Зеленски: Слабите нации дават на Русия разрешение да атакува

Той поиска засилване на санкциите
7 апр 2022 07:20, Петя Славова
217
Зеленски: Слабите нации дават на Русия разрешение да атакува
Снимка: БГНЕС


Президентът на Украйна Володимир Зеленски призова световните правителства да увеличат санкциите си срещу Русия. Ако страните не засилят санкциите, това ще е равнозначно на "разрешение" на Русия да продължи атаките си срещу Украйна.

Още по темата

"Днес западните страни обявиха нов пакет от санкции срещу Руската федерация. Този ​​пакет има ефектен вид. Но това не е достатъчно, то не може да се нарече съизмеримо със злото, което светът видя в Буча. Със злото, което продължава в Мариупол, при обстрела на Харков, в опита на Русия да започне нова глобална кървава офанзива в Донбас", каза Зеленски, цитиран от БГНЕС.

Украйна продължава да настоява за "пълна блокада" на руската банкова система, а демократичният свят да се откаже напълно от вноса на руски петрол.

"Някои политици все още не могат да решат как да ограничат притока на долари и евро към Русия от търговията с петрол, за да не застрашат собствените си икономики. Ембаргото върху доставките на руски петрол така или иначе ще бъде приложено. Форматът ще бъде намерен. Единственият въпрос е колко още украински мъже и жени руските военни ще имат време да убият, така че вие, някои политици, да намерите решителност за санкции", допълни Зеленски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


217
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
148
0
 
1
 
! Отговори
ИСТОРИК преди 2 години
В Украйна учат в училище,че са изкопали Черно Море а от изкопания материал са направили Кавказ !!!!е това силна нация !!!!
147
0
 
2
 
! Отговори
1 преди 2 години
товарищ зеленски,я разкажи за новата си тактика,как субра 4000,невинни граждани на Крематорск,на жп гарата,и ги атакува с ракети **Точка У**,добре едната не се е взривила,и се разбра,за новата ти тактика.
146
0
 
5
 
! Отговори
Язе преди 2 години
Ей, шушлек, кой си ти, че да казваш кои са силни и слаби нации??? Вие ли сте силните, дето се подложихте на американците, за да се бият с рашките на ваша територия??? Смешкооооо
145
0
 
6
 
! Отговори
СИЛНА НАЦИЯ? преди 2 години
Силните нации си решават проблемите на време, вместо целово да си ги създават. Силните нации знаят къде да се месят и къде не. Силните нации имат лидери (не ръководители), които милеят за нацията и народа и никога не биха го "оставили за пушечно месо. Силните нации знаят кога да започнат една работа и кога да я прекратят. СИЛНИТЕ НАЦИИ САМИ СИ ВЗЕМАТ РЕШЕНИЯТА И НЕ ИГРАЯТ ПО ЧУЖД СЦЕНАРИИ.
144
0
 
4
 
! Отговори
Николай Стоянов преди 2 години
То не че руснака ще се уплаши от имащите се за "силни" нации...
143
0
 
6
 
! Отговори
тя преди 2 години
Зеле ,като плюеше Русия , разгърна страшна русофобия в страната без да имаш каквото и да е основание , а сега да те спасяваме , пак други да страдат заради твоята политика !
142
0
 
6
 
! Отговори
тя преди 2 години
Стига си нареждал бе ! Писна ми от този *** !
141
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Украйна втора Сирия. Жалко за обикновенния човечец, градил и мъчил се през целия си живот.
140
3
 
7
 
! Отговори
admin преди 2 години
много разбира този актьор.Само не знам кой го е наел(САЩ)
139
1
 
3
 
! Отговори
Бочко преди 2 години
До БЕН А вярващ комунист ,ти да видиш
138
4
 
4
 
! Отговори
БЕН преди 2 години
Преди хиляди години Давид победил Голиад.Сега Голиад ще победи Давид.
137
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Еленски, крайно време е да престанеш да се бъркаш във вътрешните работи на суверенни страни. Погледни си страната! РАОЗОРЕНА, ПЪЛНА С ОРЪЖЕ И НАЦИСТИ!
136
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Наркомана е виновен за толкова много жертви ! Важното е да угоди на тия с кръвосмешението - ротшилд
135
4
 
3
 
! Отговори
Krom преди 2 години
До Престанете - а с какво да започнат? С Кръволока от Кремъл ли дРогарю?
134
3
 
1
 
! Отговори
Krom преди 2 години
До хм - твоята кочинка някой бомбандира ли я? Не? Извинявай, то така си беше! Никой няма да те компенсира, защото цял живот си живял със сведена глава, което е видно и от коментара ти!
133
3
 
6
 
! Отговори
Престанете преди 2 години
с този страхливец!
132
3
 
14
 
! Отговори
хм преди 2 години
Лицемерието е пълно. Тоя седнал да реве и да иска. Ама какво са виновни стотиците милиони хора из Европа, които ще загубят стойността на половината си спестявания заради него? Какво са виновни стотиците милиони хора из Африка и Азия, които ще лягат гладни, защото пшеницата и слънчогледа скочиха до небето. Пълнят го с оръжие и пари, а той все реве и иска още. Мен кой ще ме компенсира нещо? Поне 3 поколения европейци ще живеят с насадената мисъл, че са длъжни на украинците и ще ги издръжват.
131
2
 
21
 
! Отговори
хм преди 2 години
Аман от този Зеленски. Дай всички да си сринем икономиките, че белким е доволен. Абе ***, България като 500 години беше под Турско робство, понеже имаше малшанса да граничи с Османската империя, някой в Европа тригна ли се? Някой подаде ли ни ръка? Или ни бяха жертвали като буфер между себе си и Османската империя. Вие си граничите с Русия и си понасяте от това позитивите и негативите. Ходи се бий с руснаците. Стига ни занимава. Никой с нищо не ти е длъжен.
130
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
дали не сме и ние от слабаджаците
129
1
 
16
 
! Отговори
66 преди 2 години
Зеленски е олигарх на глобалистите в САЩ, които се интересуват от война и разделяне на Русия, чрез всякакви методи. Нормалните хора прозират това и не желаят да участват в този фарс. Българите по-добре да се заемат с превъзпитанието на дошлите украинци, които си мислят че законите не важат за тях, както и да не допускат настоящи членове на терористични организации, като Азов.