Шествие срещу войната в Украйна тази вечер в София

Демонстрацията е под надслов "Ние не сме неутрални"
7 апр 2022 13:15, Петя Славова
387
Шествие срещу войната в Украйна тази вечер в София
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Под мотото "Ние не сме неутрални" граждани е събират на мирно шествие тази вечер в София, предава Bulgaria ON AIR.

Демонстрантите настояват страната ни да окаже военно-отбранителна помощ на Украйна. Повод станаха свидетелските кадри за убийства на цивилни граждани след изтеглянето на руската армия в украинския град Буча.

Началната точка на шествието е храм-паметник "Александър Невски", след което демонстрантите ще преминат през Руския културно-информационен център, където протестиращите ще оставят стари обувки в памет на жертвите.

Шествието ще завърши пред паметника на Съветската армия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


387
Още по темата: Bulgaria ON AIRмирно шествие
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
310
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да имаше 10 човека. Повече приличаше на реклама на Лидъл с тези цветове.
309
0
 
1
 
! Отговори
L. преди 2 години
Чудя се, ако тези десетки хиляди украинци решат да ни направят преврат и да обявят тук Новоукраiна, как ли ще реагира натовския контингент? Тинк а бит!
308
2
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
ЗА ТЕЗИ УБИЙСТВА НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ ЧЕ ИМА ДОКАЗАТЕЛСТВА И ВИЕ РАЗПРОСТРАНЯВАТЕ ЛЪЖИ ЗА КОЕТО ЩЕ БЪДЕТЕ СЪДЕНИ
307
1
 
16
 
! Отговори
Щирлиц преди 2 години
До Анонимен 334.....Най-вероятно са платени протестиращи,чиито мозъци са промити от "новините",които бълват родните осведомители.
306
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не разбирам? Работя от сутрин до вечер. Плащам данъци. Държавата ме дои ежемесечно - пенсионери, безработни, ман#али, пътища, винетки, сини, зелени зони, а сега издържам украинци с коли за по 200000 Евро? Що за *** сте тия с протестите за Украйна? Ние изчезване, тия за Украйна сезагрижили. Много скоро ще ми падне пердето, ще хвана сопата и ще ви приключа резки - ЕС, Нато, украинци, бежанци и медии най вече. Народе????
305
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Българските граждани НЕ. В България вече има 70хиляди украйнци. От които повечето на хотели на наша издръжка в София. Като се има в предвид че не работят то имат достатъчно време да се съберат дори всички.
304
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Баси, толкова щастливи хора не бях виждал от години и толкова надписи на чужд език (знамена и реч няма да коментирам), повече от половината не ги разбрах за какво пише (останалите бяха да английски и ги прочетох).
303
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
МВР да им прави проверки. Нека да видим колко са българите на тези протести и колко са с украински паспорти. Да видим имат ли право да правят такива протести в чужда държава и не е ли опасно това за националната ни сигурност. Да си отиват и да се бият за страната си. Ние пушечно месо за украинци няма да ставаме. Хайде марш на фронта.
302
17
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Има значи и умни хора в България... Путинова Русия трябва да бъде спряна на всяка цена...
301
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ще воюваме до последния ***.
300
1
 
5
 
! Отговори
Аз преди 2 години
До ПредлагамНе знам какво предлагаш, но знам, че в Испания като зареждам гориво, първо плащам, а после ми пускат толкова гориво, за колкото съм платил на мястото, където е колата. Мисля, че не е трудно да се направи и в България.
299
1
 
14
 
! Отговори
Да преди 2 години
Да бе приятел ама това видео няма да го видиш по нашите телевизии защото тука само демократи от цивилизования свят а тия имат ли представа че в една Индия примерно най-богатите артисти са по-богати от холивудските маймунки и живеят доста по-големи къщурки ама те са от третия свят
298
1
 
17
 
! Отговори
Предлагам преди 2 години
Да почваме да събираме пари за гориво защото повечето украинци карат land cruiser и Лексус а те си похарчват доволно и вместо да бягат от бензиностанциите когато зареждат да почнат да си плащат
297
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гледах въпросното видео. Накрая един от украинските нацисти садисти каза - Вижте какви хубави ръкавици има. Дайте да му ги свалим. Грозно, отвратително из зловещо. Това не са хора, а някакви фашизирани ***.
296
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Преди малко гледах видео в ютуб, където укри доубиват с два куршума лежащ на асфалта и все още конвулсивно помръдващ руски войник. Стреляха втори път, защото все още помръдваше след първия. И съвсем безчувствено го коментираха как хриптял. По късно и се разсмяха. Видеото завърши със Слава Украини, ухилено.
295
2
 
21
 
! Отговори
Байдън Джо байдън преди 2 години
На тези на митинга трябва да им вземат кредитните карти и да проверят кой колко има в кредитната карта и тогава ще разберем за какво става въпрос може би тази кредитна карта от Пазарджик с 80 и няколко хиляди лв ще бъде там а тези които нямат нищо в кредитните карти трябва да ги препратим на ядрено-магнитен резонанс на главата и със сигурност там няма да отчете нищо
294
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 318:А ти толкова дълго си бил в Украйна,че са ти промили мозъка.В училищата им нарочно са сменили учебниците по история ,за да промиват съзнанието на децата и са възпитали едни нацисти.Бандера според всякакви исторически данни си е фашист и е убивал евреи.За съжаление с това промиване са създали и много наркомани и алкохолици.При нас няма да промените историята.Не се и пробвайте!След като си бил толкова време там ти вече не мислиш като българин,а като украинец.Не ни се меси!
293
2
 
17
 
! Отговори
Бандера преди 2 години
През 30-те години е особено активен - ликвидира украински студенти и преподаватели, които не споделят националистическите възгледи, организират хайки срещу евреи и комунисти, залагат бомби в редакциите на вестници.Фашист.Не ми го хвали.После е бил в лагер с особени привилегии.Като го пускат се бие на страната на фашистите.
292
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В Германия го знаят като фашист и ибиец на деца
291
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В Източна Украйна Степан Бандера е смятан за помощник на нацистите, а всички негови привърженици и последователи са наричани фашисти. Бандера е една от най-противоречивите фигури в историята на Украйна.