От Русия: Гоненето на дипломати е предварително планирано

Това обяви Александър Грушко
5 апр 2022 15:30, Росен Стойчев
49
От Русия: Гоненето на дипломати е предварително планирано
Снимка: БГНЕС/EPA

Мисля, че масовото експулсиране на руски дипломати от западните държави е предварително планирана кампания. Това обяви заместник външният министър на Русия Александър Грушко, цитиран от ТАСС.

Дипломатът уточни, че руската държава не прекъсва дипломатически диалог с никого. Допълни, че Западът оказва сериозно влияние над страната.

"Видимо е, че тази кампания е предварително планирана. Реално се разуршават вариантите за дипломатически диалог. Мисля, че дълго ще усещаме последствията. Мисля, че негативното поведение на Запада не познава граници", заяви Грушко.

Още по темата


Няколко европейски държави обявиха, че отпращат руски дипломати. Някои ги обвиняват в разузнавателна дейност. През тази седмица голям брой бяха отпратени от Франция и Германия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
5
 
5
 
! Отговори
вън руски канибали преди 2 години
и войната в Украйна беше планирана предварително..
39
1
 
2
 
! Отговори
злост преди 2 години
До АнонименТози човек е много силен шахматист, той е на друго ниво. За разлика от някои, които са чели новинки само от екрана на телефона и превеждали с гугъл преводач!
38
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До АнонименХайде стига с това "джудже", ти да не си исполин? Или околните ти? Апропо, Зеленски, колко е висоК? Не че е важно.
37
4
 
5
 
! Отговори
До 41 преди 2 години
Алах Акбар путиностанецо! Лично с Рамзан Кадиров да имаш честа да посрещаш православните празници, лъжехристиянино!
36
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако ги слушате какви неща говорят по Руските канали и в парламента, как искали да избиват украйнци и хора. Как ще стигнат до Лисабон с модерните им оръжия и т.н.Ясно е едно пропагандата вътре в РФ е на ужасяващи нива, подстрекава простолюдието или едно 90% от народа към агресия и война. Не виждам как може да се очаква нещо различно от трагедията която се вижда в Украйна !
35
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
РФ да мести центъра в средна Азия, тези западняци да ги видим след 50 години дали ще съществуват още с тези перки, щот и те имат живот и нужда от обновяване, Германия до 2099 има договор че няма право да се развива като свръх държава ама те сега съвсем ги закопаха необратимо, между другото САЩ имат ресурси за максимум 14 години, нека мрънкат, края им се види, победа будет для славяните и православието, ще се молим за вас грешници
34
8
 
7
 
! Отговори
Слава на Украйна преди 2 години
Наистина рашистите минават по безочие *** си предшественици от средата на 20и век. Онези поне открито прокламираха, че искат да избиват и унищожават. А на вова бункера хермафродитните кгб-наZисти желаят да вършат същите ужаси като на адолф извергите, но после да ги топлят в посолствата им и да ги канят на срещи с чай и повечко водчица ако може. Аре да заминават в бункера при изчадието, което ги развъди!
33
3
 
4
 
! Отговори
СМЯХ ОТ ВСЕ СЪРЦЕ. . преди 2 години
Ама това никак не е лошо ! ! !
32
2
 
4
 
! Отговори
До 30 преди 2 години
Явно според тен Путин изпълнява някакъв план на запада ! В такъв случай какъв е той, и какво трябва да бъде направено с него ?!
31
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Относно самолвтите бате ви бойко си плати такса спокойствие на сащ. Кое не си разбрал?!За това не взеха грипен. Който бяха повече и по евтини и доста по рано. Самоче някви 1,5млрд не са нещо сериозно за чичо сам и пак му изкараха л***та на покас
30
2
 
7
 
! Отговори
Аха преди 2 години
Това ли из Грух тя Грушко !?
29
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Негативното поведение на запада....Ако речем полша нахлуе в беларус.... ко става негативно поведение на русия ли ще има или...
28
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Откога е планирано. Отпреди да нападнете Украйна ли?
27
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
31 - ти нали знаеш на кого е приказката - "няма човек, няма проблем"? Страхотен пример следваш.
26
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Перуанска народна поговорка:"Видиш ли руснак, строши му главата, че да е мирно селото."
25
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това, което никой не разбира, че всичко е планирано много отдавна. Световният елит грешки не прави. Затова и запада нищо не прави, за да спре войната, а само продължават да подклаждат огъня. Целта е хората да се държат перманентно в страх. Имайте предвид, че отсега ще следват такива ситуации една след друга. Пландемията им трая две години. Тази ще я задържат доколкото могат. После друго ще дойде. Така че бих посъветвал хората да работят предимно върху психиката си.
24
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И още от сибирските вар-вари ще бъдат изгонени.
23
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бля. дддове гадни, надминахте американците! Не ви щеме съветския съюз! Престъпници, с какво сте по-различни от Буш???
22
2
 
6
 
! Отговори
ХАЙДЕ СЕГА, преди 2 години
До ЕХААВлакчето и..... към Сибир, или може би на помощ на братушките. Явно си голям мъж.
21
5
 
14
 
! Отговори
niki преди 2 години
И какво друго очаква руския агресор? Те си бяха повярвали, че щом запада не реагира на влизането му в Домбас, значи може да си прави каквото иска.Ами ето, нека си прави каквото иска, с рублите-тоалетна хартия, с петрола и газа, ако иска може да си ги ядат.Такова изтрещяло жуже не е потребно никому в този развит свят. Нека дърводелец му вземе планирано мярка от сега още. Ще трябва.