Путин поздрави всички православни християни отбелязващи Великден

Празникът обединявал всички православни християни по света
24 апр 2022 15:15, Нели Христова
246
Путин поздрави всички православни християни отбелязващи Великден
Снимка: БГНЕС

Президентът на Русия Владимир Путин поздрави православни християни и всички граждани на Русия, отбелязващи Великден - Светло Възкресение Христово.

"Този велик празник обединява православните християни, всички граждани на Русия, отбелязващи Възкресение Христово, около високи нравствени ценности, буди в хората най-светлите чувства, вярата в тържеството на живота, доброто и справедливостта", каза Владимир Путин.

"Важно е да се отбележи съзидателната и плодотворната работа на Руската православна църква, другите християнски деноминации, насочена към опазване на нашите най-богатите исторически, културни, духовни традиции, укрепване на семейната институция, възпитание на подрастващото поколение. И, разбира се, най-искреното признание заслужават социалната и благотворителната дейности на християнските религиозни организации, стремежът им да оказват действена помощ на тези, които в нашето трудно време се нуждаят от грижа и подкрепа", допълни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


246
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
18
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Каква перверзия...само руски мозък може да измисли такава подигравка с християнския свят....В такава седмица по цял свят войните са спирали ,само за тези изроооди няма нищо свято!Само се питам ,колко ли руски майки ще получат синовете си в коледни сандъци.... / нищо лично /
65
48
 
15
 
! Отговори
Z преди 2 години
Да даде Гопод,здраве и живот на Путин,и на всички хора по земята, Да даде Господ, РОССИЯ ,бързо да спечели ,и да се завърне с Победа.СЛАВА НА РОССИЯ. УРАААА.
64
12
 
37
 
! Отговори
Ххх преди 2 години
Лицемерие.
63
32
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На НЕБЕ Б О Г , а на ЗЕМЛЕ Р О С С И Я ПОСТАВЛЕННАЯ Б О Г А М ! ! !
62
10
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Две дъвки винаги са ни пробутвали русНАЦИте - първата за славянското, а втората на православното единство. Анатема за този Антихрист, целият омазан в кръв!
61
40
 
19
 
! Отговори
тя преди 2 години
Путин е прав да води тази война , защото Укрите се готвеха да станат членове на НАТО!
60
14
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Поздравява всички православни християни с изключение на тези които са във "вражески настроените страни", Украйна и целия свят с изключение на Русия и Беларус. Но затова пък ще раздаде великденски бонуси на терористите от Алкайда, ИДИЛ, Талибаните и Чеченците, на които плаща да избиват православни християни!
59
13
 
38
 
! Отговори
вампирът Путин преди 2 години
Този вампир обича да пие чужда кръв както всички чекисти - български и руски
58
6
 
7
 
! Отговори
До 69 преди 2 години
Браво бе! Колко гллупости си изписал в един пост.
57
38
 
17
 
! Отговори
Да отбележа: преди 2 години
Милиони източноправославни християни се молят в този светъл ден за здраве и дълъг живот на Владимир Путин! Той носи в себе си Божията повеля да спре сатанинската тъмнина,с която антихриста се опитва да обвие ЗЕМЯТА! Русия носи надеждата на хората за края на извратените либерастко-джендарастки сбърканяци!БОГ с нами! Слава и успех на Русия!!! Това ще бъде края на адовите изчадия!!!
56
13
 
48
 
! Отговори
Путин е най- велик преди 2 години
Той е най- великият терорист и убиец от времето на Хитлер.По нищо не се различават Хитлер=Сталин=Путин.
55
12
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя наистина не е психически добре,не може нормален човек, православен на Великден да убива православни християни, като ползва азиятски диваци мюсюлмани , като им праща поздрави.
54
8
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя наистина не е психически добре,не може нормален човек, православен на Великден да убива православни християни, като ползва азиятски дивани мюсюлмани , като им праща поздрави.
53
13
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Догодина на Великден няма да има Путин, няма да има Бойко.
52
11
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
със същия успех Чекатило може да поздрави всички деца на 1-ви юни, цинично е, дори да давате образа на този сатрал в днешния празник
51
7
 
26
 
! Отговори
А преди 2 години
В моята младост на Великден пред църквите стояха комсомолци и записваха имената на влизащите. На първия голям християнски празник след 89-та година цялото бивше ЦК на БКП беше най-отпред в "Александър Невски". Даваха ги в централните новини. Генерал Добри Джуров, Атанас Семерджиев. Отвратих се. ЛИЦЕМЕРИ! Путин същия. Другари комунисти-путинисти. Не Ви ща Вашия комунистически рай! Още сме живи и го помним. Няма и да го причиня на моите деца
50
9
 
28
 
! Отговори
Либерал демократ преди 2 години
А аз лично, като православен християнин, не приемам поздравите на убиец като Путин!
49
11
 
24
 
! Отговори
Либерал демократ преди 2 години
Русия може да е велика страна, но руснаците за пореден път избраха да са роби на поредния диктатор. Тяхната вина е не по-малка!
48
9
 
24
 
! Отговори
Либерал демократ преди 2 години
И когато самият Путин разбере, че няма полезен ход, той изпада в истерия! Ние не можем да я видим в същината и, защото Путин като всеки страхливец е скрит дълбоко и нищо не се показва, но решенията му издават, че това е така. Елементарни лозунги като Свят без Нацизъм, пълно овладяване на телевизиите, затваряне на непослушни медии, затвор от 15г. за изразване на мнение, простовати решения като назначение на хора отговарящи за правилно разпространение на информацията. Паниката е видима!
47
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
записа е от миналалия Великден вече го разсконспирираха, истината е че не смее да излезе от бункера