Путин поздрави всички православни християни отбелязващи Великден

Празникът обединявал всички православни християни по света
24 апр 2022 15:15, Нели Христова
246
Путин поздрави всички православни християни отбелязващи Великден
Снимка: БГНЕС

Президентът на Русия Владимир Путин поздрави православни християни и всички граждани на Русия, отбелязващи Великден - Светло Възкресение Христово.

"Този велик празник обединява православните християни, всички граждани на Русия, отбелязващи Възкресение Христово, около високи нравствени ценности, буди в хората най-светлите чувства, вярата в тържеството на живота, доброто и справедливостта", каза Владимир Путин.

"Важно е да се отбележи съзидателната и плодотворната работа на Руската православна църква, другите християнски деноминации, насочена към опазване на нашите най-богатите исторически, културни, духовни традиции, укрепване на семейната институция, възпитание на подрастващото поколение. И, разбира се, най-искреното признание заслужават социалната и благотворителната дейности на християнските религиозни организации, стремежът им да оказват действена помощ на тези, които в нашето трудно време се нуждаят от грижа и подкрепа", допълни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


246
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
34
 
24
 
! Отговори
Путиноид преди 2 години
Путин е велик човек и мъдър християнин .Дай Боже още 100 години да управлява Русия
45
31
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Благодаря ви господин Путин.
44
31
 
20
 
! Отговори
Ивелин преди 2 години
СЛАВА ПУТИНА! ГЕРОЯН СЛАВА!
43
13
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този човек изобщо не вярва в Бог, той е излязъл от школата на КГБ. Путин дори назначи като главен Патриарх на Русия свой доверен човек, който никога не посмя да го упрекне в нищо, особено в нападението му над Украйна. Бившата му съпруга Людмила, с която ходеха редовно на църковните служби по Коледа и Великден, за да олицетворяват християнското семейство, по-късно сподели в мемоарите си, че е живяла с "вампир". Митът за хрисимия Вл. Путин рухна.
42
11
 
25
 
! Отговори
Либерал демократ преди 2 години
Путин знае, че единствения начин по който може да се отърве от затвора, яростта на руснаците или смъртната присъда е като остане на власт. И затова ще направи всичко възможно за да остане там където е. Русия, хората, те нямат значение, за Путин е важно да спаси кожата, а това е възможно само и единствено ако задържи властта си. И както обикновено става в Русия, някой ще го отстреля, но да видим кога! А може би като Хитлер ще хапне ампулата с отрова, ще видим!
41
10
 
29
 
! Отговори
Либерал демократ преди 2 години
На всички е ясно, че Путин е пленник на собствените си лъжи! След години на непрестанни лъжи, вече се е оплел в тях и няма изход, всяко негово действие, всяка негова мисъл е грешна и пагубна, породена от порочния кръг лъжи. Путин вече се страхува да излезе сред хората, страхува се да застане до друг човек, дългите маси и огромните зали изразяват страх и параноя. Не е нужно да си професор за да знаеш, че Путин е страхливец, престъпник, който несъзнателно се бои от отговорността!
40
14
 
7
 
! Отговори
аз-ът преди 2 години
Борката Джонсън е казал (след фиаското с Кралицата) че ще се среща с Байдън само с противогаз. Ама от Външно Министерство казали че краварите ще се обидят. Борката е предложил тогава са му сложат една тапа на краваристанакия президент , но от протокола и това отказали. И Борката казал , че среща няма да има. Добре де, честно. Как може да имаш такъв клoун за президент, да се изреже така зверски пред Кралицата.
39
19
 
8
 
! Отговори
аз-ът преди 2 години
Си Ен Ен писа , че Кралицата е казала , че повече няма да има среща с Байдън. Или Байдън да не яде нищо поне 2 седмици преди това и да е на пречистване с въглени. Едва са я спасили жената от задушаване след последния път , Байдън като й се изп*рдя на срещата.
38
9
 
25
 
! Отговори
Либерал демократ преди 2 години
И както казваше писателят: войната е мир, лъжата е истина. Пращат чеченци и сирийци да убиват християни в Украйна, а после самозванците се наричат православни християни. Лъжат от сутрин до вечер, а после обвиняват правдивите, че те лъжели. Кълнат на Великден, а после обвиняват другите, казвайки че те кълнат. Ето това е Ттрагедията на фашистките диктатури и техните последователи, недостойни хора, които нямат смелостта и умението да погледнат истината в очите!
37
7
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Каквито са делата му ,такава е и вярата му
36
23
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
При слизането на благодатния огън в Йерусалим, се развяваше руското знаме, не украинското. Защо ли? Защо, Зеленски, не искаха да го изслушат в Израел в парламента?
35
28
 
7
 
! Отговори
аз-ът преди 2 години
Либераслъка мрази Путина. Мрази и православието , затова и не изпитва страх че кълне на Великден , защото са си безбожници по принцип. И ще идат в Ада. Където ще идат и децата им. Те харесват Папата. Щото Папата е либераст. И обича мъжки крака. По възможност младички и чернички. Обича да ги мие. Православните си предават от Благодатния огън. Либералите си подават от мръсната вода на измити от Папата мъжки крака. Да си сръбнат. Така се чувстват пречистени и единни. Част от Свободния Свят
34
17
 
5
 
! Отговори
аз-ът преди 2 години
До 36ти номер. Не знам кво сте правили с баща ти като се напиете, знам че за вас либераслъка инцеста заздравява семейството. Но е хубаво да намалиш наркотиците.
33
7
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Боже, пази боже, точно Путин да ни поздравява за Великден! Предрешен демон. Той не трябва да бъде допускан до храма.
32
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За тролчетата мамини няма Великден няма почивка. Парите трябва да се заработват въпреки всичко. А сега може да триете.
31
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Айде сега, като сте толко светнати, вадете банкнота от 5 лева и на гръбчето и вижте, има една бременна жена със сърп на вратлето. Хайде си намерете, истинската картина на Иван Милев, за да видите, къде стои сърпа. Сами си правете изводите.
30
8
 
21
 
! Отговори
Либерал демократ преди 2 години
След Путин в Русия ще настане анархия със много дълбоки сътресения! Русия се разпада от 1989г. насам и моментната и експанзия ще е с цената на империята. След Байдън нищо кой знае какво няма да се случи! САЩ се си останат силна и непоклатима демокрация!
29
9
 
26
 
! Отговори
Д преди 2 години
Всеки украински дъх е по ценнен от живота на това джудже лъжливо
28
6
 
35
 
! Отговори
Антихрист преди 2 години
Путин се подиграва с християнските ценности! А в същото време поздравява. ЛУД
27
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
не съм лекар но мисля че Путин е прекарал инсулт. лявата страна на устните му е увиснала точно като при хора с инсулт, и лявото му око е отворено по някакъв странен начин.