Голямата дъщеря на Путин го защитава в онлайн спорове

Тя обаче никога не се е появявала публично до него
22 май 2022 21:35, Нели Христова
250
Голямата дъщеря на Путин го защитава в онлайн спорове
Снимка: БГНЕС

Най-голямата дъщеря на президента Путин защити войната, започната от баща й в Украйна и атакува критиците му в коментари, за които се твърди, че са били публикувани в група от студенти в Telegram.

37-годишната Мария Воронцова е идентифицирана като "Мария V" - автор на множество коментари, повтарящи догмата на Владимир Путин по теми като Украйна, Запада, Джордж Сорос и правата на ЛГБТК обществото.

Оказа се също, че друга дъщеря на Путин има връзка с Игор Зеленски - прочут руски балетист.

Снимки на коментарите на Воронцова са получени и публикувани от Дмитрий Колезев - главен редактор на руската независима медия Republic. Те са публикувани в канал Telegram за 170 бивши студенти от медицинския факултет на Московския държавен университет в клас 2011 г. Воронцова, която е учила там и завършила през 2011 г., е педиатър ендокринолог.

В разгорещени разговори тя защитава действията на правителството и твърди, че Западът "винаги е правил всичко възможно, за да гарантира, че Русия ще се провали като държава".

"Ако изведнъж, както почти се случи през 90-те години, Русия се превърне в пълноправен придатък от суровини на САЩ и ЕС, ще ми е интересно да видя кого обвинявате за факта, че не живеем в просперираща икономика", пише тя.

Източникът на Колезев в чат групата и журналист, който познава акаунта на Воронцова в Telegram, потвърждава пред The Times, че "Мария V" е дъщеря на Путин. В друг разговор тя критикува член на чата, че използва думата "анексия", за да опише руската окупация на Крим през 2014 г., като настоява, че терминът пренебрегва "волята на народа".

Воронцова, която беше атакувана със санкции миналия месец, никога не се е появявала публично до баща си.

Отделно разследване, публикувано вчера, разкри подробности за другата дъщеря на Путин - Катерина Тихонова. Данни за полети показват, че 35-годишната Тихонова има връзка и двегодишна дъщеря с 52-годишния балетист Игор Зеленски. Между 2017 и 2019 г. Тихонова, най-малката дъщеря на Путин от бившата му съпруга Людмила, е летяла за Мюнхен, където балетистът работи, повече от 50 пъти.

Зеленски беше директор на Баварския държавен балет до оставката си миналия месец. Преди това беше солист на Мариинския театър и директор на Нюйоркския градски балет.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


250
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
10
 
8
 
! Отговори
Ясно е! преди 2 години
До Анонимен 85--- Запада си се проваля сам напоследък. Позволил шепа перверзни фанатици марксисти да го съсипят
69
8
 
4
 
! Отговори
до 80 преди 2 години
"Голямата дъщеря на Путин го защитава в онлайн споровеТя обаче никога не се е появявала публично до него".........Виждам искреното учудване на журналистите, как може хем да не се среща с баща си а да застане не срещу него. Сорос Со. ще я затрупат с пари и почести. А не трохи както на журналистите, за това че си продават душите
68
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами то и Русия винаги е правила всичко възможно, за да провали запада, така че хич да не се правят на невинни.
67
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Демек дъщерята на джуджето работи ***.
66
9
 
11
 
! Отговори
Леле Мале преди 2 години
Единственото успешно, постижение на Вовка и Кремъл е че света загуби страха от червената армия и показа истинското състояние и способности на военен и команден състав и технически и бойни способности..пародия Вторият грандиозен успех е на път да го постигне също - ресурсната и ценова зависимост на суровини ...оказа се че по ценно е да държиш кгебейската шайка на мах.разстояние-щото ей тва е резултата
65
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До пх- Медиите и филантропа им Сорос, обичат Павлик Морозов
64
8
 
