Захарова отговори на Борел: Европейците достатъчно са изчакали

Жозеф, ефектът от антируските санкции беше незабавно усетен, написа тя
17 юли 2022 22:50, Нели Христова
84
Захарова отговори на Борел: Европейците достатъчно са изчакали
Снимка: БГНЕС

Говорителката на руското външно министерство Мария Захарова коментира изявлението на ръководителя на европейската дипломация Жозеп Борел, в което се казва, че европейците трябва да изтърпят ефекта от антируските санкции.

"Европейските страни трябва да проявят търпение и да изчакат ефекта от антируските ограничителни мерки на Запада", написа в блога си ръководителят на дипломацията на ЕС Жозеп Борел. "Те вече достатъчно са зчакали. Борел дори не знае това", написа Захарова в канала си в Telegram.

"Жозеф, ефектът от антируските санкции беше незабавно усетен от много жители на ЕС. Жителите на Азия, Африка и други отдалечени региони също оцениха едностранните незаконни ограничения на Вашингтон и Брюксел срещу Русия", подчерта тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Диневе минималната ни заплата е много пъти е повече от твоята в бг лично аз получавам 120 000 руб това ще рече повече от 2000 евро синът ми без никакъв стаж пробни получава 60 000 руб това ще рече повече от 1000 евро а ти бе грамотнико колко получаваш плащаш ли сметките си остават ли ти за ядене за кафе и цигари имаш ли пари
66
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Диневе минималната ни заплата е много пъти е повече от твоята в бг лично аз получавам 120 000 руб това ще рече повече от 200 000 евро синът ми без никакъв стаж пробни получава 60 000 руб това ще рече повече от 1000 евро а ти бе грамотнико колко получаваш плащаш ли сметките си остават ли ти за ядене за кафе и цигари имаш ли пари
65
7
 
5
 
! Отговори
Диневе преди 1 година
Тази жена,с съмнителна репутация в светата на на безнрасвената система прелюбодейка но с жени,постоянно плюе цвилизованият свят,дава ни акъли,ами питайте я ако може защо Русия като има най много природни залежи а е само 140 милиона население защо минималната заплата там е около 380 лева наши пари ,лъдеса парите на народа ,Сигорно се сещате кафе дори в бившите ,сте,републики Литва Естония да с по-големи заплати държави джуджетс
64
2
 
6
 
! Отговори
Споко преди 1 година
Измисленото фашизоидно образувание Окраина ще го има още само няколко месеца... Слава кокаине!
63
1
 
10
 
! Отговори
Ха ха преди 1 година
Пълни смешници... Чудя се как изобщо е станало възможно ЕС и Западът въобще да бъде управляван от толкова посредствени хора! Боже, пази България, докато се гъне в тази хилава структурка....
62
9
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На запад имат/имаха всичко защото те са го взели от такива хамави евроатлантици както вас в бг-то а вие им се кланяте за това. Не сте със всичкия си.
61
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До РЕАЛИСТами разбирасе ,че ще се учат на запад трябва да познават врага си.
60
7
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ами предвид политиката на запада срещу Русия от десетилетия,разбира се ,че ще пращат децата си да учат в западни университети.Какво ви изненадва толкова????!!!!Учиш политика,икономика и други на запад ,за да ,,схванеш"как да се разправяш с тея, които ти влизат в задния двор на първо място...Арабските шейхове правят същото,тези които ще ги наследят трябва да знаят как се прави политика със запада..
59
7
 
49
 
! Отговори
Азов-психопати преди 1 година
Всяка държава, която праща оръжия на азовци,десен сектор,бял чук и пр.бандеровци са съучастници на фашисти!!! На украинците им е до гуша от зверствата на Майдана,които продължават и до днес. Много ясно че Крим ще се отдели, след като е заплашен от банда психопати,че ще бъде унищожен! Хора защо не си отворите очите, всеки лекар тоскиколог ще потвърди,че Зеленски е клиничен кокаиноман (най-малко 5гр.на ден), който ръководи шайка нацисти!!! Путин трябва да стигне до край, това е единственият изход.
58
59
 
21
 
! Отговори
До БАЛАЛАЙКАТА преди 1 година
ЗАХАРОВА, БАУ БАУ НА МЕСЕЧИНА ! НЕ ПЛАЧИ НА ЧУЖДИ ГРОБИЩА, БАЛАЛАЙКЕ ! СЛЕД ГОДИНА ДВЕ ЕВРОПА ЩЕ Е ПРЕМИНАЛА НА БРАУН ГАЗ, ВОДОРОД И ДРУГИ НЕЗАМЪРСЯВАЩИ ЕНЕРГОНОСИТЕЛИ, НЕЗАВИСИМИ ОТ ВАРВАРСКАТА ПУТИНСКА ДИКТАТУРА !
57
34
 
