Шокиращо видео: Баща отиде да прибере детето си в Луганск, пратиха го на фронта

Това не е първият такъв случай
17 авг 2022 20:30, Нели Христова
131
Шокиращо видео: Баща отиде да прибере детето си в Луганск, пратиха го на фронта

Мъж в "освободената" Луганска народна република отиде да вземе детето си от детска градина, но насилствено се оказа войник в руската армия.

Видео, разпространено в Telegram, показва как войници на сила се опитват да отведат мъжа. Той се съпротивлява и настоява да го пуснат да се прибере у дома. Те обаче не се отказват. Бащата се оплаква и от силата, която военните използват.

Клипът рязко прекъсва, тъй като един от войниците забелязва жената, която снима и й нарежда да спре записа.

Всичко това се случва след като в ЛНР се прие закон, според който армията може буквално да взриви вратата на апартамент за да провери дали там не се укрива мъж, който е наборна възраст.

Припомняме, че от май в интернет се появиха видеоклипове как наказатели хващат мъже на територията на временно окупираната Луганска област, за да ги изпратят на фронта. Един от подобни случаи беше показан във видео миналата седмица. Мъжът излязъл от входа, но се скрил, когато видял военните в автобуса наблизо.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


131
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
12
 
9
 
! Отговори
Toни преди 1 година
Защо не коментирате бе русофилски чекед...жи-и.Нали за вас всичко е гадна западна пропаганда,а?Заленски бил наркоман,а вие какви сте?По добре наркоман от кока отколкото от идеология-първото поне е лечимо.Или ще излезете с-Ама Русия ни е спасила иначе щтели сме да говорим сега на турски-и защо им трябваха 500 години за това,а?Защото тогавашният български цар и мразената от вас буржоазия плати на руският тогава за да ни освободят.Да живее Русия-а дано *** надали!!!
44
11
 
12
 
! Отговори
sd преди 1 година
русоиди, това е руският свят за който мечтаете - миризма на алкохол и тоалетна....ерефията - една недоимперия, която ще се удави в нечистотиите си.
43
9
 
14
 
! Отговори
юлиян преди 1 година
За това къде е в ход насилствената мобилизация,говори едно;броя на жертвите в последните седмици.От украинска страна броят им нараства не в аритметична,а в геометрична прогресия.Това красноречиво доказва,че насилствената мобилизация е в пълен ход.Неопитни,необучени мъже застават на огневите рубежи и резултатът е красноречив.Застрашително нарастване на броя на жертвите от украинска страна.От това по-красноречиво доказателство няма.
42
4
 
11
 
! Отговори
стъкмистика преди 1 година
За Луганск (ако наистина е от там) е шокиращо, за Киев е ежедневие.
41
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Такива клипчета имаше в телеграма как урките събираха момчета от някакъв компютърен клуб. За пореден път урките и сатанинскат им пропаганда се опитват да припошат своите грехове на руснаците.
40
6
 
10
 
! Отговори
Алекс преди 1 година
Няма мераклии,които да се бият за болните амбиции на кремълското джудже.Специалната военна операция е обречена на провал.
39
8
 
8
 
! Отговори
юлиян преди 1 година
Аз съм си виновен.Не погледнах коя е ''словоблудницата'' написала ''фейка''.*** Христова-синоним на словоблудство и измишльотини.И кога само успява.Със сигурност получава много повече от митичните 4 хиляди.Обаче ги цвъка като охранена мисирка курешки,една след друга.Не можеш да и наваксаш.Интересно,има ли някакви морални задръжки или най-вероятно действа на принципа,парите нямат миризма.
38
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Някак не се шокирах.
37
14
 
13
 
! Отговори
юлиян преди 1 година
Това от коя страна на Луганска област е.Щото насилственото мобилизиране е патент на украинската наборна комисия.Там именно се вършат тия жестоки циркове.Мъж да не си на подконтролните на Украйна територии.А се мерна на улицата,а са те бройнали и връчили повиквателната.А там е ясно.Месомелачката работи.Още повече,че на огневата линия се изкарват точно такива необучени новобранци.А ''нацистките''батальони дебнат отзад.
36
12
 
9
 
! Отговори
Хан Аспарух преди 1 година
Русия доиграва срещата.Войната е спечелена преди да започне.Русия е непобедима,защото БОГ винаги е с нея.
35
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
С тези темпове на мобилизация, ще останат ли хора там, които да освобождавате? Или за вас хората, които живеят там не са важни, важно е да заграбите природните ресурси, заводите и плодородните земи.
34
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Който има малко мозък в главата си , отдавна е напуснал Донецк и Луканск. Още 2014 година се изнесоха хората. Тези които останаха вярваха на глупостите на Русия и сега си скубят косите, че не са напуснали, докато ги влачат насила към фронта.
33
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ето какво носи Русия, смърт и тоталитаризъм.
32
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А не е ли пратен на златните? КОрорта е пълен д такива.
31
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен43Пълно е да. Дори едни и същи кадри се появяват както в про-руската, така и в про-западната пропаганда. На теб ако източника за информираност ти е ютюб , много си го закъсал.
30
11
 
9
 
! Отговори
А-а да-ли е така-а преди 1 година
Това, ако го направят руснаците, означава, че си отварят вътрешен фронт. Изобщо не е нужно и да се коментира тези хора като пипнат оръжие към кого ще го обърнат. Така че, това за мен е инсинуация.
29
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Като първите дни на войната разбира се бяха друга ситуация. Тогава Киев можеше да падне всеки момент и затова тогава в териториалната отбрана раздаваха автомати на всеки желаещ и даже пускаха затворници. Тогава беше няколко дена на живот и смърт. Сега ситуацията е различна и всичко е организирано.
28
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В Донецк и Луганск от месеци мъжете или се укриват или плащат подкупи за да избягат в русия. А за Украйна, всеки който пише, че има насилствена мобилизация от украйнска страна е лъжец. Украйна няма достатъчно оръжие и затова няма смисъл да мобилизират масово. На фронта са хора с опит, доброволци и малко количество хора мобилизирани като наказателна мярка (например хванали са те пил на пътя). Даже още не са мобилизирани всички с боен опит пък камо ли ти да тръгнат да мобилизират кол и въже.
27
10
 
11
 
! Отговори
мдаа преди 1 година
Това по при го правят украинците. Зеленски забрани мъжете да напускат Украйна. Това пък може да е коренно различна ситуация, но да бъде представена така. Руснаците може да напишат, че са арестували атентатор.
26
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 30Ако кръшне ще накажат жена му и децата.Това е стара практика в диктаторските държави.