Байдън: В Украйна се случват "огромни военни престъпления"

По думите му санкциите на Запада целят свиване на БВП на Русия
6 апр 2022 22:55, Петя Славова
167
Байдън: В Украйна се случват "огромни военни престъпления"
Снимка: БГНЕС

В Украйна се случват "огромни военни престъпления". Това каза американският президент Джо Байдън по време на реч във Вашингтон.

"Хладнокръвно екзекутирани цивилни и хвърлени тела в масови гробове. Усещането за бруталност и безчовечност е видимо за целия свят", изтъкна той.

"Отговорните нации трябва да се съберат, за да държат тези извършители отговорни и заедно с нашите съюзници и партньори ще продължим да увеличаваме икономическите санкции върху Путин и с това да засилим икономическата изолация на Русия", заяви президентът.

По думите му санкциите на Запада целят свиване на БВП на Русия поне двойно за година, като санкциите вероятно ще "заличат" последните 15 години от финансовите печалби на Русия, съобщи БГНЕС.

Президентът похвали украинската армия с думите: "Благодарение на храбростта и бойния дух на украинския народ, Русия вече се провали в първоначалните си военни цели. Русия искаше да превземе столицата Киев и да свали нейното демократично избрано правителство. Тази битка далеч не е приключила. Тази война може да продължи дълго време, но САЩ ще продължат да стоят с Украйна и украинския народ в борбата им за свобода", допълни Байдън.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


167
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
101
0
 
1
 
! Отговори
баба мара преди 2 години
межд съд за сащ от 1945 до сега какви са ги вършели атомни бомби нaпалмобеднен уран хим оръжие вируси ваксини биолаборатории
100
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Каква грозна усмивка- на сатрапин.
99
3
 
0
 
! Отговори
гост преди 2 години
Тоя памперс не разбра ли , че санкциите са нож с две остриета и без дръжка. Режеш ещо, но нараняваш и себе си. *** кравар.
98
3
 
2
 
! Отговори
мошеник преди 2 години
В Украйна са се случвали огромни далавери с участието на сина г-н президента. Поне така се пише по медиите
97
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
да като е в югославия , либия , сирия авганистан, судан и къде ли още не русия е агресор ани краварите какви са миролюбиви агънца
96
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А Демократичните Бомби на САЩ що са ? Всеки САЩ Президент прави по традиция Война във мандата си !
95
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
НЕ СА ПО-РАЗЛИЧНИ ОТ СВЕТЛИЯТ ПРИМЕР НА НАЙ-ВЕЛИКАТА ДЕМОКРАЦИЯ САЩ В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА 70 ГОДИНИ!!!
94
4
 
13
 
! Отговори
Слава на Путин преди 2 години
Русофилите, Нема да са плашите а още повече да не се притесняват русофобите.ПУТИН НЯМА ДА БЪДЕ УНИЩОЖЕН. Няма.САЩ ще обвиняват и налагат санкции до определено време,а после тихичко ще си ги отменят.Никой не убива източника си на доходи. Не и алчинте за пари евреи в САЩ. ДОКАТО ПУТИН Е НА ВЛАСТ ОПРАВДАВАЙКИ СЕ Е РУСКА ЗАПЛАХА САЩ СА ПРОДАЛИ ОРЪЖИЕ ЗА ТРИЛИОНИ ДОЛАРИ а сороските тролчета печелят куп центове от "гневни" коментари.БЕЗ ПУТИН САЩ СА НИЩО а безработните тролчетата да са умрели от глад
93
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Една малка подробност, малка, но много показателна: има журналисти, които обикалят украинци и руснаци, които са в пострадалите градове и са под постоянни обстрели и ги питат кой според тях е виновен за случващото се. Отговорите силно ще го шокират. До един казват, че е дементния Байдън и азовците. Да, те обвиняват тебе, Бидоне. Как пък един не спомена Путин. А с тях пропагандата не работи. Те не могат да чуят жалните вопли на Зеленски защото нямат ток дори да си заредят телефоните. Ясно?
92
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Виж кой говори! Същия, който има не малък принос за бомбенето на Белград. При това тогава изобщо не се целеха във военни обекти, а направо по жилищни райони и цивилно население. Нахален, глу пав дядка. Ти Путин не го интересуваш. Колкото и да се мъчи Бидона да очерня Русия, само показва, че с американците вече никой не се съобразява. Освен ние, разбира се.
91
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Байдън е прав като никога. В Украйна се случват огромни военни престъпления. А руската армия е там за да ги прекрати.
90
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Боже боже пази сляпо да прогледа.Тоя дето насъскваше да се бомбандира Сърбия ,тоя ще говори за справедливост.Президент това е отговорност и дипломация а не старческо дърдорене..
89
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя дедо с кафево на гащите и син наркоман да ходи да се гръмне !В САЩ вече никой не го обича.
88
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами кулите близнаци, кой им ги бутна?? Колко найстина невинни загинаха там???
87
2
 
13
 
! Отговори
. преди 2 години
Да, но извъшвани от украинците!
86
2
 
18
 
! Отговори
А преди 2 години
В Хирошима? А в Нагасаки? А й си к тир и криминолога!
85
2
 
16
 
! Отговори
1 преди 2 години
Значи, като гледаме Рамбо и Командо, голям кеф.... А Буча.... УжасТ. Забранете Хамстерските филми или очаквайте Буча 2- Zelensky&Baiden Pros.
84
1
 
12
 
! Отговори
Стойне от Чукурово преди 2 години
Леле,лелееее,що евреин бега от Украйна! Те го направили там втори Израел бее....Затуй мучат,реват и се дерът....
83
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ама каква усмивка бе, колко е доволен от случващото се само... тоя и дечица като опипва не е толкова щастлив
82
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Руснаците винаги са мразели и Левски и Ботев. За тях ние сме просто християни, а не българи, винаги са искали да ни асимилират. Накрая на Живота си Вазов си дава сметка колко подли са руснаците и колко злини за българия са направили, и той се отрича от Русия. Учете историята, отворете си очите, не вярвайте сляпо на руските лъжи. Много по древен и културен народ сме от полуазиатската империя.