Руското посолство у нас: Украйна подготвя чудовищна провокация

Щяло да има демонстративен разстрел на мирни граждани в Одеса
19 апр 2022 15:40, Нели Христова
269
Руското посолство у нас: Украйна подготвя чудовищна провокация
Снимка: БГНЕС

Украйна се готви да преоблече едно от подразделенията на СБУ като руски военни, които да извършат демонстративен разстрел на мирни граждани  в Одеса. За този сценарий предупреждава Руското посолство в София на страницата си във Facebook.

Ето и пълния текст:

Извънредно изявление на Междуведомствения координационен щаб на Руската Федерация за хуманитарно реагиране в Украйна:

Според наличната достоверна информация, службата за сигурност на Украйна (СБУ) подготвя поредна чудовищна провокация за да обвини руските военни в т.н. военни престъпления с масово унищожаване на мирни жители в Одеска област.

С тази цел в близко време се планира да се преоблече едно от подразделенията на СБУ във формата на руските военни и да се извърши демонстративен разстрел на мирни жители.

Снимки и видео от тази акция с уж "безчинствата на руснаците" за незабавно цинично разпространяване на фейкове ще бъдат публикувани от украински и западни информационни агенции.

Подготвяната се провокация на украинските власти демонстрира безчовечното им отношение към съдбата на мирните граждани на Украйна и свидетелства за пълно пренебрегване на всички норми на морала и международното хуманитарно право.

Предварително предупреждаваме страните от "цивилизования Запад" начело със САЩ за това, че Руската Федерация има оперативна доказателствена база за подготвящите се поредни ужасни престъпления на киевския режим.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


269
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
175
8
 
10
 
! Отговори
Просветен преди 2 години
Много е лесно да се коментира! А някои от вас бил ли е в казарма? А участвал ли е в военни действия! Всяка война има причина! Истината е в първия убит! След това няма истина..
174
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Митрофанова на вас никой не ви вярва ние сме интелигенти хора а вие вашите *** опорки са като за бавноразвиващи ние не сме като вашите руски зомбита дето ги кърмите от бебета с пропаганда от бебета спри да се изяваш че си жалка
173
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Зеленски ще ги разстреля на ужким бе. Нали разбира от майтапи
172
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Митрофанова, прибери си хакерите на пощи, че това се брои за престъпление срещу независима държава. Мислиш, че твоят Радев, като закри спецпрокуратурата в твоя чест, това ще помогне. Не се надявай. Ние гоним агенти, ти назначаваш хакери! Престъпничка си.
171
15
 
18
 
! Отговори
Митрофанова вън! преди 2 години
Спрете тока, водата и интернета на Руското посолство! Писна ни от путинските пропагандни лъжи!
170
14
 
6
 
! Отговори
СССР преди 2 години
Ходете, нали сте много смели и лаете тук ,ходете да видите че са фашистите .
169
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А ти не подготви ли чудовищна провокация с пощенските хакери? Уплаши се някоя баба да не прати яйце-бомба на някоя дружка в Украйна. Всички знаят, че хакването е ваше. Не ти стиска да хакнеш туските пощи на байряма. Щото там няма да те търпят и 5 минути с твоите извращения. А, Митруфа ханъм?
168
13
 
20
 
! Отговори
Мордор преди 2 години
Освен руснаците, други чудовища аз не виждам!
167
11
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Руски фейк. Кокто винаги.
166
19
 
17
 
! Отговори
Анализатор преди 2 години
Току що гледах в новините по БТВ майтапчийски репортаж!-:( Руснаците стреляли с танкови снаряди по блокове за " кеф"? Ами не е така! Фашисткият блок " Азов" са стреляли от жилищни блокове! Защо не излязат в полето Украинските фашисти и се бият с Руската армия като Фашисти? Но се крият в блоковете и стрелят? Е къде да стрелят танковете,освен Там от където идва стрелба?
165
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Демек казват какво ще направят, но го преписват предварително на Украинците, да си вържат гащите пред феновете. Може пък да казват истината, каквото и да е, лошо за гражданите. Фактите са, ако русия не беше нападнала, украйна нямаше да може да и "приписва" зверства. Колкото и да са ми неприятни украинците, те не нападнаха регион от никоя друга страна.
164
10
 
15
 
! Отговори
Петков преди 2 години
Изгони я тази,бе!Не виждаш,ли, че тези са терористи?
163
17
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тия руснаци напразно се хабят. И да кажат, и да не кажат - все тая. Открай време украинската армия си безчинства и после приписва всичко на Русия. Това си е класика!
162
15
 
20
 
! Отговори
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО преди 2 години
Митрофанке, никой не ви вярва!!!Цялата управляваща руска СГ АН сте дол ни лъж ци! А това за избиването на цивилни в Одеса явно отдавна сте го планирали, а сега се опитвате да натопите украинците...ОБАЧЕ НЕ УКРАЙНА Е НАПАДНАЛА РУСИЯ, А НАПРОТИВ - РУСИЯ НАХЛУ В УКРАЙНА!!!Така че, МОЛЯ НАПУСНЕТЕ.... И тогава никой няма да се преоблича като руски войник и там каквито брътвежи се опитвате да внушите на хората.РУССКИЕ *** ИДИИИТЕЕЕНАААХУУЙ!!!
161
6
 
17
 
! Отговори
Егати опорката! преди 2 години
Путин нападнал Зеленски, защото му направил лошо впечатление! Ха хаааа!
160
14
 
18
 
! Отговори
СЕМ преди 2 години
трябва да се затвори руското посолство... много лъжат
159
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 172: Тия ги разправяй на старата ми шапка! Или на твойте възрожденци. Не важиш!
158
5
 
11
 
! Отговори
До 164 преди 2 години
Може ли да кажеш името на моряка и твоето също да го питам дали се познавате? Само това. Ей, пак си чувал гласове. Много елементарни възрожденци, много. Не се свенят да измислят истории и все се познават с всички служби и всички си споделят с тях. )))))
157
21
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А защо нападна РФ независима Украйна?Защото има некадърно правителство с наркоман начело,който й докара война,защото беше арогантен.НАТО та НАТО...ей ти НАТО.Без война пак нямаше НАТО да вземе Украйна с тези нацисти там.Онзи Мелник много лошо впечатление направи на всички.
156
9
 
17
 
! Отговори
Inatut преди 2 години
Съветската посланичка готви провокация. Ще се хвърли довечера в 22.00 от паркхотел масква от последния етаж и ще симулира бутане от неденацифициран украински бежанец. След това от Азия ще ни изпратят 3 такива нови като нея, още по грозни и злобни.