Медведев: Русия ще определи условията за бъдещ мир в Украйна

Русия ще постигне всичките си цели, заяви бившият президент
19 юли 2022 13:10, Елка Василева
136
Медведев: Русия ще определи условията за бъдещ мир в Украйна
Снимка: архив, БГНЕС

Москва ще победи в Украйна и ще определя условията за бъдещо мирно споразумение с Киев, заяви бившият руски президент Дмитрий Медведев, цитиран от Ройтерс.

Още по темата
"Русия ще постигне всичките си цели. Ще има мир – по нашите условия", заяви в Телеграм Медведев, който сега е заместник-председател на Съвета за сигурност на Русия.

Бившият лидер, който някога беше смятан на Запад за възможен партньор, става все по-твърдолинеен и откровен в критиките си към Запада, откакто Русия нахлу в Украйна през февруари.
/БТА/


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


136
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
3
 
9
 
! Отговори
Хохохо преди 1 година
Защо снимките на този са само до шията...нелицеприятен е. Щ.о не публикуват снимка на този до...напр. Шварценегер...да видим какъв снажен богатир е мечето!!!
70
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен "Просто е абсурд западът да допусне Русия да му поставя условия, след всичко което се случи. Това нещо е само във въображението на Медведев, който си мисли, че заплахите му ще стреснат някой." --- аре поредният облъчен от демократичния свят... условията се поставят от силния! Както се видя Путин заедно с Китай държат целият свят за тооопките! Вече никой не бръсне нито сащ, нито европа за слива! Даже и чаааллмите вече се подиграват с мурсули, байдановци, шулцовци, микронци...
69
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Запитващ "До Анонимен 55 Попитай майките на загиналите или мисинг ин екшън войничета от руски ориджин дали са сред тези 80-путински-%" ---- хахаха.. на кой му пука? 400 милиона руснака, над 350 милиона одобряват! Колко са майките? 20 000? 30 000? 50 000? Глас в пустиня! Ама ти си чакай преврата! Сигурен съм, че хохлите, които биха триичали еленски са в пъти повече.. то и заради това него го охраняват разни английски и американски рамбовци, щото знаят, че веднага някой би му теглил оловото!
68
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вашето не е мир, то си е ултиматум. Там не се преговоря, там се действа императивно.
67
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Просто е абсурд западът да допусне Русия да му поставя условия, след всичко което се случи. Това нещо е само във въображението на Медведев, който си мисли, че заплахите му ще стреснат някой.
66
4
 
7
 
! Отговори
Алекс преди 1 година
Митята е направил главата още от обяд.
65
3
 
6
 
! Отговори
Запитващ преди 1 година
До Анонимен 55 Попитай майките на загиналите или мисинг ин екшън войничета от руски ориджин дали са сред тези 80-путински-%
64
5
 
12
 
! Отговори
Чугунолеяр преди 1 година
До 333 - Не само неговия син. Доколкото имам данни много руснаци се простиха със САЩ и Канада "по технически причини". На никой не му трябват подобни азиатци, които само рушат и нищо не създават, а не създават, защото НЕ могат.
63
5
 
11
 
! Отговори
asd преди 1 година
Такуива глупости до последно ще си повтаря този докато си потрошат цялата военна техника в Украйна. Ех, къде е Чаплин да изиграе *** или тоя лилипут.
62
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Историята на руската държава може да се обобщи в следното изречение: кражба колко може и тава е. Като се почне от кражбата на българския език, се мине през масовите кражби на западни технологии, се стига до феноменалните грабежи на Путин и олигарсите коити задигнаха трилиони долари от руския народ. Слочаенос?!?!
61
13
 
9
 
! Отговори
Първо условие преди 1 година
За да има мир, Зеленски във Сибир!
60
6
 
11
 
! Отговори
анализатор преди 1 година
До: номер 61 Абсолютно! Руският език веднъж завинаги трябва да се признае за български диалект! Няма такъв език! Той е създаден изкуствено от църковнославянския, който на практика е старобългарски език, разпространяван сред другите славянски народи със разпространяването на християнството!Поинтересувайте се как е на староруски личното местоимение "АЗ"! На съвременен руски е "Я". На староруски е "АЗЪ" - също като на български!Хто не москаль - той ставит лайк!
59
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На руснаците ракетите могат да заобиколят земното кълбо и да ударят там от където са изстреляни. Това в пряк и преносен смисъл.
58
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Както няма македонски език така няма и руски език. Руския език е български диалект и това трябва да бъде признато!
57
9
 
16
 
! Отговори
Чичо Пей преди 1 година
Ей, на русофилиатът все САЩ му е ред очите. Много точно са си казали. Мъката им не е за Рассия, а за визичка до УСА.
56
9
 
14
 
! Отговори
333 преди 1 година
Тоя полуде, откакто изгониха сина му от САЩ.
55
9
 
11
 
! Отговори
Чугунолеяр преди 1 година
Дайте шанс на този джуджак да си приказва каквото поиска. Врели некипели сме слушали много отдавна по Останкинската ТВ и са ни втръснали, като великите съветски филми, които бяха гледани от двама-трима пияни зрители, предпочитащи да си похъркват из киносалона.А това, че за САЩ изискват визи си е нормална процедура. Те и за Рассия изискват визи. Къф е проблемът да си вземеш една туристическа виза B2, а след като пистигнеш в US и "бяла карта" със SSN и да започнеш да правиш реални пари.
54
7
 
8
 
! Отговори
анализатор преди 1 година
Украинският министър на отбраната обеща хубави новини от Вашингтон - съвсем скоро. Хто не москаль - той ставит лайк!
53
11
 
17
 
! Отговори
... преди 1 година
:)))) Абре медвед!? ти чуваш ли се какво говориш бре!? Американците пратиха 4-5 комплекса с ракети на украйна и 50-60 уръдия и вие първо уревахте света и после клекнахте на фронта бре! При това и уръдията и ракетите не бяха най новите и най далекобойните! Сега си представи, че пратят най-новите и най-далекобойните! Ще ви се наложи да се върнете у сибир! Русия щела да определя условията! Ех мечти мечти! Таз война ше свърши когато хамериканците решат! Вие вече нямате думата там!
52
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен "Русия съсипа света!! Само се моля революцията срещу властта вътре в страната да избухне по-бързо! Много късно ще е, но започне ли веднъж, ще стане страшно за Путин и Медведев!" --- ти май си пропуснал мемото, че 80+% от руснаците одобряват войната на Путин? А това краварите сте мноого смеешни.. до вчера надеждата ви беше, че Путин е болен и всеки момент ще ритне камбаната, а днес се надявате на преврат... смех в залата!