Голямата дъщеря на Путин го защитава в онлайн спорове

Тя обаче никога не се е появявала публично до него
22 май 2022 21:35, Нели Христова
250
Голямата дъщеря на Путин го защитава в онлайн спорове
Снимка: БГНЕС

Най-голямата дъщеря на президента Путин защити войната, започната от баща й в Украйна и атакува критиците му в коментари, за които се твърди, че са били публикувани в група от студенти в Telegram.

37-годишната Мария Воронцова е идентифицирана като "Мария V" - автор на множество коментари, повтарящи догмата на Владимир Путин по теми като Украйна, Запада, Джордж Сорос и правата на ЛГБТК обществото.

Оказа се също, че друга дъщеря на Путин има връзка с Игор Зеленски - прочут руски балетист.

Снимки на коментарите на Воронцова са получени и публикувани от Дмитрий Колезев - главен редактор на руската независима медия Republic. Те са публикувани в канал Telegram за 170 бивши студенти от медицинския факултет на Московския държавен университет в клас 2011 г. Воронцова, която е учила там и завършила през 2011 г., е педиатър ендокринолог.

В разгорещени разговори тя защитава действията на правителството и твърди, че Западът "винаги е правил всичко възможно, за да гарантира, че Русия ще се провали като държава".

"Ако изведнъж, както почти се случи през 90-те години, Русия се превърне в пълноправен придатък от суровини на САЩ и ЕС, ще ми е интересно да видя кого обвинявате за факта, че не живеем в просперираща икономика", пише тя.

Източникът на Колезев в чат групата и журналист, който познава акаунта на Воронцова в Telegram, потвърждава пред The Times, че "Мария V" е дъщеря на Путин. В друг разговор тя критикува член на чата, че използва думата "анексия", за да опише руската окупация на Крим през 2014 г., като настоява, че терминът пренебрегва "волята на народа".

Воронцова, която беше атакувана със санкции миналия месец, никога не се е появявала публично до баща си.

Отделно разследване, публикувано вчера, разкри подробности за другата дъщеря на Путин - Катерина Тихонова. Данни за полети показват, че 35-годишната Тихонова има връзка и двегодишна дъщеря с 52-годишния балетист Игор Зеленски. Между 2017 и 2019 г. Тихонова, най-малката дъщеря на Путин от бившата му съпруга Людмила, е летяла за Мюнхен, където балетистът работи, повече от 50 пъти.

Зеленски беше директор на Баварския държавен балет до оставката си миналия месец. Преди това беше солист на Мариинския театър и директор на Нюйоркския градски балет.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


250
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
130
9
 
14
 
! Отговори
ББ преди 1 година
До Анонимени къде видя САЩ да са се обявявали за светци?в САЩ има дрогиращи се малцинства,в раша целокупният народ пие...спирт,Света ни не е идеален...обаче да убиваш съседи,само защото не искат да те обслужват,да са ти крепостни...и друга категория,рашистите убиват мирни украйнкски по села и паланки!!!убиват деца и възрастни...избирателно и умишленно...грях е...хитлер не го е правил!!!та кой е фашиста...питлер???
129
8
 
9
 
! Отговори
до ББ преди 1 година
Да нямаш свобода на словото и да си загубиш работа ако не съвпада с министерството на истината..е тирания. Да ти вкарват субстании с тялото насила под заплаха да не можеш да работиш или пътуваш..е тирания. Да заплашват родителите на малки деца с ФБР ако се противопоставят на транджендър обучене и хормонна терапия на децата им както е в САЩ..е тирания. А и точно в "свободния свят" тече кампания за изчегъртване на божиите каузи. Още искаш ли? Не че Русия е по-добра, но и "свободния свят" се скапа
128
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нова сензация: малката му дъщеря пък мие чиниите! Малкият му син си връзва обувките! Уау!
127
7
 
4
 
! Отговори
ББ преди 1 година
До Не фен на Путин.няма каша...имаше едни планове на кгб...използващи един зомбиран...без Бог и ценности "убедили" го,че е новият "император","гАсподар"...в 21 век си е лудост...е доживяхме го,"приятели" като китай и султана го използваха и подведоха...Свободният Свят е...погледнете Земното моля...милиардите се кланяме на Богове които ни учат,че живота ни е даден от Бог като Свободни Хора...нямате шанс...все едно кой къде е Президент...все едно кой какви пари и яхти има...ограбени от нас!!!
126
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Никой не се интересува от идеологии. Те са само платформа. Моля, не се напъвайте да изкарвате САЩ по-големи светци от папата. И те чакат на оръжието и наркотиците. Във Виетнам не ги огря, а в Афганистан дори и след 20 г. стана същото. В Украйна ги чака същото.
125
12
 
5
 
! Отговори
Не фен на Путин. преди 1 година
до 156 - "Путин шеше да спре"--- Откачал си ти! Да.... можеха да го спрат НАТО, но на каква цена? Самолетите щяха да излитат от Полша, Румъния а може би и България. Мисли с главата си! Как пък толкова се загрижихме за "демократична" Украйна. чието правителство само забърка кашата.
124
4
 
