"Ростуризъм" предлага ваканция по стъпките на Путин в Сибир

Туристите трябва да платят само 90 000 рубли на човек
Обновена: 23 юни 2022 14:59 | 23 юни 2022 14:53, Нели Христова
131
"Ростуризъм" предлага ваканция по стъпките на Путин в Сибир
Снимка: БГНЕС

На руснаците, които не могат да почиват в чужбина поради забраните за полети, наложени след нахлуването на Кремъл в Украйна, се предлага възможността вместо това да проследят стъпките на президента Путин в сибирската пустиня.

"Ростуризъм", държавната агенция по туризъм, заяви, че пуска ваканционен пакет, който ще отведе посетителите до "местата, където президентът обича да си почива".

Обиколката "Сибирски празници" е в района на Красноярск, както и в отдалечените провинции Хакасия и Тува. Той продължава осем дни и обхваща около 745 мили, включително праисторически гробници, свещени места и огромна водноелектрическа централа.

Путин няколко пъти е идвал на риболов и туристически почивки в регионите, често придружаван от Сергей Шойгу,
неговият министър на отбраната. Миналата година 69-годишният Путин и 67-годишният Шойгу вечеряха наденица, домати, краставици и репички на маса в снежна поляна в брезова гора.

Туристическата агенция предупреди, че летовниците не трябва да очакват да посетят точно тези места като Путин и Шойгу, защото Кремъл не идентифицира местата, където Путин прекарва почивката си. Пътуването ще струва до 90 000 рубли (£1350) на човек.

"Това е напълно специален маршрут, който наистина няма еквиваленти", казва Зарина Догузова, ръководител на "Ростуризъм".

Въпреки че на руснаците не им е забранено да влизат в европейски ваканционни дестинации, забраните за полети означават, че те трябва да летят през трети страни като Сърбия или Турция, което отнема повече време и увеличава разходите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


131
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
24
 
! Отговори
самая_могучая преди 1 година
Тъкмо за тукашните путинисти, да тръгнат по пътя на путинското си "Камино" за да осъществят докрай духовната си дегенерация и деградация ... Сибир е голям и необятен, и опасности дебнат отвсякъде, веднъж да влязат там и повече няма да ги видим ... !!!
25
0
 
14
 
! Отговори
Панталей П. преди 1 година
Относно пътуванията- имаме възможност както никога досега да пътуваме евтино и качествено из цяла Европа само с лича карта. Има такова разнообразия на нашия континент, че не само държава с държава, но и област с област не си приличат. Да вземем само нашия регион, само на 200-300 километра на юг, запад или север и вече си в друг културен и географски контекст. Но трябва да отбираш от местата, които посещаваш, малко култура, история, архитектура.
24
1
 
16
 
! Отговори
Ташко Ерменков преди 1 година
Тази снимка на Вовата ми е любима.Сложил съм си я в уголемен размер над спалнята.С нея ставам с нея лягам.
23
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
трябва да пуснат и маршрут за новите москвичи.
22
1
 
18
 
! Отговори
&~~ преди 1 година
Идеално е за русофили! Тъкмо да изпитат дали наистина обичат рашата. Като бонус ще получат спане в лагер на ГУЛАГ и една нощ престой в карцера по ризка при температура под нулата. (Боят от надзирателите се подразбира.) Приятно забавление и не се връщайте!:)))
21
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До до 19 - именно, когато БЕШЕ. Сега главно колена клати докато държи отбрани речи.
20
2
 
17
 
! Отговори
Koko преди 1 година
Не по стъпките, а Стъпкани от Путин. Ем те тъпчат ем се кефиш- фетишисти
19
17
 
3
 
! Отговори
до 19 преди 1 година
за разлика от тебе, Путин мъже не клати, той клати млади увавици като Кабаева кога беше 20годшна!
18
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До МММ, това не е проблем, БГ копейките предават България по няколко пъти на ден, преизпълняват петилетките за 3 месеца.
17
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 9 - добави и Иран в списъка. И остани там ако е възможно. Няма да липсваш никому.
16
1
 
14
 
! Отговори
Кака Корни преди 1 година
И ние се записахме на екскурзията със Жоро Свиленски и Саша Симов от групата на БСП.Писна ми да ходя само в САЩ при Рафаелчо!Румен Гечев и Румен Овчаров и те искаха да дойдат,но партийната каса е в много плачевно състояние и ще поизчакат известно време.
15
2
 
11
 
! Отговори
XXL преди 1 година
До Нет Рубля, Нет Газь - тоя плешив чичак с увиснали цици от преди 10 години възбужда ли те? Мечтаеш да та поклати ли?
14
1
 
10
 
! Отговори
МММ преди 1 година
До Анонимен 3 - при Митрофанова. Но трябва поне три предателства на българския народ да си сторил в угода на Московските господари.
13
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Яка тъпотия, там ходел Путин, всъщност не точно там но дай да стане турстическа атракция. Американците може да направят вело атракция където кара Байдън, ние да продаваме билети за стадиона на Бистрица където Бокича е ходел след топката.
12
12
 
2
 
! Отговори
До 10 преди 1 година
Той ще отоде но ти никога няма да можеш с слабата си тролска Соросказаплата. Схващаш ли за какво става на въпросГендар ?
11
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ето това се нарича култ към личността. То не бяха Ленин, Сталин, Брежнев, а сега и този Рамбо а ла Руссо. Както казват по онези земи - Свято место пусто не бывает.
10
2
 
18
 
! Отговори
~ преди 1 година
А ще покажат ли имястотото, точно където се е изcpaл Путин? За мен е важно и това.
9
1
 
17
 
! Отговори
МММ преди 1 година
Тея станаха като във вицовете! Само дето Путин е ял наденица, а "поклонниците" на Самодържеца ще ядат бахура. Инак ще има доволно самогон и вакса за обувки. За български поклонници като първия коментирал - специална статоя на Путин с големи топки, които могат да оближат.
8
2
 
15
 
! Отговори
noname преди 1 година
хайде сега, копейките и чалгарите да заминават с еднопосочен билет.
7
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
От детските години още съм запален да посетя руската тайга. Но скоро ще изпълня това желание. Обиколих доста страни в Европа и навсякъде е почти еднакво а в САЩ нямам никакво желание да ходя . Ще орида първо в Русия и след това в Китай.