Захарова: Петков само не се сети да обвини Батман и Жената котка

Тя коментира думите на премиера в оставка, който обвини Митрофанова след вота на недоверие
23 юни 2022 12:47, Йоана Цонева
444
Захарова: Петков само не се сети да обвини Батман и Жената котка
Снимка: БГНЕС

Официалният представител на руското външно министерство Мария Захарова коментира думите на бившия вече български премиер Кирил Петков, който обвини за вота на недоверие и оставката си наред с други политици и руския посланик в София Елеонора Митрофанова, съобщават руски медии.

Пред журналисти на контролираната от Кремъл "РИА Новости" Захарова заяви, че списъкът с "виновните" е непълен, остава в него Петков да включи и въображаеми герои, предава Actualno.

„В списъка липсват Батман и Жената котка“, каза Захарова пред агенцията. И допълни: „Мисля, че човекът е уморен, говори несвързано“.

Още по темата
Веднага след гласувания вот на недоверие снощи, 22 юни, българският премиер в оставка Кирил Петков излезе пред хилядното множество, събрано се в подкрепа на правителството на площада пред Народното събрание, и заяви: 'Един човек на тъмно, една мутра от Банкя, един от сараите и Митрофанова свалиха правителството''.

Вотът на недоверие бе подкрепен от 123 депутати от оформилото се в последния месец ново опозиционно мнозинство от ГЕРБ, ДПС, "Възраждане" и "Има такъв народ".

"Беше чест да водя правителство, което бе свалено от Пеевски, Борисов, Трифонов и Митрофанова", каза още Кирил Петков след вота.

Руските медии днес изброяват, че сред посочените от бившия вече премиер политици, имащи вина за провала на това правителство, са бизнесменът и бивш депутат Делян Пеевски, Бойко Борисов, който оглавява партия ГЕРБ, и Слави Трифонов, чиято партия напусна коалицията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


444
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
263
28
 
17
 
! Отговори
йъфэ преди 1 година
Тази грозна *** какво се обажда там, където не й е работата?! Долни лъжливи руснаци
262
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Видяхме по време на исканията за военна помощ за Украйна, кой се застъпи за България и кой беше ЗА пращане на всякакъв вид помощи. Сега знаем за кого да гласуваме.
261
20
 
11
 
! Отговори
666 преди 1 година
До Анонимен 292. Виж я Захарова по клиповете в мрежата като е пияна и недоспала и тогава кажи че изглежда добре.
260
10
 
18
 
! Отговори
До286 преди 1 година
Що аз да не би да ям, морски дарове и ходя на море, всяка година? Ти за руснаците, не се грижи, ние сме жалки в ЕС.
259
16
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не знам българите с какви очи гледате но вижте че и говорителката на външно и посланничката са много добре изглеждащи дами. Имат визия и моден стил на обличане което е факт.
258
10
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да благодарим тогава на всички /вкл. на Батман, Робин и Жената Котка/, че ни отърваха от тези карикатури - беладжии Макс и Мориц !
257
10
 
23
 
! Отговори
xoxo преди 1 година
Правилно го е казала Захарова.Това смешно правителство се самосвали с лъжите си.Правителството на баджанаците...
256
15
 
18
 
! Отговори
555 преди 1 година
Всички които подкрепят Русия , реват колко зле жевеем и колко било хорошо в блатото Тъй като в Европа (и в България като част от Европа) се живее доста добре (в пъти по добре от в блатото) се налага извода, че само най некадърната и мизерна част от българите подкрепят Русия
255
7
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кирил ни прослави, повече от Баце. Егати, срам голям. Баце поне е лисунгер. А този си е направо фрост.
254
2
 
5
 
! Отговори
До 257 преди 1 година
До о.Лезбос: Щом като толкова ти харесва о. Лезбос що не ходиш там, а се цаниш тука? Я, марш у вашта дупка гнусна. Ние тук имаме деца и няма да ви ги дадем за вашия разврат-психологически и физически.
253
14
 
15
 
! Отговори
Че преди 1 година
СЛАВА НА РУСИЯ!
252
10
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
До Анонимен 269 Само забрави да уточниш кои точно руснаци могат да си го позволят. Например баба Дуся от някой си Мухосранск с средна Русия с пенсия от 10хил рубли море не е виждала през последните 20-30 години, а ти за морски дарове и Турции приказваш. Да не се храниш с отровни гъби бе,човек?
251
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
По социалистическо време имаме родолюбци, сега има ***.
250
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не съм им фен на руснаците, ама Кирил се оказа голям църрвул.
249
6
 
15
 
! Отговори
Пич с Москвич преди 1 година
Правилно е казал "пияница мистик". На мен ми беше много добре при Баце. Всички проблеми на България започнаха, когато Чорапа свали законно избраното мафиотско правителство и дори онези, които крещяха като истукани и подкрепяха Чорапа ДНЕС се озъбиха. Когато мафиоти ви управляват, знаят как да крадат и да оставят по нещо и за вас. А тези, новите, бяха аджамии и логично ги изритаха, защото нито могат да крадат, като хората, нито да лъжат правилно. Връщайте Баце и да приключваме с фиестата!
248
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Даже Москва ни се смее на министър пидерасите и перверзидентите.
247
14
 
13
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 1 година
Тази дама с керемидено лице и мъжествена визия да си гледа своите началници - дали са добре или не, дали не бръщолевят глупости, дали нямат халюцинации и изобщо дали са добре с акъла. Че заприличаха на Палата 6, досущ по А.П.Чехов.
246
3
 
5
 
! Отговори
do 268 преди 1 година
защо трябва да мигрираш някъде?! пазара си е пазар- както и руснаците карат немски коли просто пазар. друго обаче са възгледите които имаш за живота които такива като теб умници нямат а и не могат да направят разлика между възгледи и немска кола или фирма. кой разбрал разбрал
245
4
 
7
 
! Отговори
Шиши преди 1 година
Сега вече афганистанските стоки, спокойно могат да минават през Капитан Андреево. Ще си купим власт за още 10 години поне.
244
6
 
16
 
! Отговори
За няколко копейки преди 1 година
До Анонимен 273. Руснаците нямат пролем с бензина щото вече нямат коли и бинзин им не трябва. Разходите за храна не могат да си покриват мизерници като тебе, щото ви плащат само 18 копейки на ред. Намери си достойна работа и ще имаш пари.