Версия на MI6: Путин вече е мъртъв, замества го двойник?

Кремъл крие смъртта му за да задържи властта
29 май 2022 15:00, Нели Христова
398
Версия на MI6: Путин вече е мъртъв, замества го двойник?
Снимка: БГНЕС

Руският президент Владимир Путин може вече да е мъртъв, твърдят източници на британското външно разузнаване - MI6, съобщава вестник "Мирър".

Според "Дейли стар" функциите на руския президент се изпълняват от негов двойник, а Кремъл крие смъртта му, за да задържи властта в страната.

Новината се появява на фона на слуховете от последните месеци, че здравето на руския президент е влошено. Освен това за няколко от изявленията си Путин се появи и с подпухнало лице, което пък накара анализатори да се съмняват, че той може да страда от рак на кръвта. Подпухването на лицето е страничен ефект от терапията със стероиди, която се прилага при заболяването.

Преди две седмици пък руски олигарх, свързан с Кремъл, разказа, че Путин страда от рак на кръвта и е претърпял операция малко преди инвазията в Украйна.

Според бивш английски шпионин в последно време руският президент е бил много болен, а е твърде вероятно смъртта му да бъде прикрита. Източникът на изданието твърди и, че изявленията на руския президент пред медии са били предварително записани, а пък на парада за 9 май в Москва се е появил двойник на Путин.

"Винаги има възможност той вече да е мъртъв. Но е невъзможно да разберем със сигурност", казва той.

Източникът на британския вестник подчертава, че още в миналото за Путин се е говорело, че е наемал свои двойници, които да изпълняват функциите му, докато е болен. Сега се твърди, че това прави и Кремъл.

"Неговите приближени се страхуват, че ако се разбере за смъртта му, руските генерали ще поискат войските да се изтеглят от Украйна", казва още той.

"Смъртта на Путин ще ги остави безпомощни и затова е от техен интерес да казват, че той е жив", допълва източникът на "Мирър".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


398
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
218
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Путин - В Русия съм, в Русия съм!
217
1
 
12
 
! Отговори
не може да бъде! преди 1 година
Винаги има възможност някои наречени разузнавателни или просто пропагандни служби в Англия да станат за резил.Интересно че те напоследък рядко пропускат тази възможност!?А истинските разузнавателни служби дискретно си мълчат -такава им е работата!И докладват само на този на когото трябва!
216
9
 
4
 
! Отговори
АгентОтМиСедем преди 1 година
Путин е рептил, съответно безсмъртен. Само ще му сменят тялото. Дам, вярвайте ми.
215
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ми 6 - шоуто на Бени Хил. Ама го оставихте човека да умира в мизерия.
214
2
 
17
 
! Отговори
Двойник преди 1 година
Сигурен съм, че Путин и Ким заедно са се скрили някъде, гледат новините и се смеят от сърце на пpocтия запад. Тия англо-саксонски интриганти и не по-малко празноглавите южно-корейски колеги ръсят едни и същи глупости. И двамата били болни, и двамата умряли, и двамата с двойници. Сменете репертоара или гледайте "умрелия" Путин как ще докара руската войска до полската граница.
213
0
 
10
 
! Отговори
xx преди 1 година
Е значи не е проблемът Путин, а Русия..
212
0
 
8
 
! Отговори
ПРИКАЗКА преди 1 година
Някой не мисли ли че човек остарява ?Явно са гледали снимки на Путин от 1989 .
211
4
 
4
 
! Отговори
Румен преди 1 година
Че не е оригинала не е . Но и тия от апаратната на Кремъл с какви очи говорят за пред Света , . Путин казал така , Путин казал онова.
210
4
 
9
 
! Отговори
МНЕНИЕ преди 1 година
MI6 са комици . В тази връзка ще ви кажа една истинска история - Доклад на агент от ми 6 - следя един пръч , мадите му се клатят , скоро ще паднат .
209
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз пък чух, че са се напили с Шайгу, сбили са се, и Шайгу го е утрепал. След това го е изял за мезе докато си допивал водката. Източник на информацията - МИ66
208
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Я па тия! Стига вече с простотиите на някакви псевдошпиони! Путин е мъртъв, рептили ни управляват, във Ватикана са заровени мистериите на извънземните построили пирамидите, акведуктите в Рим и безсмъртието...
207
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
От МИ-6 да бяха предупредили, когато подменяха Кунчев, а не да гадаем той ли е, не е ли той.
206
6
 
4
 
! Отговори
дистанционно преди 1 година
*** сигурно са направили десетина клонинги на путин.И сега само ги активират от кремъл.
205
2
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
До Д-Р ДУ ЛИТЪЛ.ПУТИН Е БИЛ НАДАРЕН А ДВОЙНИКА МУ С МАЛКА ИШКА? ПО ТОВА ГИ РАЗПОЗНАВАЛИ ИНАЧЕ НЯМАЛО НИКАКВА РАЗЛИКА. Затова ли Шнура (Сергей Шнуров от групата Ленинград) изкараха песен Наша икономика как х*ек у гномика? Има я в youtube. Яко парче!
204
4
 
4
 
! Отговори
анализатор преди 1 година
Изобщо не би ме учудило. Путин може да използва двойник отдавна, още докато е жив. Това е правил и Сталин. Даже гледах навремето интервю с "пенсионирания" двойник на Сталин, разказваше как са го използвали. Путин може и да е жив, а може и да не е. И вместо него да използват двойник. Дали е жив няма как да знаем наистина.
203
11
 
8
 
! Отговори
Мда преди 1 година
Изобщо няма да ме изненада такава ралност! Факта, че най-приближените му седят на 10м от него говори или за тежка болест на оригинала, или да не са твърде близо да познаят фалшификата! Промяната в поведението и политиката на Путин в последните години може да е свързана точно с това, че вече не е Путин!На тази теория не ми харесва само, че няма да се знае гроба му, за да пиикая на него!!!
202
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Според мен Байдън отдавна е умрял. Това, което ни показват е неговия двойник, който е също остарял и има вече деменция!
201
7
 
4
 
! Отговори
Румен преди 1 година
Преди 4-5 години ми се стори , че оригинала от Дрезден не се показва а двойник , може и тройни. То е нормално за Русия да лъже и заблуждава . Така де, на ли и с Чингиз Хан така е спекулирано от приближените му в Империята.
200
2
 
6
 
! Отговори
Обективен преди 1 година
А, така е , Джони Инглиш е служител на МИ6 а на него може да се вярва.
199
2
 
8
 
! Отговори
Д-Р ДУ ЛИТЪЛ. преди 1 година
ПУТИН Е БИЛ НАДАРЕН А ДВОЙНИКА МУ С МАЛКА ИШКА? ПО ТОВА ГИ РАЗПОЗНАВАЛИ ИНАЧЕ НЯМАЛО НИКАКВА РАЗЛИКА.