Песков: Всичко ще бъде наред – Русия ще победи

Путин знае как да ръководи държавата, заяви той
17 май 2022 13:00, Нели Христова
316
Песков: Всичко ще бъде наред – Русия ще победи
Снимка: БГНЕС

Прессекретарят на руския президент Дмитрий Песков е убеден, че "всичко ще бъде наред" – Русия ще победи и ще постигне всички цели, които си е поставила.

"Убедени сме, че всичко ще бъде наред, убедени сме, че ще победим и ще постигнем всички набелязани цели", каза той по време на лекция в рамките на образователния маратон на общество "Знание".

Говорителят на Кремъл подчерта, че президентът на Русия Владимир Путин знае накъде води държавата и обърна внимание, че е налице политически консенсус и изключително висока подкрепа за държавния глава.

"Цялата страна го подкрепя. Убеден съм, че вие също го подкрепяте. Подкрепят го младите хора, подкрепят го всички поколения в нашата страна", отбеляза Песков.

"Ние ще постигнем целите си, а вие ще живеете по-добре и вашата сигурност ще бъде приоритет", заключи той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


316
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
172
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ще победите като ви наредят всичките в Хага
171
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Българин - млъкни бе ***. Всички българи си имаме лични мнения, не задължително съвпадащи с твоето. Говори само от свое име. Аман от ментално ограничени, за които "аз мисля" = "ние мислим"
170
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ела зло че без теб по-зло. яРуснагите направиха холяма самобертва, за да спасят човечеството от лакомата бездуховносюст на кръвожадните касти. За съжаление, 90 процента двукрски са в рудиментарност и не мигат да видят голямата картинка. И все пак, обядът се плаща един ден.
169
6
 
9
 
! Отговори
До 174 преди 1 година
Естествено че такъв нацистки комплексар като теб ще подкрепя русNAZZIте. Би дал и майка си на отряд чеченски денацификатори :))). Роден си роб, и роб ще си умреш. Що не вземеш да се запишеш в руската армия. Има обяви в руските борси за работа. Дават по хиляда лева да те ползват за пушечно месо. Не е много. Но като те взривят украинците, и ако руските мошенически власти не те обявят за вечно изчезнал, може някой от нещастното ти семейство да се облагодетелства с около 70 Хил. лева.
168
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Путин сбърка с тази война, но това не значи че не е прав. Съветския съюз се разпадна а Германия се обедини. Варшавския договор се разпусна но Нато се разширява непрекъснато. Това справедливо ли е. Не. Да действат малко на принципа на шопа. Я не сакам на мене да ми е добре. Сакам на Вуте да е зле. Това го постигат до някъде. За повече нямат сили. Но те знаят и 2 и 200.
167
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Русия живее в феодален строй не са мръднали в човешкото си развитие не са били интерес за мен но с тази война ми показаха че нямат място в 21 век с това отношение към човешкия живот и неуважение към суверените държави да подчиняваш и внушаваш страх е доста средновековно да водиш война с примитивна пропаганда каква победа те загубиха войната и нищо няма да е наред за тях
166
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До r3v0lv3r "Какви са в момента целите, че ги сменяхте няколко пъти и вече се обърках ?" Тайна майна :))) Кремълските сатрапи са такива патологични лъжци, че не смеят да кажат нищо от страх да не забравят какво са лъгали довчера. Все пак, някои от най-ярките им лъжи бяха свързани с това, че нямало да нападат Украйна. Даже нагло питаха в колко часа, щом Запада има такава информация.
165
6
 
6
 
! Отговори
Арменския поп преди 1 година
До Веселинъ 7112136860Още един психар в нета !!Евреите му били виновни !! Ти сам си си виновен защото си т ъп
164
8
 
12
 
! Отговори
Шотландски боец преди 1 година
Ехааа какви победоносни думи от таварищ, Плясков! Другарю, за 3 месеца почти завзехте 1 завод и 20 села, за колко века ще постигнете целите си? Ако следващия завод за преработка на брашно в хлебни изделия, го привзимате 3 месеца, то ще минат няколко века! Поне тея малките войничета от Якутск, вече краднаха няколко перални и цветни 20 годишни телевизори, че да влазят в 21 век.
163
6
 
7
 
! Отговори
Българин преди 1 година
До АнонименЗащото ти не си българин а инфектиран и зомбиран руснак на който задачата е да всява смут в България ! Само че докато ти се пеня вчиш тук твоята Россия отива към дъното !! Вместо да се лигавиш в нета върви и си спасявай неспасяемото отечество там на изток !!
162
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не виждам никъде вашата победа
161
7
 
7
 
! Отговори
ПЕШЕВ преди 1 година
Пропагандааа .. Още се питам , какво ли ще спечели ? :))) Дъвка с косъм ..
160
7
 
6
 
! Отговори
Българин преди 1 година
До Веселинъ 7112136860Това че ти се чувстваш роб е защото мизерната ти охлювска душичка е робска !! Ти си се родил роб не защото си българин а ти съм СИГУРЕН ЧЕ НЕ СИ БЪЛГАРИН а защото си от плебейско потекло явен неудачник на който целия свят му е виновен че е мух льо !! Тебе никой не може да те освободи защото си генно обременен !!
159
5
 
6
 
! Отговори
11 преди 1 година
Путин питал кой иска да спечели Еврогейзия?
158
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Адмирации. В какъв паралелен свят живееш само. Що не идеш към Русия, ще има бол метали и газ и велика армия ще те пази?
157
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тия съвсем са побъркани всеки ден си сменят целите по добре си погребете и съберете телата на войниците поне проявете уважение към тях че ги пратихте на сигурна смърт и тогава си мечтайте за победа
156
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това е гражданска война заради нерешени проблеми от времето на СС и ескалация поради амбицията на САЩ да унищожи Русия и да заграби нейните богатства и тези на Украйна. Украинсците не се усещат.
155
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не е моментът за ничия победа. Ан гло да к сите да до ушите в теменужкии, а г а н ю е *** до самоотстрел Летен дъжд на пресрлулки ще е форматът на мапа в у крия.
154
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не знам какви са причините и целите на войната, но определено решението за "военна операция" е огромната грешка на Русия в днешно време. Ако е вярно, че в Украйна има крайно десни които тормозят рускоговорящи и никой не обръща внимание на това, Путин с едно врътване на кранчето щеше да привлече вниманието към проблема на цяла Европа? Не мислите ли? търсил си е повод да разширява страната си, за да се чувства исторически значим. Но сбърка.
153
18
 
9
 
! Отговори
Адмирации преди 1 година
Напред към келевия запад! Падне ли добре въоражената от Запада украйна, то западните меки китки, след това ще падат като круши! Въпросът е да се оставят без газ, нефт, метали, зърно и т.н. да може инфлацията им да чукне 60% после самите народи, ще бият управляващите си! Войната ще се довърши зимата, руснаците обичат да се бият на студено, а до тогава Европа, бавно ще се гърчи и отслабва финансово! А зимата ще дойдат и гладните бежанци от Африка. Идват интересни моменти в Европа!