5
 
! Отговори
Не фен на Путин. преди 2 години
Не се разбра с каква цел е намесено името на Игор Зеленски, който няма нищо общо с "украинското" джудже. Мръсничък трик за манипулиране подсъзнанието на баламите. Ама какво да очакваме от наведена журналистика като тази:"повтарящи догмата на Владимир Путин по теми като Украйна/на сорос/, Запада/на сорос/, Джордж Сорос и правата на ЛГБТК обществото/на сорос/." Това не е догма на Путин а мнение на много мислещи, честни хора нямащи нищо против ЛГБТ, Украйна и загрижени за Запада
63
2
 
8
 
! Отговори
пх преди 2 години
""""Голямата дъщеря на Путин го защитава в онлайн спорове""" ----- Това означава, че дъщеря му е получила Традиционно Възпитание! -)
62
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Русия изгражда новата Империя на свободата. Украйна, Казахстан, Армения и всички останали които напуснаха СССР ще се завърнат. Това е новата велика сила.
61
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всички си откриха сметки в рубли да купуват газ, само България се набута да купува американска газ, то и американците нямат и повече газ да доставят, имат колкото за България и Прибалтика само, най-жалки са българите и ще бъде голяма мизерия и глад в България, всеки си получава заслуженото, тарикати!
60
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Русия може да е най-проспериращата държава, но руснака е доказал че е крепостен селянин. Пак и пак начело на държавата застават престъпници, които ограбват народа и прибират печалбите от ресурсите за себе си. За 20-30 години една малка Норвегия е спестила почти 1.5 трлн долара от петрол представете си колко повече може да има в хазната на Русия ако не я управляват престъпници като Путин и олигарсите.
59
5
 
16
 
! Отговори
До 60 преди 2 години
Първо Рашистан няма никакви успехи в Украйна дори и един град не са окупирали като хората! Второ до тук армията му от терористи мародери бедняци изнасилвачи и обикновенни бандити убийци претърпя пълен провал и погром . Трето- болшевишки Рашистан даде курбан 29 000 москала жертвА а кадировците ислямисти които торят земята в Украйна са над 2500 . 80% от всичката бойна техника на Рашистан е изпепелена а войната в Украйна вече е загубена от Расия . От тук нататък следва пълна капитулация на комунист
58
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
След като Арестович пусна видео че си е намерил работа на автомивка, Рамзан Кадиров също пусна видео че е започнал работа като шофьор в руската армия да вози героите на Украйна при евакуацията им от Азовстал
57
8
 
11
 
! Отговори
Русия губи преди 2 години
Украйна печели. След успешната операция по евакуацията на героите от Азовстал украинската армия минава в контранастъпление и до дни, даже до часове ще влезе в Москва и диктаторът Путин ще бъде изправен пред трибунала в Хага.
56
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Путин ще се моли на колене да му изкупим газовете.
55
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Войната тепърва ще навлезе в новите фази. Руските фашисти ще бъдат изтласкани обратно, а Русия ще се сгромоляса вследствие на икономическите затруднения, ше им останат само ядрените глави, които и без това вече за нищо не стават. Трябват пари за да подържаш ядрен арсенал, Русия няма.
54
11
 
6
 
! Отговори
Истукан преди 2 години
Ще се молите на колене пред Путин да пусне газта срещу рубли.
53
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Украинска бежанка по монокини на плажа в Гърция разказва за ужасите на войната в Украйна ***/imerkouri/14072
52
3
 
11
 
! Отговори
Tesla Motors преди 2 години
кога пускат москвичите,?!
51
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Цяла западна Европа е пълна със скъпи коли с украински номера, карани от млади и здрави мъже, някои коли са със затъмнени стъкла. За каква война става дума, какви бежанци когато Боно прави концерт в метрото на Киевр, руснаците водят операцията си само в източната част, всички ЕУ лидери се изредиха да ходят в Киев, а те се домъкнаха 7 милиона "бежданци" от "войната"! И предвиждат от ООН 11 милиона украински бежанци - да им помагаме, да ги храним, да отделя държавата по 40 евро всеки ден за "бежанец".