16
 
! Отговори
СТИГА ВОДКА преди 1 година
НАБЛЯГАЙ НА ЧАЯ, ЗАХАРЧЕ !
56
25
 
14
 
! Отговори
До 69 Пример преди 1 година
Дорогой Товарищ 69, ИГРАЙ СИ НА ДЕТСКАТА ПЛОЩАДКА И СЛЕД 2 ГОДИНИ ЩЕ ВИДИШ КЪДЕ ЩЕ Е ПЕШО И КЪДЕ ЩЕ Е АЛЬОША
55
41
 
25
 
! Отговори
РЕАЛИСТ преди 1 година
ЗАХАРОВА, РУСКИТЕ МИЛИОНЕРИ ВКЛЮЧИТЕЛНО ПУТИН ПРАЩАТ ДЕЦАТА СИ ДА ЖИВЕЯТ В ЕВРОПА И АМЕРИКА ! НЕЩО ДА ВЪЗРАЗИШ, ГОСПОЖО ГОВОРИТЕЛКО НА РУСКОТО ВЪНШНО МИНИСТЕРСТВО ???
54
15
 
45
 
! Отговори
Пример преди 1 година
Цялата работа ми е като на детската площадка. Жорко ( ФАЩ ) не дава на Пешо( ЕС ) да си играе с Альоша ( Русия ) , защото Жорко иска всички играчки на площадката да са за него, пък Альоша не е съгласен и нали е по- буен , ще вземе да набие Жорката!
53
46
 
23
 
! Отговори
НЕ БЯГАТ ПРИ ВАС преди 1 година
ЗАХАРОВА, ДОРИ НИЩОЖЕСТВАТА НА КОИТО ПЛАЩАТЕ ДА ЛЪЖАТ ВЪВ ВАША ПОЛЗА, НЕ ИСКАТ ДА ЖИВЕЯТ В РУСИЯ ! ОБЪРНАХТЕ РУСИЯ В К.О.Ч.И.Н.А КОЛКОТО И ДА ВИЕШ КАТО ПЕС НА МЕСЕЧИНА, ПО ДОБРЕ ГОДИНА ДВЕ СКРОМЕН ЖИВОТ, НО ДАЛЕЧ ОТ ВАС !!!
52
47
 
23
 
! Отговори
НЕ ПЛАЧИ ЗАХАРЧЕ преди 1 година
НЕ ПЛАЧИ ЗАХАРЧЕ НА ЧУЖДИ ГРОБИЩА ! ПРЕЗ ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА ГЕРМАНЦИТЕ ОТ ВЪГЛИЩА СИНТЕЗИРАХА БЕНЗИН ! ТЕ НЕ СА КАТО ПУТИН САМО ДА КОПАЯТ ДУПКИ И ДА СМУЧАТ ОТ ЗЕМЯТА ! СКОРО ЩЕ ВИ МИНЕ МОДАТА И ЩЕ СИ СМУЧИТЕ ПАЛЦИТЕ !
51
1
 
40
 
! Отговори
999 преди 1 година
Законни или не,санкциите оказват влияние върху икономиката и стандарта на живот в ЕС,освен влиянието им върху Русия.
50
5
 
8
 
! Отговори
ДО 48 Хър Мър преди 1 година
Дорогой Товарищ Хър Мър, МОЛЯ ПИЙТЕ СИ РЕДОВНО ХАПЧЕТАТА ПРОТИВ ХАЛЮЦИНАЦИИ ! И ОЦЕТЕНИ КОМПРЕСИ СРЕЩУ ВИСОКАТА ВИ ТЕМПЕРАТУРА !
49
38
 
18
 
! Отговори
ПЕЙ МИ ГУГУТКО преди 1 година
ЗАХАРОВА, Я ПО ДОБРЕ ИЗПЕЙ ЕДНА ПЕСЕН, НЕ СТАВАТЕ ЗА ПОЛИТИЦИ !
48
40
 
17
 
! Отговори
МЕХАНИК преди 1 година
ПУТИН КИСНЕ В БУНКЕРА, СВЪРШИХА РЕЗЕРВНИТЕ ЧАСТИ ЗА МЕРЦЕДЕСА ! А ОТ МОСКВИЧА ОПЪКИТО МУ ЩЕ СТАНЕ НА ХАМБУРГЕР !