че гориво- нет!
19
12
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
'' Успех на Русия, нека по-бързо се придвижва на юг към нашите граници! '' ................................ по последни данни, първо управление на руското ФСБ, начело с генерал Беседа (който наскоро беше арестуван за кражби), са инвестирали 5 милиарда долара в създаване 5-та колона в Украйна, като идеята е била, още в първия ден на войната, путинската 5-та колона взема властта и до сражения дори не се стига. Интересно ... колко ли е инвестирала Русия в българската 5-та колона ? поне милиард ?
18
17
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На война като на война. Довчера руснаците биеха по военните разположения на страхливите ВСУ по молове, училища и болници. Днес се подготвят за голяма битка в полето. Украинските танкове са още по градовете. руснаците са решили, че е добре да си останат там и вместо да целят тях, унищожават горивото им. Какво толкова варварско има? Я американците как бомбеха Ирак нон-стоп от три месеца преди да го нападнат.
17
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ПакТи четеш ли заглавията бе крeти? Или бързаш да пишеш под всяка статия и нямаш време."Русия потвърди за въздушните атаки над Одеса" Значи Русия разпространяват фейк а.
16
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 17 АнонименТой се крие в впн от бившия си арабски мъж защото му е изневерил с афганистанец и оня го търси да му резне гръцмуня
15
13
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 15 АнонименОт кога войната срещу укрофашизма е варварска ?
14
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Опа, май в коментарите имаме палав сорсоид, развихрил се с VPN :D
13
17
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Казват, че Бернар Леви - един от архитектите на украниския майдан и цветна революция и последвалата гражданска война, е в Одеса... Дори го бяха снимали миналата седмица на улицата там.... Ако не са го евакуирали с вертолет, ще му се наложи да заучи няколко фрази на руски, когато руските войници го вадят от някоя шахта.
12
20
 
25
 
! Отговори
FenIX преди 2 години
Мога да се връщам до където си искам другарю. Русия и целия свят са признали Украйна в границите каквито са били така че кой какво бил основал някога е без значение. Нахлуването в тази територия вече е военна агресия и нарушаване на международното право. И такива оправдания като кой го бил основал са смешни и жалки. Затова давам пример с Калининград - по тая логика и немците да вземат да си го сринат със земята защто е бил техен а?
11
22
 
15
 
! Отговори
тцтцтц преди 2 години
Мислех си че от анадолските варвари няма по-големи мизерници, ама сега като ги гледам тия пияни и психясали монголски варвари как унищожават всичко наред май не съм бил прав.
10
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Днес русофилите побързаха да обявят експлозиите в Одеса за работа на бандеровците > "Експлозиите в Одеса са чути от множество свидетели, сред които и журналисти от АФП, но същите тези свидетели не са чули нито рева на прелитащ бомбардировач, нито звук на оръдеен обстрел, нито вой от падащи бомби и снаряди. Обяснението е в появилите се снимки на морски мина с 20 кг тротилов еквивалент, установени от бендеро-нацистите по улуците в Мариупол. Защо и в Одеса бендеровците да не взривяват морски мини?"