Доверието на руснаците в Путин се повишава - 81,3% го одобряват

Нивото на подкрепа за Единна Русия е 40,7%
12 авг 2022 14:12, Нели Христова
433
Доверието на руснаците в Путин се повишава - 81,3% го одобряват
Снимка: БГНЕС

Нивото на обществено доверие на руснаците в президента им Владимир Путин се е повишило с 0,5 процентни пункта до 81,3% за една седмица. Това сочат данните на Всеруския център за изследване на общественото мнение (ВЦИОМ), публикувани в петък. Проучването е проведено на 1-7 август сред 1,6 хиляди пълнолетни руснаци, предава ТАСС, цитирана от БТА.

„На въпроса за доверието в Путин 81,3% от участниците в проучването отговориха положително, нивото на одобрение на дейността на президента беше 78,3%“, се отбелязва в изследването.

Дейността на руското правителство се одобрява от 52,6% от анкетираните, а работата на министър-председателя Михаил Мишустин се одобрява от 52,2% от анкетираните. 63,1% казват, че вярват на Мишустин.

Анкетираните изразиха и отношението си и към лидерите на парламентарно представените партии в Русия. На председателя на Централния комитет на Комунистическата партия на Руската федерация Генадий Зюганов се доверяват 33,8%, на лидера на „Справедлива Русия - За правда“ Сергей Миронов - 31,3% и т.н.

Нивото на подкрепа за Единна Русия е 40,7%, Комунистическата партия - 10,8%, Нови хора - 4,2% (минус 0,2 процентни пункта на седмица), Либералдемократическата партия - 7,5%, Справедлива Русия - За правда - 5,7%

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


433
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
298
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
зависта към путин щ ви убие българите
297
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В скоро време подкрепата ще е 100% и после 120%, 140% и т. н... Кой им вярва на такива изследвания?... Това е все едно в СССР да има изследване колко хора подкрепят Брежнев... Все го хвалиха и като умря го оплюха... Сега ще стане същото. Те хората ги е страх да кажат какво мислят реално.
296
4
 
5
 
! Отговори
Маркс преди 1 година
Северна Корея?
295
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
О, ще свършат и картофите, друг сердечн.й. Всичко ще свърши, както сте се засилили по нанадолнището. И тогава ще кушаете втечнен газ.
294
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И ПАК ТИ ПОВТАРЯМ - АЗ СЪМ БОГ И СЪМ ОТВРАТЕН ОТ ВАС, РУСНАЦИТЕ. ПОГНУСЕН СЪМ ОТ НИЩОЖНОСТТА ВИ. ВИЕ СТЕ ПО-ГОЛЕМИ АГАРЯНИ ОТ МЮСЮЛМАНИТЕ. ВИЕ СТЕ ДЯВОЛСКИ ТВОРЕНИЯ, ИЗЧАДИЯ АДОВИ.
293
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нещата са "поставени на мястото им" още през 1918г.когато "невероятният" руски народ е убил царя си заедно с невръстните му деца, нарязал е труповете им, залял ги е с киселина, после с керосин, запалил ги е и после е нахвърлял остатъците от труповете в две ями в гората край Екатеринбург. От тогава руската територия е ПРОКЪЛНАТА, руснаците - СЪЩО.
292
2
 
12
 
! Отговори
Слаба ракия преди 1 година
Предшествениците му бяха с 99,99% "доверие". Ама как няма да си го харесват, като ги направи за смях и на африканците.
291
3
 
8
 
! Отговори
Зомбирани са ! преди 1 година
При тях празно няма и във тоалетната чуваш гласа на Путин лошото е че той винаги лъже и манипулира фактите ,а още по--лошото е че чуваш само него опозицията е по затворите , а западна информация няма ! Хората са заблудени и вдъхновени ,че водят война срещу нацистите които точно щели да ги нападнат ,ама добрия Путин се усетил и ги изпреварил .
290
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До МНЕНИЕГорещо се надявам така да стане и ти заедно с другата продажна пасмина да се затриете в *** Руска тайга и повече да не ви видим. Даже още сега тръгвай на.срана ватенка
289
2
 
3
 
! Отговори
P.S. 312 преди 1 година
Даже един от най-верните му приближени - Орджоникидзе, който е с диктатора още от самото начало, в един момент осъзнава че Сталин го е нарочил, но тъй като отговаря за печата, още в следващия брой на Правда, нарежда на първа страница да се сложи голяма снимка, на която диктатора и Орджоникидзе са заедно един до друг при посещението в някакъв завод... В крайна сметка Сталин пак го самоубива де...
288
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
НЕ МИ ПИШИ РУСКИ ЦЕНИ. НЕ СЕ КАНЯ ДА СЕ МЕСТЯ В РАША И ТАКА СА 100%ОТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД. А И ДА СА ВИ ЕВТИНИ КАРТОФИТЕ, МНОГО ВАЖНО КАТО ГИ НЯМА.
287
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нали знаете че през 1937-1938г., времето на Големия терор, всеки при всяка възможна ситуация, е трябвало да показва одобрението си към Сталин... Дори само малка сянка на съмнение в доверието към диктатора, е било равносилно на смърт или ГУЛЛАГ... Сега времената не са много по-различни...
286
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
страхотно увеличение на подкрепата за фашисткия диктатор!
285
2
 
3
 
! Отговори
И на преди 1 година
Българите също!
284
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
О, ЛЪЖЕШ СЕ. :) АЗ СЪМ БОГ.
283
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Рускините си купуват специално дълги рокли и забрадки да ходят на църква. В църквата въртят очи да видят какво впечатление правят и като излязат от църквата, забравят всякакво смирение и срам. Направете си сметка какви деца отглеждат такива жени и какво представляват руснаците.
282
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
То даже е учудващо че са се намерили 19% смелчаци, които при заплахата от репресии и арест, да обявят че не одобряват Вожда...
281
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Очаквам до нова година доверието в диктатора путин да превиши 200%
280
4
 
1
 
! Отговори
KGB преди 1 година
Ами сайтовете им са като блитЗа - *** решава колко процента за кого. И у нас прасето така работи. На тоя сайт така ли е?
279
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Брато, пак ще ти го повторя и пак на български - БОГ НЕ Е С ВАС, ЗАЩОТО СТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ, ЖЕСТОКИ, НЕМИЛОСТИВИ ХОРА, УБИЙЦИ, КРАДЦИ И ИЗНАСИЛВАЧИ. БОГ НЕ МОЖЕ ДА Е С ИЗЧАДИЯ АДОВИ КАТО ТЕЗИ, КОИТО ЗЛОДЕЙСТВАТ В УКРАЙНА. БОГ НЕ МОЖЕ ДА Е СЪС СЪЗДАНИЯ, КОИТО РАЗПЛАКВАТ И ОСАКАТЯВАТ ДЕЦА. И когнитивният ДИСОНАНС в подсъзнанието ти тихо ти го нашепва, но ти го гасиш с водка.