7
 
! Отговори
ББ преди 1 година
До до ББами грешите госпожо z,дайте примери моля,"тираничният" според путин и дъщеря му Свободен Свят подкрепя Божий каузи...нима да помогнаш на паднал не е Божие?*** само защото имаш ядрени...можеш да убиваш мирни в украйнски села...явно дъщерите на путин гледат само канал ...1...удобно...лицемерието и...и сте майки...как ще продължат децата ви?за бога...руснаците ще ви избесят...и децата ви за съжаление...до макс 1.5 г....ако не осъзнавате какво правите...не заслужавате и съжаление!!!
123
7
 
6
 
! Отговори
до ББ преди 1 година
"Свободния Свят" вече не е свободен и той, за съжаление. Дори тираничен. Да давам ли примери?
122
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Не фен на Путин. Откачал САЩ можеше да прати армия в Украйна и Путин шеше да спре. Но защо не го направиха. САШ искат да унищожат и Украйна и Русия. Как САЩ окупираха западна Германия.
121
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Идеята За Украйна е всъщност яхване на вълната Против Русия. Под прикритието За Украйна англоамериканците от НАТО действат против Русия и никой няма илюзии за това. А това само за пореден път доказва, че конфликтът се води между Русия и НАТО, а Украйна е само боксовата круша. Жал ми е за Украйна и Русия. За НАТО не ми дреме. Изобщо.
120
9
 
4
 
! Отговори
Не фен на Путин. преди 1 година
До ББ- Откачалко, защо и е на Русия да напада Финландия? Съвсем изтрещяхте! Та и за "ядрени дъждове" дрънкате. Повтарям: Ти още не знаеш защо Русия нападна Украйна.А и откъде да знаеш щом не го пише в Работническо Дело. Уважаван бил Зельо в целия свят.....Както, Фаучи, Тедрос етиопеца, Бил Гейтс , Байдън, Меркел, Трюдо, Сорос, Клаус Шваб, Урсула
119
4
 
9
 
! Отговори
ББ преди 1 година
До Не фен на Путин.хаха...мАсква "превзе" моретата...дъното на Черно превзе,цялата ви манипулация е такава...явно китайците и султана излъгаха путин и го...закопаха...закопа руските народи за съжаление!!!
118
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До ББ САЩ чакат както в Ирак Либия и Афганистан. Осама бин Ладен е от Саудицка Арабия а не от Ирак или Афганистан но САЩ и НАТО не нападат Саудицка Арабия или Пакистан където се крие а където трябва да краднат. България в НАТО трябва да прати войници и жертви и за награда и бежанци и глад и няма право на петрола на Ирак и Либия който отива за САЩ. САЩ грабят чрез НАТО и другите дават жертви за петрола който отива за САЩ.
117
6
 
7
 
! Отговори
ББ преди 1 година
До Не фен на Путин.и от дълго време ни вменяват рашите,че Божийте ценности...не убивай.....били опорки,много ги устройва,нечовче...добрата новина е че нямаш гънка...и не осъзнаваш какво вършите в Украйна...а това пък развързва ръцете на Свободният Свят и ви спретва опорката...да,да САЩ и Свободният Свят праща оръжия на Украйна да защити земята и домовете си...животите си!приемаме децата на Украйна като наши...презираме всичко руско...заради делата...заради това което правите...
116
12
 
6
 
! Отговори
Не фен на Путин. преди 1 година
До ББ- Само малумници още вярват че Путин е искал да превзема Киев и че Зельо го е освободил. Обяснявал съм и пак ще ти обясня как Путин ги преметна с влачещата се танкова колона от север, за да превземе моретата. Те са му важни стратегически.
115
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Никой не се интересува от идеология, колкото и да твърдят. Става въпрос за пари. Става въпрос за много пари. А драскачите както бб нека си драскат глупостите.
114
7
 
11
 
! Отговори
ББ преди 1 година
До Анонименняма можете да си изсипете "ядреният дъжд",ако нападнете Финландия там ще ви чакат рейнджърите на Свободният Свят...небето над раша ще почернее...и с раша е свършено...само дайте повод...луди тук си плюят...не оценяващи...компромиса и подадената ръка на Свободният Свят...САЩ не се страхуват от война с раша ,китай...ск и...САЩ опитват да спасят животите на децата им...жертвани от диктатори-***...но щом не може...ОК!
113
8
 
3
 
! Отговори
Не фен на Путин. преди 1 година
До ББ- Явно и ти не знаеш причината за тази война. Нито, как, кога и под какви условия е създадена държавата Украйна неотдавна. И не бъркай народа на Украйна с корумпираните глобалистки проксита чрез които предизвикаха войнат и батальоните им със свастиките.Тук май всички и русофили и русофоби, карате само на опорки , без да интересувате за същността.
112
6
 
7
 
! Отговори
ББ преди 1 година
До Не фен на Путин.победа...в болният ти мозък...трябваше да се в Киев...от месеци!"зельо" е уважаван и подкрепян от целият Свят Президент на Украйна,каква по-голяма победа от това да останеш и защитаваш Родината и Земята си...Дома си?"бедната Украйна има над 45 мил. г....няма избягал украинец,жените остават да се бият...та си манипулирайте...вас...да убиваш мирни в селата на Украйна...и да го афишираш като..."победи"...рашизъм,народите на русия не са преживявали подобен позор...нечовешко!!!
111
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 138 Зеленски е един психар. Ще го спаси сигурно само ядрения дъжд. Ами ако Русия нападне Финландия какво сигурно Зеленски ще прати момчета да се бият за финландските блата и за северния полюс и ще рискува живота им като се издавят в океана заради чужди интереси и за да може САЩ да забогатеят.